Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız Görünce Topaça Dönen İnsanlar

Leadman

Öne çıkan mesajlar

Leadman said:

Kız zaten beni reddedemez de benim hiç içimden gelmiyor. Duygularım normal olsa neyse de nefret ettirmişti kendinden. Çok baş belası bir şeydi, tahmin edemezsiniz.

Söylemesi ayıp defalarca kez ayrılma istemelerimi sabahlara kadar beni bırakma temalı mesajları ile durduruyordu.

hâlâ bu kadar saf olman üzücü. şimdi çatır çatır sevişiyorlardır.

http://www.youtube.com/watch?v=1F6Ctq6ckpk&feature=related

kızlar zaten dünyaya mindfucking 50.0 skille geliyorlar. zamanla bunu kasarak master, elder, legendary mertebelerine ulaşanlar da var.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu olaydaki çocuğun kız versiyonu var benim tanıdığım.
böyle birşey görmedim.

yani çirkin-yakışıklı farketmiyor kıza kimle konuşsa kızın hareketler direkt değişiyor. böyle bir cilve, bir temaslı hareketler, bir yavşama. manyak kız ya.

kızlar da var yani böyle. gerçi ben bir tane gördüm de vardır yani daha.
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

abi bu olaydaki çocuğun kız versiyonu var benim tanıdığım.
böyle birşey görmedim.

yani çirkin-yakışıklı farketmiyor kıza kimle konuşsa kızın hareketler direkt değişiyor. böyle bir cilve, bir temaslı hareketler, bir yavşama. manyak kız ya.

kızlar da var yani böyle. gerçi ben bir tane gördüm de vardır yani daha.

kızın cilvelisinden korkmam masum numarası yapandan korktugum kadar :)
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

Darko2 said:

napae said:

Sen o çocukla nasıl arkadaş olabilirsin ki? Burda bi gariplik yok mu sence de?

+1

Herkesle arkadaş olunabilir ya. Nasıl bir gariplik olcak ?

Hayır sanki kızlar sevgililerinden ayrılıp biz arkadaşız oluyor erkek arkadaşlarına .
Sonradan diyelim saçmasapan bir olaydan dolayı ağızburun kavga ettiğin ex'in de olabiliyor.

Hayat böyle yani. Herkes olur arkadaşın, ne kadar samimiyete soktuğun sana bağlı.
Sosyal ağlarda paylaş

masum cilvelinin karşıtı değil yalnız.

insan ciddi ciddi durur di mi hani normal bir ortamda?
bu öyle değil işte. böyle yılışmadığı insan görmedim ben türkiyeye gelse boku yer yani. yunan kendisi.

hahah ya aklıma geldi anlatayım çok komik.
bi gece çıkmıştık böyle topluca o da vardı. bi çocuk buldu bu öüşmeye başladılar falan, çocuğun kız arkadaşı da aynı yerdeymiş. cesarete bak. kız da asyalı, geldi bu çocuğa bir geçirdi ama osmanlı tokadı az kalır o tokadın yanında. bu da götüm götüm kaçtı yanımıza hahaha. biz çıkarken asyalı kız hala güvenliklere bu yunan kızı soruyodu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...