Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şeker hastalığı hk.


Truwan

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar,
Şeker hastalığı hakkında bir konuyu danışmak istedim. Ben şeker hastalığına yatkın biriyim (Annem, dayım ve babaannem şeker hastası). 2010 yılında, açlık kan şekerim tam sınırda, tokluk kan şekerim ise iyi çıkmıştı.

Şimdi sadede gelirsek, şeker hastalığı belirtilerini, etkilerini ailemden ötürü iyi bilirim. Askerdeyim, rol yapıp bir şekilde şeker ölçümü için askeri hastaneye gidebilirsem, açlık kan şekeri ölçümünden ( Yanılmıyorsam 8 saat hiçbirşey yememiş olmak gerekir) hemen önce bol bol tatlı şeyler yesem, birşey yediğim anlaşılır mı? Yoksa doktoru kandırabilir miyim? Daha sonra tokluk kan şekeri için şekerli su içtirip, 3 saat boyunca her saat başı kan alarak da tetkik yapıyorlar. O sırada da bol bol çikolata şeker yesem, tokluk kan şekeri konusunda da aldatabilir miyim?
En önemli soru ise, şeker hastalarına çürük raporu veriliyor mu?

Konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlardan bilgi bekliyorum. Teşekkürler,
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

70 milyonluk ülkede ilk sen düşündün çünkü bunu, şimdiye kadar kimsenin aklına gelmedi :)

Öyle kolay değil o işler, hiç boşa heveslenme.

Şeker hastası çıksan bile (ki olmadan kandırmak pek mümkün değil) 28 gün hastanede tutuyorlar askerlik niyetine diye biliyorum, ama bilgim kesin değil kontrol etmek lazım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eyvallah arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler.
Zaten vazgeçtim, burası baya bela bir kışla olmasa zaten aklıma bile gelmezdi ama koğuş fln paso sabıkalı dolu. Kavga dövüş eksik olmuyor, komutanlar ızdırap, tertipçilik devrecilik gırla :/
Neyse alıştım zaten :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...