Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mahkemeye Çıkacağım, Sonuç Ne Olur?

Leadman

Öne çıkan mesajlar

aklıma şey geldi. benim üç mal arkadaşım bi gün toplanmış. bi tanesinde bi tane mermi var 9mm, babasından almış herif ahah (polis). her neyse bunlardan biri diyo ki "hadi kıçından vuralım şuna, patlamıyomuş fıs diye düşüyomuş yere". diğerleri de inanıp denemeye başlıyolar bunu. mermiyi getiren gidiyor sonra, bu ikisi uğraşmaya devam ediyor. baktılar olmuyor mengeneyle mermiyi tutup tornavida+çekiçle patlatmaya çalışıyolar. bikaç kere deniyolar tırsa tırsa bi şey olmayınca iyice yaklaşıp deniyolar. biri vuruyo mermi patlıyo ötekinin serçe parmağı yarılıyo. ama bildiğin komple dağılmış mermi, sıkışınca tabi eheh. bu sanıyo tornavida yardı elimi, bikaç gün böyle takıldı sargılı biçimde. sonra annesi ısrar edip hastaneye götürmüş, röntgene bi bakmışlar herifin parmağında metal parçası, kemiğe saplanmış. zar zor çıkarıyolar bu da hastanedeki polislere ötüyor o acıyla dfsjhg.

sonra işte karakola gidiyo falan filan derken davası oldu geçen hafta. hakim buna hiçbi şey sormadan direk kendisi yazıp çizip beraat ettirmiş. budur.
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:

aklıma şey geldi. benim üç mal arkadaşım bi gün toplanmış. bi tanesinde bi tane mermi var 9mm, babasından almış herif ahah (polis). her neyse bunlardan biri diyo ki "hadi kıçından vuralım şuna, patlamıyomuş fıs diye düşüyomuş yere". diğerleri de inanıp denemeye başlıyolar bunu. mermiyi getiren gidiyor sonra, bu ikisi uğraşmaya devam ediyor. baktılar olmuyor mengeneyle mermiyi tutup tornavida+çekiçle patlatmaya çalışıyolar. bikaç kere deniyolar tırsa tırsa bi şey olmayınca iyice yaklaşıp deniyolar..

O 4. mal da ben oluyorum. eheh
12-13 yaşlarındayken merminin kıç tarafını kerpetenle sıkıştırıp sonra kerpeteni yere koyup kollarına çekiçle vurmuştum patlamıştı allahtan kuru sıkıydı. Nasıl bi kafaysa artık o an böyle salak salak salak şeyler yapıyorum. Gerçek mermi elime geçsem denerdim gibime geliyor. İyi ki geçmemiş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...