LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Leadman said: Kız zaten beni reddedemez de benim hiç içimden gelmiyor. Reddetmese ne olcak ki unicorn gibi olmuşsun kabul etse ne yazar etmese ne yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Leadman said: Kız zaten beni reddedemez de benim hiç içimden gelmiyor. Duygularım normal olsa neyse de nefret ettirmişti kendinden. Çok baş belası bir şeydi, tahmin edemezsiniz. Söylemesi ayıp defalarca kez ayrılma istemelerimi sabahlara kadar beni bırakma temalı mesajları ile durduruyordu. hâlâ bu kadar saf olman üzücü. şimdi çatır çatır sevişiyorlardır. http://www.youtube.com/watch?v=1F6Ctq6ckpk&feature=related kızlar zaten dünyaya mindfucking 50.0 skille geliyorlar. zamanla bunu kasarak master, elder, legendary mertebelerine ulaşanlar da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 başak şehirlerde sonuç olarak, 31 çekiyorum ve mutluyum paylaşmak istedim temalı bir topic daha bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 kız da yabancıya gitmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Senin kızı uçurtma gibi uçuruyolar usta şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 geri dönmezse senin değildir !1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 akşam olsa da simit yesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 synthesizer said: Leadman said: Kız zaten beni reddedemez de benim hiç içimden gelmiyor. Duygularım normal olsa neyse de nefret ettirmişti kendinden. fdghfjg zaahhahahaaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 abi bu olaydaki çocuğun kız versiyonu var benim tanıdığım. böyle birşey görmedim. yani çirkin-yakışıklı farketmiyor kıza kimle konuşsa kızın hareketler direkt değişiyor. böyle bir cilve, bir temaslı hareketler, bir yavşama. manyak kız ya. kızlar da var yani böyle. gerçi ben bir tane gördüm de vardır yani daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 cinsel yonden saglam biriyle tanistirsaniza. aa dur vardi buralarda bir tane.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 konu başkaymış ya direkt başlığı okuyup yazmıştım, tüh :/ yok kinetix ile tanışsa kinetix katil olur sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 napae said: Sen o çocukla nasıl arkadaş olabilirsin ki? Burda bi gariplik yok mu sence de? +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Kinetix 15 yaşında be anca kapının camına yumruk atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 kızı değerlendirmiş işte çocuk. Garip karşılama. Yabancıya gitmesin. Yerinde olsam öyle bir insana karşı yabancıya gitmesinden farklı bir şey düşünmezdim ne durumda olursa olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 cocuk resmen 5 level ustteymis. seni uyutmus, kizi goturmus. sen de arkasindan topaca dondu diye triplere girmissin. cocuk 1 sen 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 hiç şöyle anlatacak maceralı, çetrefilli ilişkilerim olmadı yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Darko2 said: napae said: Sen o çocukla nasıl arkadaş olabilirsin ki? Burda bi gariplik yok mu sence de? +1 Herkesle arkadaş olunabilir ya. Nasıl bir gariplik olcak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ha bir de akşam simidi gibi konusuna katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Bella said: abi bu olaydaki çocuğun kız versiyonu var benim tanıdığım. böyle birşey görmedim. yani çirkin-yakışıklı farketmiyor kıza kimle konuşsa kızın hareketler direkt değişiyor. böyle bir cilve, bir temaslı hareketler, bir yavşama. manyak kız ya. kızlar da var yani böyle. gerçi ben bir tane gördüm de vardır yani daha. kızın cilvelisinden korkmam masum numarası yapandan korktugum kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 balon said: Darko2 said: napae said: Sen o çocukla nasıl arkadaş olabilirsin ki? Burda bi gariplik yok mu sence de? +1 Herkesle arkadaş olunabilir ya. Nasıl bir gariplik olcak ? Hayır sanki kızlar sevgililerinden ayrılıp biz arkadaşız oluyor erkek arkadaşlarına . Sonradan diyelim saçmasapan bir olaydan dolayı ağızburun kavga ettiğin ex'in de olabiliyor. Hayat böyle yani. Herkes olur arkadaşın, ne kadar samimiyete soktuğun sana bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 herşeyi okuyamicam şimdi ama sanırım akşam simidi denilmiştir. çıtır çıtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 masum cilvelinin karşıtı değil yalnız. insan ciddi ciddi durur di mi hani normal bir ortamda? bu öyle değil işte. böyle yılışmadığı insan görmedim ben türkiyeye gelse boku yer yani. yunan kendisi. hahah ya aklıma geldi anlatayım çok komik. bi gece çıkmıştık böyle topluca o da vardı. bi çocuk buldu bu öüşmeye başladılar falan, çocuğun kız arkadaşı da aynı yerdeymiş. cesarete bak. kız da asyalı, geldi bu çocuğa bir geçirdi ama osmanlı tokadı az kalır o tokadın yanında. bu da götüm götüm kaçtı yanımıza hahaha. biz çıkarken asyalı kız hala güvenliklere bu yunan kızı soruyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 yunan iyidir atmaz kokmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 otobüste yanıma oturursa affetmem ben o kızı.. seni affetmiyorum derim ve yol boyunca konuşmam bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 asyalı kız catfight'ı da bi başka oluyür ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar