Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız Görünce Topaça Dönen İnsanlar

Leadman

Öne çıkan mesajlar

Leadman said:

Evet, çok ilginç cidden bu insanlar.

Dün başıma gelen bir olayı paylaşmak istiyorum.

Benim eski sevgili şahsı
benimle ilişki halindeyken çocuğun tekiyle fingirdiyordu. Çocuk ile sert bir konuşma yapmıştım ve çocuk onunla irtibatını kesmişti. Ancak benim kahpe buna yazmaya devam etmiş ve aralarında ilginç bir ilişki oluşmuş.

Hatun beni ayakta uyutmuş yani anlayacağınız. Neyse ben bunu öğrendim bir şekilde, akabinde o çocuk anlayışla karşıladı tekrar kızın ne kadar şerefsiz olduğundan dem vurdu çok kez. Sonra o çocukla bayağı yakın arkadaş olduk.

Yaklaşık 5-6 aydır o çocukla konuşur vaziyetteyiz ve neredeyse her 2 günde bir benimle o kızın muhabbetini yapıyordu ve onun hakkında çok aşağılayıcı muhabbetlre yapıyorduk. Küfürler ediyor, eğleniyorduk kendi aramızda.

Her neyse, dün bu arkadaş geldi ve şey dedi: "Cuma günü x ile buluşuyorum".

Olacak iş değil. Hatun tekrar yazınca tekrar dönmüş anladığım kadarıyla. Topaç olmuş kız sevdasına.
Ne garip insanlar var.

Bu garip. Hormanlar kuvvetli motivlerdir. Her zaman olur. Eğer ucunda seks ihtimali bile varsa her insan, erkek kadın, genç yaşlı, evli bekar umulmadık işler yapar. Hep te yapmıştır. Baltacı Kuşatma kaldırıp ordusunu geri çekmiş mesela bu da garip.
Sosyal ağlarda paylaş

Leadman said:

barbu said:

40 dikişten 2.5 hafta sonra sex yapan insan da biz mi değiliz lan.
Geçenlerde ölümden döndüğüm bir olayı da anlattığımda birincil olarak geyik yapmaya kasmıştı bazı arkadaşlar. Malesef, her konuda böyle bazıları.
Hacı ya öl eğer ölmüyorsan da anlatma ya...
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle erkeklerden çok var yahu. Hiç tanımadığı bir kız yol sorunca 5 dakikacık muhabbet edebilmek için dışarı çıktığı grubu satan, tanışıklığı olan bir kız yakınlarda olunca bütün işleri bırakıp, herşeyi aksatıp o kıza yapışan tanıdıklarım var. Hayır Barney gibi adam olsa, muhabbet ettiği kızı etkileyecek bir tip olsa birşey demem, saygı duyarım. Ama "eternal sap" denilecek kişiler bunu hayat felsefesi haline getirince komik oluyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...