vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 alaman markasi tabi iyi olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 http://www.underconsideration.com/brandnew/archives/pepsi_tropicana_old.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 http://axel-linge.de/images/hohesc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Abi Capy portakalları dalıyla atıyor heralde geçtim kabuğunu çok acı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 capy portakal-ananas içiyodum. hergün midemde bi yanma oluyodu. daha 2 gün önce içmeyi bıraktım mide yanmam geçti sdf. capy almamaya çalışıcam artık bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 juss diye juice vardı. iyidir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Llama said: bişey sorcam portakalı sıktın diyelim sonra içine şeker atıp mı içiliyor yoksa direk mi oha abi hiç mi içmedin hayatında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 sıkcan, hazır alırsan exotic alcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 http://www.wencle.com/images/20090715101516dkhu.jpg kucukyali cagridaki kan portakali stoklarini erittigim icin sunu aldim bugun, bayada cekinerek aldim simdiye kadar adam gibi hazir portakal suyu icmedigimden demin bir bardak ictim, aman yarabbim bole guzel bi portakal suyu daha icmedim omrumde, taze portakalin posasi ve acisi alinmisi lezzetindeydi direk ve bir bardkala basliyan maceram 2lt yi az once bitirmemle son buldu bulasmayin direk, cidden cok feci bagimlilik yapiyor bu adamlardan daha iyi meyve suyu yapan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Bella said: Viktor said: bu arada o hazir portakal sularinda, portakal tadi olmuyor hic bole eksimik igrenc bisi oluyor exotic cok iyi pahalli ama o derken askimi buldum http://4.bp.blogspot.com/__0-HqhiCLa4/R8HqulsWYBI/AAAAAAAAAm4/yRUwiOXqSAM/s400/fruit_blood_orange+copy.gif 7 lirami ne kutusu 2lt ama omrumde bundan iyi portakal suyu icmedim, havuclusu filan begenmedimde kan portakali asiri iyi yani cidden iyi elmalisinida deneyin mutlaka, o kutu meyva sularindaki yapay tadi almiyorsunuz ama dikkat edin bagimlilik yapiyor cok feci ve turkiyede baya zor bulunuyor şunun yeşil elmalısı baya iyi. Aynen bende ara sıra bundan aliyorum şahane birşey. Diğerlerini denemedim ama havuç suyu çok severim ama onuda evde makineden sıkıp içmek priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 benimde tercigim tropicana with bits, ama Turkiyede yok sanirim. Onun yerine exotic var.Bu arada gunde 1 litre portakal suyu tuketen arkadaslara ulser ve gastirit tedavilerinde basarilar diliyorum. zaten seftali gibi guzide bir meyva nin suyu varken, portakal suyu ne ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 cırcır olunca şeftali ishal olunca kayısı suyu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 hmm şu almancı meyve sularından kan portakal olanı votkayla ii gidiyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 bi kere havaya uçup yurt odama kardeş yaptıktan sonra exotic e küsmüştüm ama dün tekrar denedim ve yaklaşık 6 litre portakal suyu içtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 almanci? almanci meyve suyu olsa onu da helal yaparlardi '.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 gold alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 vaniLLe said: almanci? almanci meyve suyu olsa onu da helal yaparlardi '.' hani şu adı p ile başlayan. dolaba gitmeye üşeniyorum. püüfesnse mi ne sdfg almancı demişlerdi ona sanki :D haa yukarda varmış hemen lan. pfanner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 türklerin degil o ya. adamlar gazi'yi bile yahudilere satmislar dfs onlardan bi bok olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 havuç suyu çok içmeyin sonra gg olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 neden napiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 vaniLLe said: türklerin degil o ya. adamlar gazi'yi bile yahudilere satmislar dfs onlardan bi bok olmaz. oha ciddi mi bu? vfb stuttgart fusbal tim göğüslerinde gazi yazıyo çok mutlu olmuştum görünce. daumlu reklamları falan vardı. vay anasını be. üzüldüm ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 evet valla öleymis. http://de.wikipedia.org/wiki/Garmo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 barbu said: neden napiyo karoten var içinde ne yapabilir. aşırı tüketme günde 2 havuçtan fazlası zarar. a vitamininin ön maddesi var içinde. sonra wayyy gözlerim deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 calimero said: Kıbrıs' a gidince bloom diye bir portakal suyu var, ondan için. Görün nasıl oluyormuş %100 portakal suyu. içinde ek olarak sadece asitlik düzenleyici var. Posalı falan böyle süper... bencede... ha bide pembe greyfurt suyu varki offf, Bloom candir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 MasterHapLo said: tamek yillardir degismedigim tat Bilader Sen git Geltat Marka Portakal suyu iç senin neyine Tamek Mamek ASDASDASDASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar