Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 valla uzun ömürlü sağlıklı olur inşallah :D :tebrikz:[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
Tapir_Tahir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 şu aşk bize ne zaman uğrıcak ulan![signature][hline]/ bLackchaoS [email protected] uLan beni haxxorlayanı nuri alço yakalasın emi!
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 hahahaha[signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call! zuhaha.cjb.net
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mutlu olup dillere destan bir aşk yaşamanız dileği ile.Hatta bak efsane başlamış bile bu topic ile,Mutluluklar.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. [Bu mesaj KARAMURAT tarafından 02 Eylül 2004 16:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 sağolun :)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! Follow the energizer tav$ani
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Tapir_Tahir, 02 Eylül 2004 15:01 tarihinde demiş ki: offfffff offf Mevsim bahar oluncaaaa aşk gönülee doyuncaaa sevenler kavuşuncaaa yaşamak ne güzelll ılık bahar gelince kızlar etek giyince bir de rüzgar esince yaşasın 23 nisan diyosun.[signature][hline]en ince yerim bileğim..
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: DiaBLeSSe, 01 Eylül 2004 22:00 tarihinde demiş ki: Bu arada Horacecım eklemeden edemiyeceğim onun doğrusu "Ménage a trois" Paparazilik yapıcan madem dorusunu bil =o) aksanlara hep dikkat edelm=)([signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 evet edelm ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! Follow the energizer tav$ani
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Yarama tuz bastınız gene iyimi ulen ne zaman ben aşık olucam (gerçib en aşık oluyom karşıdakiler olmuyo hatta kazık atıyolar) ne zaman beni sevecekler ya ulen yazdığım şiirler cevabı olcakmı ben mutlu olamıyorum siz olun unutmayın herkes o mutluluğu arıyor yakalamışken sımsıkı tutunun sakın bırakmayın karşılıklı aşk zor bişiy hele benim yaşadıklarım öğrenseniz :D ömür boyu mutluluklar diliyorum[signature][hline]
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Ben biliyodum zaten.. * wendigo ya göz kırpar* ;)[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Levent Yüksel - Tuana[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Vay anasını :-)[signature][hline] The Truth is out There
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 İi dilekleriniz için hepinize cok tişküyley =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani http://www.istanbulakademisi.com
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 bende iyi diliyorumki![signature][hline]your sight is a weakness... [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 02 Eylül 2004 22:58 tarihinde değiştirilmiştir]
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Sithim eshreffim benim sen satır arasını okumayı bimiosan ben napim[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani http://www.istanbulakademisi.com
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 olur öyle arada efendim bırakınız dağınık kalsın ortalık ;)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ya iyi dilek dileyin bırakın işte olayı[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 I know your eyes in the morning sun I feel your touch me in the pourring rain And the moment that you wander far from me I wanna feel you in my arms again... And you come to me on a summer breeze Keep me warm in your love and then softly leave And it's me you need to show .... How deep is your love? (how deep is your love?) I really need to learn 'Cause we're living in a world of fools Breaking us down When they all should let us be We belong to you and me I believe in you You know the door to my very soul You're the light in my deepest darkest hour You're my saviour when I fall And you may not think I care for you When you know down inside That I really do And it's me you need to show .... How deep is your love? (how deep is your love?) I really need to learn 'Cause we're living in a world of fools Breaking us down When they all should let us be We belong to you and me How deep is your love? (how deep is your love?) I really need to learn 'Cause we're living in a world of fools Breaking us down When they all should let us be We belong to you and me How deep is your love? (how deep is your love?) ...... My love is the deepest you'll ever find Bébém...[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani http://www.istanbulakademisi.com
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 yo, yo backvox : "hoooow ddeeeeep is yooourr looooaoaaavvvvve) ow yea.[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Kutlarız ailecek.[signature][hline]All this pain is an illusion
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 diab bu yazdıkların bi şarkıdan deil yane lyrix de yarım saattir containing word syapıorum ya kabiliyetsizim ya da biriniz digerinize yazmıs bunu[signature][hline]Bornozlu Canavar Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 iyi dileklerimi sunarım *!bırakır*[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Valla Deamon keske ben Yazmısh olsam ama maselef Bee Gees e ait Bende önce yazmışlar nalcaklay Ossun ama ben yazmısh kadar benimsemiş durumdayım mbu sözleri PS: Artık Lyrics de var =oP [signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani http://www.istanbulakademisi.com [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 03 Eylül 2004 12:29 tarihinde değiştirilmiştir]
dominic Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 gec yattigimdan kelli sabah cayimi alip bilgisayarin basina ancak gectim, konu disini actim, acmamla cayin rezil olmasi bir oldu. oncelikle menage a trois, sonra bu thread'i horace'in acmis olmasi, akabinde 6 sayfa uzamis olmasi... paticigi alkisliyorum gozlerim kapali. efsanevi bir thread daha.
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Tabiki ben Zegnayı =op Tırnaklarını şimdiden bilemeye başlar[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani http://www.istanbulakademisi.com
Öne çıkan mesajlar