Cd- Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Yeni bi' tane fan söylemiştim, yanında da termal macun söylemiştim. Fakat fanın altında zaten termal macun varmış o kısma elim değdi de bariz bi şekilde parmak izim çıktı. Sizce o macunu temizleyip kendi aldığım(bu) macunu mu süreyim yoksa öyle kalsın direk CPU'nun üstündeki eski macunu temizleyip mi koyayım? Isı iletkenliği felan için baya önemli diye biliyorum termal macunun düzgün sürülmesi şimdi elimin yağı felan da geçti çok sorun olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Macunsuz çok hoş olmaz, yüzeyler arasındaki hava/boşluk miktarını en aza indirmek yoluyla çalışıyo diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 thermaltake kotu, ustunde parmak iziyle kalsin. tekrar uygulamak istiyorsan da kokusuz aseton ve pamuksuz bi bezle kuru ve purussuz hale gelene kadar sil etrafa bulastirmadan, tortu birakmadan. sonra yeni macunu islemci sirtinin ustune minyatur bezelye tanesi kadar sik. ustune heatsink i bastirarak oturt. basinctan dagilir. heatsink i kaldir kontrol et, kenarlara kadar dagilmissa problem yok. afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Yani yeni mmacun ,sikiyim yeni aldigim yeni fanin altondaki de kalsin mi,? Yokssa fanin altindakini,parmak izli, siliyim termaltakke mi sikiyimeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 bence o kadar sorun olmaz parmak izi. hani çok dagildiysa. altındaki metal gözüküyorsa yenisini sık ama azcık dagildiysa uğraşma bile. ben de takarken elime bulaştırmıştım. taş gibi kaç senedir nazar değmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 abi aman bezelye tanesi cok lan mercimek tanesi bezelye dedin mi hayvan gibi olur amac butun cpuyu kaplamak deil bosluklari doldurmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Cd- said: Yani yeni mmacun ,sikiyim yeni aldigim yeni fanin altondaki de kalsin mi,? Yokssa fanin altindakini,parmak izli, siliyim termaltakke mi sikiyimeni ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 escape said: Cd- said: Yani yeni mmacun ,sikiyim yeni aldigim yeni fanin altondaki de kalsin mi,? Yokssa fanin altindakini,parmak izli, siliyim termaltakke mi sikiyimeni ahaha abi typo'ya güldüysen arkadaşın telefondan yazdım smartfon fakiri bi insan olarak yazamıyom dokunmatik ekrandan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 sıkayımlar cinsel ilişkiye dönüşmüş ona güldü heralde aasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 çok kötü değilse elleme, hatta hiç elleme. biraz bol sıkarsan daha çok ısınma problemi olabilir, ayarlamak sakat onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 BonePART said: abi aman bezelye tanesi cok lan mercimek tanesi bezelye dedin mi hayvan gibi olur amac butun cpuyu kaplamak deil bosluklari doldurmek mercimek aklima gelmedi o yuzden minyatur bezelye ztn asdfasdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 bi sorum olacak,bu termal macun taşarsa bişey oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 hoca puan kırıyor. taşarsa fazlasını alıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Yada asiri isidan mikro organizmalarin kiprasmasiyla hucrelere doner, plutonyum yoluyla da hucreler cogalir ve bununla birlikte insanligin gelecegini tehdit eden dev bi yaratiga dönusebilir. Dikkat etmek lazim böyle seylere, hergun insanlik cikmiyo ortaya bian dusundumde dasaa ile ters yazmisiz postlari sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar