ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 bu sene istanbul ticaret üniversitesi görsel iletişim tasarımı bölümüne geliyorum. üniversiteden dolayı 8inde yada 11inde istanbula geliyorum. 20sine kadar kalıp eşyalarımı almak için samsuna geri döneceğim. sonra yine geleceğim tabiki.. yanlız istanbulun samsunlu olaraktan sadece belirli yerlerini biliyorum. o nedenle ben şimdi kendi başıma öğrenmeye kalksam kesin kaybolurum yani. =P bana geldiğim zaman etrafı öğretebilecek, gezdirecek, gönüllü, aklı başında patiler lazım. evet aklı başında dedim. yanlış okumadınız. zapıtmayacak birileri.. beni bilmem nereye götürüpte kaçmayacak birileri =P walla böyle yapan olursa uçururum yakalarsam ehe. praw'a ulaşamadım henüz, msni kapalı herifin. gerçi bu saydığım özelliklerden sonra serdarın adını vermek baya ters düştü ya neyse :) ee yok mu kimse?[signature][hline]bu şehir insana tuzak kuruyor bu şehir insanı uzak kılıyor bu şehir insanı hayli yoruyor bu şehir insanı hep kandırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 prawler'dan uzak dur yer seni :p[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 herif firar etti zate yok meydan da.. hem wala bilmiyorum artık kim kimi yer de.. =] bu arada üniversite üsküdarda yazmayı unutmuşum.. :) en başta o mevkiiler önemli benim için..[signature][hline]bu şehir insana tuzak kuruyor bu şehir insanı uzak kılıyor bu şehir insanı hayli yoruyor bu şehir insanı hep kandırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ben gezdiririmde sabaha kendimizi nerde buluruz bilmiyom bi bakmışın samsundayız :)[signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :) [email protected] Dogmeat, 31 Ağustos 15:28 de demiş ki : yüzde seksen yapamıcaz ama o yüğzde 30 a deli gibi tutunaCAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Benden iyi rehber olmaz :)[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: ShekiLChoCuq, 01 Eylül 2004 15:46 tarihinde demiş ki: herif firar etti zate yok meydan da.. pilavyer intaar etmiş olmasın yine :P[signature][hline]usstan zhal malar chath...xuil chath Heffer, 22 Ağustos 2004 01:09'da icq'dan demiş ki: pink metalse bende illithidim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: ..aklı başında patiler lazım. :)[signature][hline]bu şehir insana tuzak kuruyor bu şehir insanı uzak kılıyor bu şehir insanı hayli yoruyor bu şehir insanı hep kandırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 burdayım gezdiririm[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 duu msn i açam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 bende senin gibi geldim istanbula bu is kaybolunarak ogrenilir kabolki ogrenesin baska turlu olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: ShekiLChoCuq, 01 Eylül 2004 15:40 tarihinde demiş ki: ... aklı başında patiler lazım. evet aklı başında dedim. yanlış okumadınız. zapıtmayacak birileri.. ... ben de buna takıldım zor gibi... ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 profesyonel arıyosan 51€ dur günlük rehberlik ücretim ;)= %50 pati indirimi yaparız ... şaka bi yana istanbulda harika bi şehir turu otobüsü var. ring halinde. istanbullulara bile tavsiye ediyorum. bi gezin yaşadığınız şehri. elalem nerelerden gelip geziyo. yerebatanı görmeyen istanbullular var ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! Follow the energizer tav$ani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 bnde gezdirirm=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 yeme içme ve yol parası sendense gezdiririm ve iyice kazık atarım açık açık söylüyorum, bildiğin gibi, bu şehir insana tuzak kuruyor. :P [signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh [Bu mesaj Chiptech tarafından 01 Eylül 2004 18:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jasmine Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 sonuna kadar warım !!!!!!! hersey benden ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jasmine Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 isim nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 arkadaşlar kusura bakmayın 2 gün önce dedem vefat etti. ;( yazlıktaydım, giremedim ve dolayısıyla bakamadım buraya. Gelmek isteyen arkadaşlarla geleceğim zaman toplaşıp buluşabiliriz o zaman ne dersiniz? Hem böylesi daha da güzel olur sanırım..? yanlız üsküdar taraflarını öğrenmem lazım ona göre. @Chiptech, @wendigo : her ne kadar espiriyle karışık maddiyata değindiysenizde, para konusu önemli değil benim için. - ben tuzak muzak aanamam kardeş. sonuçta zoraki değil, gezdirecek adam çok var aslında ama ben öncelikle patideki arkadaşlarımla olmak istedim. gelen kimse olmazsa boşta kalma gibi bir şey söz konusu değil yani merak etmeyin. ;) @jasmine : sanırım benim ismimi sormuşsun. adım serhat[signature][hline]bu şehir insana tuzak kuruyor bu şehir insanı uzak kılıyor bu şehir insanı hayli yoruyor bu şehir insanı hep kandırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Ben gezdirirdim benim okulda üsküdar da oralar avucumun içi gibi ama sen benim işi halkletmedin ben de sana yardım etmiycem :horace:[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 nihohaha :) abi inan doğru dürüst hiç vaktim olmadı. aileden, akrabalardan, arkadaş-komşu çevresinden insanlar patır patır döküldü bu sene ne hikmetse. Hiç beklemediğim, ummadığım insanlar vefat etti. 6-7 ay önce eniştem, 2 gün öncede dedemi defnettik. hala dedemi kaybetmenin şokundayım. bitkisel hayatta olan bir yakınım var o da çok fena.. gidici yani.. bunların yanı sıra üniversite olayıydı, şusuydu busuydu cidden acayip yoğundum ve yoğunum. ama söz en kısa zamanda halledip yollayacağım sana onu. bu arada bu tür şeyleri anlatmayı sevmem ama anlatmadığım zaman da nedenlerimin geçersiz olduğunu düşünmeni istemiyorum. nese.. PS: bu arada bunları gezdir diye demiyorum. sadece kendimi sana karşı mahçup hissettiğim için..[signature][hline]bu şehir insana tuzak kuruyor bu şehir insanı uzak kılıyor bu şehir insanı hayli yoruyor bu şehir insanı hep kandırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 yok ya ben dalgasına dedim zaten..Gerçekten geçmiş olsun..Başın sağolsun..Uff kötü durum ya..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 saol.[signature][hline]bu şehir insana tuzak kuruyor bu şehir insanı uzak kılıyor bu şehir insanı hayli yoruyor bu şehir insanı hep kandırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar