Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CPU fan'ı termal macun


Cd-

Öne çıkan mesajlar

Yeni bi' tane fan söylemiştim, yanında da termal macun söylemiştim. Fakat fanın altında zaten termal macun varmış o kısma elim değdi de bariz bi şekilde parmak izim çıktı.
Sizce o macunu temizleyip kendi aldığım(bu) macunu mu süreyim yoksa öyle kalsın direk CPU'nun üstündeki eski macunu temizleyip mi koyayım?
Isı iletkenliği felan için baya önemli diye biliyorum termal macunun düzgün sürülmesi şimdi elimin yağı felan da geçti çok sorun olur mu?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

thermaltake kotu, ustunde parmak iziyle kalsin.

tekrar uygulamak istiyorsan da kokusuz aseton ve pamuksuz bi bezle kuru ve purussuz hale gelene kadar sil etrafa bulastirmadan, tortu birakmadan.
sonra yeni macunu islemci sirtinin ustune minyatur bezelye tanesi kadar sik.

ustune heatsink i bastirarak oturt. basinctan dagilir. heatsink i kaldir kontrol et, kenarlara kadar dagilmissa problem yok. afiyet olsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

Cd- said:

Yani yeni mmacun ,sikiyim yeni aldigim yeni fanin altondaki de kalsin mi,? Yokssa fanin altindakini,parmak izli, siliyim termaltakke mi sikiyimeni


ahaha

abi typo'ya güldüysen arkadaşın telefondan yazdım smartfon fakiri bi insan olarak yazamıyom dokunmatik ekrandan =(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yada asiri isidan mikro organizmalarin kiprasmasiyla hucrelere doner, plutonyum yoluyla da hucreler cogalir ve bununla birlikte insanligin gelecegini tehdit eden dev bi yaratiga dönusebilir. Dikkat etmek lazim böyle seylere, hergun insanlik cikmiyo ortaya


bian dusundumde dasaa ile ters yazmisiz postlari sanki
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...