roket adam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Android tabanli telefonu olup da, markete girip de uygulama satin alan bi insan ne gordum ne duydum. Diger yandan iphone alan en salak tikide bile en azindan bir whatsapp yukludur, o derece bir kullanim farki var arada dusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 olay sadece satis degil, ayni zamanda impression ve affiliate gelirleri yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 ios 400.000+ vs android 250.000+ ama soyle bir sorun var ki, android'de bir suru tema, wallpaper gibi niteliksiz uygulama varken app store'daki uygularin cogu nitelikli uygulama. daha da onemlisi, android'in revenue model'i hala oturmadi. korsan olarak uygulama edinmek cok daha kolay ve google telif haklari vs olaylarini hic takip etmiyor vs. app store'da en cok para kazanan oyun olan angry birds bile android versiyonunu ucretsize cevirdi para kazanamadigi icin. cok trajik bir durum bence bu. ayni uygulamayi yapiyorsun, bir tarafta en cok satan uygulama seninki, obur tarafta bedavaya dagitmak zorunda kaliyorsun. o yuzden, kac android uygulamasi olursa olsun, kac android cihaz aktive edilirse edilsin, google bu market olayini modere etmedikce android'e uygulama gelistirilmez. http://dotestudios.com/wp-content/uploads/chart-of-the-day-free-vs-paid-apps-android-apps-store.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 "roket adam" said: Android tabanli telefonu olup da, markete girip de uygulama satin alan bi insan ne gordum ne duydum. Diger yandan iphone alan en salak tikide bile en azindan bir whatsapp yukludur, o derece bir kullanim farki var arada dusun. turkiyedeysen bunun nedeni cok acik turkiyede android market yok :p hani turkiyede kimse alamamistir daha 1$ bile verip bir parali android uygulamasini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 yok almanyada o, ama korsanın kralı kendisi, okul bilgisayarından torrent oyun indirdi diye uyarı mailleri aldı ve yusuflayarak buraya topikler açtı. melih gökçekin twitter accountuna bizim forumu link verip arkanızdan konuşuyorlar dedi. 2005 yılında ordudan emekli oldu. bugün hala ailesiyle birlikte colorado'da yaşamaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 android 3 seneye eline verir ios un Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 ne konuda? cihaz sayisi mi? karlilik mi? bence harcanan emek basina gelirde (ve buyuk bir ihtimalle toplam gelirde) her zaman ios > android olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 benim de görüşüm ios yönünde. apple'ın bu acımasızlığına falan katılmıyorum. adamlar evet belki bazı şeyler istiyor, bekliyor ama karşılığını fazlasıyla veriyorlar uygulama geliştiricilerine. bir şeyler yazmak çok kolay ve oldukça hakimsiniz ki standart ortamlar, dökümanlar falan da göz önüne alınınca programlama için ideale yakın bir ortam oluyor elinizde. android'e gelince angry birds örneğinden gidersem gördüm kü android versiyonu o kadar da stabil ve iyi değil. hatalar, çökmeler oluyor. bunu da cihaz farkına bağlıyorum. ayrıca şu an görünen ortamda android'e para kazanmak için uygulama yazmak çok ama çok zor görünüyor belki işte commercial uygulamalar yazılarak başka şirketlere para kazanılabilir. aslında android'den para kazanmanın en temiz yolu reklam veya var mı bilmiyorum ama varsa in-app satış yapmak gibi görünüyor. son tahlilde şu an için benim görüşüm ios yönünde ama gelecek konusunda biraz kararsızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 android'in daha rahat 2 senesi var, populariteye bağlı tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 goldbären said: yok almanyada o, ama korsanın kralı kendisi, okul bilgisayarından torrent oyun indirdi diye uyarı mailleri aldı ve yusuflayarak buraya topikler açtı. melih gökçekin twitter accountuna bizim forumu link verip arkanızdan konuşuyorlar dedi. 2005 yılında ordudan emekli oldu. bugün hala ailesiyle birlikte colorado'da yaşamaktadır.AHAHAHAH BU NE ABİ DGSHDJDK saka bi yana, sirf tr degil, yabanci androidci arklarim da boyle. Herifler oturuyo rom kasiyo belese kullaniyo aleti. Oturup programlama ogrenicem sirf ios a yazilim gelistirmek icin dgdgdjd, gizmodo nun engadget in mashable in falan top10 lerine gir, isterse 10 dolar olsun bayaa bi para kiriyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 su anda ios 2001 deki internet explorer, android firefox gibi bisi android applerin cogu daha ucuz ve hemen hemen ayni isi goruyo. yakinda apple gumler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 ahaha teorilerinize bayılıyorum :D 2 sine de girişin, zaten bi app yapınca onu aynanda her platforma cıkarıcan ki marketi kaptırmayacaksın. saçmalamayı bırakın, mobile developmenta ilginiz varsa hem iOS hem Android çalışın. ha hobi diyosanız zaten bi bok çıkmaz o hobiden istediğinizi seçin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 ticari bakan için arka sayfada çözüm verilmiş zaten. yazın ikisine de.. hatta tek altından kalkamazsanız buradan, yakınınızdan birisi ile işe girin yazın. devir diy değil diwo devri artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Ulan bu coronayı nasıl görmedim ben daha önce, trial'i yok gerçi 400$ 'dan edecek şimdi beni bir bakıp 2-3 ay sonra üzerinde çalıştırmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 reyou said: su anda ios 2001 deki internet explorer, android firefox gibi bisi android applerin cogu daha ucuz ve hemen hemen ayni isi goruyo. yakinda apple gumler. yanlis metafor. ios ie'den cok winxp, android ise ubuntu apple da en az on yil daha gumlemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 nasa android kullanıyormuş uzaya yolladığı araçlarda ondan android öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 android 3.0 honeycomb http://www.youtube.com/watch?v=RfJuigJebRg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 android'in developer api tarafinda ne durumda oldugunu bilmedigim icin vidyoyu izledim. tabletler icin bazi cok guzel ozellikler eklemisler. ozellikle de muhtemelen hicbir zaman tablet versiyonu olmayacak ios ile kiyaslandiginda bazi seyler cok etkileyici geldi. ama vidyoda bazi dev framework gelismelerinden bahsediyor ki, "oha bu yok muydu?" dedirtti. bunlarin cogu ios'te 2 yildir olan ozellikler.. ayni sekilde iki tane 3d oyun demosu var, "android'in gucu"nu gostermek icin hazirlanmis, ikisi de etkileyici degil, hatta biri cok basarisiz iphone'da bile onun 2-3 kati daha basarili oyunlar var. kisacasi su anda android'e karsi karisik duygular icindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 oyunlar etkileyeci değil ama ilerde etkileyici oyunlar çıkıcaktır diyeblirim çünkü yeni tabletler nvidia tegra 2 ile geliyorlar. özellikle motorola xoom'dan umutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 motorola droid ile yaptığını bu sefer de xoom ile yapıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 kontratsiz 800 doler zoom, babayi yapar motorla anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Mum_Chamber said: reyou said: su anda ios 2001 deki internet explorer, android firefox gibi bisi android applerin cogu daha ucuz ve hemen hemen ayni isi goruyo. yakinda apple gumler. yanlis metafor. ios ie'den cok winxp, android ise ubuntu apple da en az on yil daha gumlemezyanlış ios mac os 8 android windows 95 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ikisi de ayni unixin soyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 win95'de multi task yoktu http://celforum.freeforums.org/images/smilies/troll_face.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 olsun önemli olan, elitistlerin mac'in daha iyi olduğunu iddia etmesi ve daha uzuuun yıllar bu iddialarını sürdürmüş olacaklarıdır. halbusin win 95 zamaaanla büyüdü büyüdü daha çok işe yaramaya başladı daha çok çeşitlilik getirdi mac çizgisinden kopmadı kopamadı ve yıl 2011 makintoşun içine inteller nvidialar girdi hackintosh oldu windowsla kullanıldı heheh. demek ki bi 5-6 yıl sora android pwnz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar