horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 antalyanin gelmis geçmis en muhtesem prensi; son 3 günümün bas kahramani; gercek dostlugun sicakligini bana tüm içtenligi ile hissetiren; antalya "the bar" in bash kahramani ve muhtesem performansi ile herkesi kendinden alan solisti... biricik, minicik, sicacik, yakisikli rock starim. evet. diablesse, ki bonePART'ın karısıdır, http://sozluk.paticik.com/msgoster.php?hede=1337 başlıı altında görülebileceği üzere böyle bişiler yazmış wendigo için. nedir? yetkililerden açıklama bekliyoruz. ben horaceçetingöz. iyi günler diliyorum.[signature][hline]your sight is a weakness...
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 nalet?[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ahanda!! "ayrıca, son iki-üç hafta içinde hayatıma anlam katan, olaylara yeniden positif gözle bakmamı sağlayan, beni enerjisi ile doldurup bana destek çıkan, saniyeler geçtikçe nalet olsun çok özledim dedirtebilen, aklımdan çıkmayan, burnumda tüten, bitanem, daha dur ' um, bebem, aşkım... " acil açıklama ihtiyacı hasıl oldu.[signature][hline]your sight is a weakness...
Moonchild Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 [Bu mesaj moonch1ld tarafından 01 Eylül 2004 17:48 tarihinde değiştirilmiştir]
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Diab imzasını bile değiştirmiş daha ne kurcalıyorsunuz. Bone kardeşim ile içmenin zamanı gelmişte geçiyor bile...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Vay be. :)[signature][hline]Fecondation under control of the King
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 a aaaa :-)[signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call!zuhaha.cjb.net
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Geçmiş olsun BonePART[signature][hline]Fecondation under control of the King [Bu mesaj W3r3wolf tarafından 01 Eylül 2004 17:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 oha abi. size nooluyo ya?[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo.
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 aha! noluyo len burda !? ?! ?![signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 halk bunları bilmek istiyor. bunları merak ediyor.[signature][hline]your sight is a weakness...
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Horace korkulur senden. çık çık çık[signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call!zuhaha.cjb.net
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 bone'a atılan kazık bize atılmış sayılır diyor ve şimcilik susuyorum...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Skandal! Horace senin de başın yanacak benden söylemesi. Ne kurcalıyosun allalla;)[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Şok şok şok! Karısının yaz kaçamağını içine sindiremeyen koca, karısını mermi manyağı yaptı! Az sonra![signature][hline]Fecondation under control of the King
Moonchild Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Hmm Valla o gazete yazısını ben yazdırmadım ben sucsuzum Diap kim Wendigo Kim ben bilmedim görmedim duymadım duyurmadim *Gm Topuk* Dedikoduyu Hiç Tavsiye etmiyorum. Ama soylemeden duramayacağım ;)[signature][hline]Follow the energizer tav$ani
Tapir_Tahir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 başımıza taş yağıcak Aşk, ihtiras , intikam hepsi bu sitede www.paticik.com[signature][hline]/ bLackchaoS [email protected] uLan beni haxxorlayanı nuri alço yakalasın emi!
-ryan- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Adi dedikoducu seni!!! :p[signature][hline]i have no tears, there is only pain
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Hevesle bekliyoruz.[signature][hline]I dream of sweet dreams. I need to sleep. I just want to sleeeeeeeep.. -Houston. Bi sorunumuz var. -Nedir yiğidim. -Uyumam lazım houston ama uyuyamıyorum. -Bi ayran yapıyım yiğidim uyursun Teknodermafasikülastik ayran magnifallkompressörleri çalıştırın. Yiğidime kendi sinyallerimle ayran yapcam
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: Tapir_Tahir, 01 Eylül 2004 17:56 tarihinde demiş ki: başımıza taş yağıcak Aşk, ihtiras , intikam hepsi bu sitede www.paticik.com nihohoho pembe dizi mübarek yakında bi kanal satın alıp yazıları tvde yayınlamaya başlar :)[signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :) [email protected] Dogmeat, 31 Ağustos 15:28 de demiş ki : yüzde seksen yapamıcaz ama o yüğzde 30 a deli gibi tutunaCAM
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Demekki insanlar boş zamanlarında ciddi ciddi sözlüğü okuyorlar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 horaz ya pazar günki magazin programlarında prodüktör falan mısın :horace:[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: Absolut, 01 Eylül 2004 17:59 tarihinde demiş ki: Demekki insanlar boş zamanlarında ciddi ciddi sözlüğü okuyorlar. harbi okuyorlarmıs ya=) banda bikac sey yaznda bn okuiim ehe=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
athea Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 bole durumlarda disardan konusmasi, laf atmasi, geyik yapmasi cok kolaydir genelde. burda alay konusu ettiginiz mevzu bi takim insanlarin hayatlarinda onemli bi yer tutuyo buyuk ihtimalle. ayip denen bise var, terbiyesizlige luzum yok. olayin disindaki kisiler olarak size bok yemek duser diyorum ve thread'i kitliyorum.
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Berkay cım =o) Canım arkidişim =o) Bu güzel dileklerin için sana çok teşekkür ediyorum =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com
Öne çıkan mesajlar