BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 http://images0.memegenerator.net/ImageMacro/3797647/Cool-Story-Bro.jpg büyüyünce geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 gerçekten çok garip yani. prematüre insan sayısında artış baya fazlaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Xgmoaj5Hwn8&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Son Durum: Buluşmamışlar. Detaylar henüz gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 keşke bu bahsettiğin kızlarda buraya üye olup senin topaçlıklarını anlatsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 "kız görünce kendi çevresinde dönmeye başlıyordu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Yan çizmiş kız. Hep yaptığı bir şeydir. Normal. Daha önce de three some yapmışlar. Üç kişi sahilde vodka içmişler, 2 kız 1 erkek. -Sevişme yok-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ee sevişme yoksa threesome değildir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 threedrinksome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 an be an biri haber mi iletiyor bu arada? " panpa daha sevişmemişler söylicem ben sana dur" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 konsepti yanlış anlamış. üzerine gitmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ahmedinejad said: ee sevişme yoksa threesome değildir oBenzetme yaptım, biraz da mecaza vurdum olayı. Buna takılmanız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 feyyaz stalkı kıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ahahaha böyle insan çok malesef ülkemizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 cok güzel bi canıms konusu olmuş.<3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Bir kadın, 40 dikiş ve 2.5 hafta, koltuklarınıza çivileneceksiniz. diktirmiş mi , nolmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 topaca donmemesi lazim, arkadasin bi urologa gorunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Leadman said: Evet, çok ilginç cidden bu insanlar. Dün başıma gelen bir olayı paylaşmak istiyorum. Benim eski sevgili şahsı benimle ilişki halindeyken çocuğun tekiyle fingirdiyordu. Çocuk ile sert bir konuşma yapmıştım ve çocuk onunla irtibatını kesmişti. Ancak benim kahpe buna yazmaya devam etmiş ve aralarında ilginç bir ilişki oluşmuş. Hatun beni ayakta uyutmuş yani anlayacağınız. Neyse ben bunu öğrendim bir şekilde, akabinde o çocuk anlayışla karşıladı tekrar kızın ne kadar şerefsiz olduğundan dem vurdu çok kez. Sonra o çocukla bayağı yakın arkadaş olduk. Yaklaşık 5-6 aydır o çocukla konuşur vaziyetteyiz ve neredeyse her 2 günde bir benimle o kızın muhabbetini yapıyordu ve onun hakkında çok aşağılayıcı muhabbetlre yapıyorduk. Küfürler ediyor, eğleniyorduk kendi aramızda. Her neyse, dün bu arkadaş geldi ve şey dedi: "Cuma günü x ile buluşuyorum". Olacak iş değil. Hatun tekrar yazınca tekrar dönmüş anladığım kadarıyla. Topaç olmuş kız sevdasına. Ne garip insanlar var. Bu garip. Hormanlar kuvvetli motivlerdir. Her zaman olur. Eğer ucunda seks ihtimali bile varsa her insan, erkek kadın, genç yaşlı, evli bekar umulmadık işler yapar. Hep te yapmıştır. Baltacı Kuşatma kaldırıp ordusunu geri çekmiş mesela bu da garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 synthesizer said: güzel kardeşim, ben de bi şahsı 40 ay boyunca yakından tanıdıgımı sanıyodum, sonra oyle olmadigini ogrendim.aynı yastığa baş koymadan zor abi evlilik yani anca öyle tanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Leadman said: barbu said: 40 dikişten 2.5 hafta sonra sex yapan insan da biz mi değiliz lan.Geçenlerde ölümden döndüğüm bir olayı da anlattığımda birincil olarak geyik yapmaya kasmıştı bazı arkadaşlar. Malesef, her konuda böyle bazıları.Hacı ya öl eğer ölmüyorsan da anlatma ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 napae said: Eskiden popomundoydu o. Zaman ne çabuk geçiyor... Yaşlandım ya. evet ya. yaşlanmışık velle. bu topicten işime yarayan tek şey bu oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Öyle erkeklerden çok var yahu. Hiç tanımadığı bir kız yol sorunca 5 dakikacık muhabbet edebilmek için dışarı çıktığı grubu satan, tanışıklığı olan bir kız yakınlarda olunca bütün işleri bırakıp, herşeyi aksatıp o kıza yapışan tanıdıklarım var. Hayır Barney gibi adam olsa, muhabbet ettiği kızı etkileyecek bir tip olsa birşey demem, saygı duyarım. Ama "eternal sap" denilecek kişiler bunu hayat felsefesi haline getirince komik oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 küfür yasak,kısaltması da yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar