Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şeriatın kestiği pokémon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Pokemon kartlarının Suudi Arabistan'da satışı resmen yasaklandı.

Konuyla ilgili olarak yayınlanan fetvada, süper güçleri olan hayali yaratıkların İslam dininde yeri bulunmadığı vurgulanırken, popüler Pokemon oyun kartları "çocukların aklını çalmakla" itham edildi.

Fetvayı hazırlayan Şeyh Abdülaziz bin Abdullah El-Şeyh, ülkenin en yüksek kadamedeki müftüsü.

Bu fetvaya uymayanların kırbaçlanmak ve ticaret yapmaktan men edilmek gibi cezalara çarptırılacakları da resmen belirtildi.

Video oyunlarında ve kartlarda yer alan yıldız sembolünün İsrail'in milli amblemi olduğu ve uluslararası Siyonizmi temsil ettiği, aynı zamanda masonların da ilk sembolü olduğu belirtilen resmi açıklamada, oyunun ayrıca çocukları kumar alışkanlığına yönlendirdiği de iddia edildi.

Pokemon'un lisans sahibi Nintendo'nun sözcüsü ise, oyun kartlarındaki imajların İsrail sembolüyle ilgisi olmadığı yolunda bir açıklama yaptı.
alıntıdır
aslında gerçekçilik payı yok değil,siyonizmin asıl amacı arasında böyle göz arşınalığı sistemiyle yanıltmada var.[signature][hline]tksmtr!
Krynn Online yakında..
shinsetsu
Mesaj tarihi:
Hatta Pikachu'nun kulağıyla kuyruğu birleşince haç çıkıyo. Su pokemonları denizi sopasıyla yaran peygamberi temsil edio. Bla Bla BLA....

Ya insanlar nasıl bu kadar yoz olabiliyo? Elin japonu ne siyonizm propagandası yapacak gözünüzü seviyim. Adamlar Buda'ydı Tuzu'ydu yaşayıp gidio zaten.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Mesaj tarihi:
şeriatın kestiği pokémon acımaz kardeşim.
hem ne o öyle pikaçu seni seçtim balbazar seni seçtim vesaire.
erkek adam oturur ghost in the shellini izler hellsingini izler..
Mesaj tarihi:
Birşeyin yasaklanması orada nasıl bir başarı sayılıyo ki? Ne var bunda. Müftünün canı sıkılıyo bişeyler yasaklıo. Nesi başarıdır bunun anlayabilmiş değilim?[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Mesaj tarihi:
Batsın bu dünyaaaa dadadam
Bitsin bu rüyaaaa dadadam
Ağlatıpta gülene yazıklar olsunnnn
Dam dadadada dam dada dam![signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

:hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar karizma olmaya çalışmayalım.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

:hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:
Mesaj tarihi:
pikaçu'nun kuyruğu batıl tanrı thor'un şimşeğini simgeliyor, iyi yapmışlar![signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
  • Yeni Oluştur...