Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞOK!!! Bir Menagé a troise mi sözkonusu!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
antalyanin gelmis geçmis en muhtesem prensi; son 3 günümün bas kahramani; gercek dostlugun sicakligini bana tüm içtenligi ile hissetiren; antalya "the bar" in bash kahramani ve muhtesem performansi ile herkesi kendinden alan solisti...
biricik, minicik, sicacik, yakisikli rock starim.

evet. diablesse, ki bonePART'ın karısıdır, http://sozluk.paticik.com/msgoster.php?hede=1337 başlıı altında görülebileceği üzere böyle bişiler yazmış wendigo için. nedir? yetkililerden açıklama bekliyoruz. ben horaceçetingöz. iyi günler diliyorum.[signature][hline]your sight is a weakness...
Mesaj tarihi:
ahanda!!

"ayrıca,
son iki-üç hafta içinde hayatıma anlam katan, olaylara yeniden positif gözle bakmamı sağlayan, beni enerjisi ile doldurup bana destek çıkan, saniyeler geçtikçe nalet olsun çok özledim dedirtebilen, aklımdan çıkmayan, burnumda tüten, bitanem, daha dur ' um, bebem, aşkım... "

acil açıklama ihtiyacı hasıl oldu.[signature][hline]your sight is a weakness...
Mesaj tarihi:
Diab imzasını bile değiştirmiş daha ne kurcalıyorsunuz. Bone kardeşim ile içmenin zamanı gelmişte geçiyor bile...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
bone'a atılan kazık bize atılmış sayılır diyor ve şimcilik susuyorum...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
Skandal!

Horace senin de başın yanacak benden söylemesi. Ne kurcalıyosun allalla;)[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?"
I am the wind blowing through your hair

I am the shadow on the moon at night
Filling your dreams to the brim with fright
Mesaj tarihi:
Hmm Valla o gazete yazısını ben yazdırmadım ben sucsuzum Diap kim Wendigo Kim ben bilmedim görmedim duymadım duyurmadim

*Gm Topuk*

Dedikoduyu Hiç Tavsiye etmiyorum.

Ama soylemeden duramayacağım ;)[signature][hline]Follow the energizer tav$ani
Mesaj tarihi:
Hevesle bekliyoruz.[signature][hline]I dream of sweet dreams. I need to sleep. I just want to sleeeeeeeep..
-Houston. Bi sorunumuz var.
-Nedir yiğidim.
-Uyumam lazım houston ama uyuyamıyorum.
-Bi ayran yapıyım yiğidim uyursun Teknodermafasikülastik ayran magnifallkompressörleri çalıştırın. Yiğidime kendi sinyallerimle ayran yapcam
Mesaj tarihi:
said:
Tapir_Tahir, 01 Eylül 2004 17:56 tarihinde demiş ki:
başımıza taş yağıcak

Aşk, ihtiras , intikam
hepsi bu sitede

www.paticik.com

nihohoho pembe dizi mübarek yakında bi kanal satın alıp yazıları tvde yayınlamaya başlar :)[signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :)
[email protected]

Dogmeat, 31 Ağustos 15:28 de demiş ki :

yüzde seksen yapamıcaz ama o yüğzde 30 a deli gibi tutunaCAM

Mesaj tarihi:
horaz ya pazar günki magazin programlarında prodüktör falan mısın :horace:[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 01 Eylül 2004 17:59 tarihinde demiş ki:
Demekki insanlar boş zamanlarında ciddi ciddi sözlüğü okuyorlar.

harbi okuyorlarmıs ya=) banda bikac sey yaznda bn okuiim ehe=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
bole durumlarda disardan konusmasi, laf atmasi, geyik yapmasi cok kolaydir genelde. burda alay konusu ettiginiz mevzu bi takim insanlarin hayatlarinda onemli bi yer tutuyo buyuk ihtimalle. ayip denen bise var, terbiyesizlige luzum yok.

olayin disindaki kisiler olarak size bok yemek duser diyorum ve thread'i kitliyorum.
  • Yeni Oluştur...