NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Aslında şimdi geldi bu fikir aklıma paylaşayım dedim. Şimdi efendim onlarca takip ettiğimiz dizi anime var ancak bunlara artık yetişemiyorum ciddi ciddi 20lere ulaştı hangisi ne zaman çıkıyor kaçırıyorum. Bir site olsa takip etmek istediğim dizileri animeleri belirtsem ve bize haber verse işte beklediğin yeni bölüm çıktı diye mail atsa bende hergün sitelere girip tek tek 20 kere search etmesem. Böyle bir site var?Yoksa alın size gayet şukela bir fikir arkadaşlar kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 rss feeds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 oha milyon dolarlık bir fikir bu niye aklıma gelmedi daha önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Klapaucius said: oha milyon dolarlık bir fikir bu niye aklıma gelmedi daha önce Milyon dolarlar sana kalsın bana siteyi yap bir iki danede bira ısmarla yeter =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 dasaaa said: rss feeds + Miro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 RSS kullanmayı bilmiyorum. miroya bakıyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 RSS olmadan Miro'yu kullanamazsın ama. RSS'den indirip, izleyip, silmeye yarıyor Miro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 mail atma olayıyla felan ilgilenmiyorum da torrent kullandığım için nyaatorrents ve eztv.it takip ediyorum. onun dışında belki imdb ve anidb'nin böyle bahsettiğin bir özelliği olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Mail atmış facebooktan pokelamış msnden titreştirmiş fark etmez haber versin bir şekilde.Torrent kullanan için torrent direkt link kullanan için direk link.Mesela ben hotfile kullanıyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 myepisodes.com a bi göz at bence ama bildiğim kadarıyla mail filan göndermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 yusema terazini kırdım sağolasın sanırsam bahsettiğim sistem bu rss de varmış ama ben kullanmayı öğrenmem gerekiyor. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 http://tvcountdown.com/ tam olarak bunu istediniz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar