Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL:Beşiktaş JK- Fenerbahçe SK 20.02.2011 -- 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
toggie said:

ovunuyo musunuz bununla?
gelis nedeni ne olabilir sence? gelis seklini yazmıslar iste vapur. begenmezseniz dovuceksiniz yani. hadi bakalım.

ana avrat topluca küfür ederek, yıkarız ederiz ayaklarında ellerinde mesaleleri bira şişelerini sağa sola atarak gelirlerse, sonucu pek güzel olmaz bence..

bursa maçında ki olaylar, bursanın bilmem kaç senedir her maç küfür etmesinin ve maç günü yolda gelirken otobüslerden inip başka şehirlerden gelen beşiktaşlılara saldırmaları ve bunun istanbulda duyulması üzerine olmuştur.
Mesaj tarihi:
ben gelmiyorum mesala ama gelenler var evet, ayrıca o gemiyle gelecek olanlarda o şekil gelecekleri için bari kabataşa değilde beşiktaşa gelseler bari dedim. :)
Mesaj tarihi:
Llama said:

neresi var öyle gittiğimiz yer ?

bu olaydan beri, bir karşı çıkartma yapmak istiyor genç fenerli arkadaşlar da daha başarılı olamadılar bakalım bu sefer gemi resimler felan geliyoruz diye başlık atıyorlar bakalım görcez.
Mesaj tarihi:
tinu said:

oo antu da felanda gemilerle geliyoruz felan diye giriş yapmışlar.. yalnız kabataş dan değil beşiktaş dan gelmenizi bekliyoruz, kadıköyden beşiktaşa da vapur kalkıyor :)

kardeşim polis kontrolünde toplu olarak gelindiği için, kabataş tan geliniyor.polis izin verse 1600 kişi beşiktaşa da gelir kazandan da geçer.bursa tribünüyle karıştırmayın bizi, pişman olursunuz.
Mesaj tarihi:
benjani said:

tinu said:

oo antu da felanda gemilerle geliyoruz felan diye giriş yapmışlar.. yalnız kabataş dan değil beşiktaş dan gelmenizi bekliyoruz, kadıköyden beşiktaşa da vapur kalkıyor :)

kardeşim polis kontrolünde toplu olarak gelindiği için, kabataş tan geliniyor.polis izin verse 1600 kişi beşiktaşa da gelir kazandan da geçer.bursa tribünüyle karıştırmayın bizi, pişman olursunuz.

pardon abi affet bi daha olmaz
Mesaj tarihi:
sacma yerler kaymis topic daha maca 1-2 gün kala :D

valla cok klise olcak ama derbinin favorisi yoktur yani.. 2 takımda cok imba süper top oynamıyor.. 2 takımda da cok kaliteli yabancılar var.. 2 takımda bazen sacmalıyor.. fener kötü giderken iyi gitmeye besiktas iyi top oynarkern kötü oynamaya basladi.. fln filan

Ciddi ciddi her sonuca acık bir mac..

P.S: Benjani.. cool story bro ;)..
Mesaj tarihi:
Red said:

o diilde gs-fener maçında metrobus olayı nasıl olucak merak ediyorum mesela

gercekten gecen bende bu derby maçlarında metrobus nasıl olacak diye düşünmüştüm valla çok berbat bir durum çok fena olaylar olabilir, çıkış değilde gelişler sakat olur bence, çıkışta gs taraftarı gitmeden diğer takımı zaten çıkartmazlar
Mesaj tarihi:
bu sefer metrobüsle staddan stada gidilemeyecek ama. sanmıyorum beleş olacağını o yüzden..

yani deplasman takımlarının kendi stadının oradan bindiğini varsayıyorum.
Mesaj tarihi:
tinu said:

Red said:

o diilde gs-fener maçında metrobus olayı nasıl olucak merak ediyorum mesela

gercekten gecen bende bu derby maçlarında metrobus nasıl olacak diye düşünmüştüm valla çok berbat bir durum çok fena olaylar olabilir, çıkış değilde gelişler sakat olur bence, çıkışta gs taraftarı gitmeden diğer takımı zaten çıkartmazlar

bence cok abartioyuz bu olayi.. sanki herkesin tüm arkadaslari kendi tuttugu takımdan.. ana avrat sövdugun adama ertesi gün okulda nbr kardesm die sarılıosun yani.. üstündeki formadan dolayi adam döven yetolar bizde vardir zaten.. hadi gaza gelirsin fln filan da.. arkadasnda gelms olabilr o maca yani..

kaldiki nike fanlari da yolda cevirip adidas t-shirt giyenleri fln döveseler da bunlarla grurlanılcakmi..

adam gibi mac izlemeye gitse herkes olay cıkmaz...(ama misal bursalilar gibi gelirsen maca,yolda sehir disindan gelen besiktaslilari fln döversen,bunun artık takım forma olayiyla fln ilgisi yok o dayagi yiceksin yani)

cok duyulan söylenen bişey ama babam anlatıo yani. gayet gider birlkte izlerlerms rakiple maclari..

Kufur etmeye rahatlamaya stada gidiyorum ulan ben diyen adam formasina göre adam döver zaten :D
Mesaj tarihi:
tinu said:

bu olaydan beri, bir karşı çıkartma yapmak istiyor genç fenerli arkadaşlar da daha başarılı olamadılar bakalım bu sefer gemi resimler felan geliyoruz diye başlık atıyorlar bakalım görcez.

kardeş video da ne var?münferit gezen taraftara, yoldan geçen arabalara saldırmakla mı övünüyorsun?bunları teröristlerde yapıyor sokaklarda.

şöyle yaparız böyle geliriz diye sallıyorsun, inönüye 300 kişi geldiğimizde, rövanşta kadıköyü bascaz diyordunuz.o zaman nerdeydiniz niye gelemediniz?

http://lh6.ggpht.com/_fKb4ZhvCp24/RqX3-dwTiNI/AAAAAAAAAl8/q84FmyA41sI/nerdesincarsi%255B1%255D.jpg
Mesaj tarihi:
abi deplasmana giden taraftarların büyük cogunlugu mevzu peşinde oluyor

o yuzden sakat.yoksa sokakta karsılasan her rakip takım taraftarı birbirini bıcaklamıyor tabi
Mesaj tarihi:
benjani gereksiz yere ortami gerip yörüngede gezintiye cıkmak ister gibisin nedir bu caban ?

kaldiki deplasman takımlari zaten toplu olarak stada getiriliyor ve. 300 kisi satad bastğğğğkkk biz laayn diye gaza gelmeye gerek yok farkındaysan.. karabük taraftari da toplu olarak stada girdi rahat ol ;)

resimdeki yerin besiktasla alakasi olmamasi ise ayri bir komedi zaten :D
Mesaj tarihi:
Llama said:

ki karabüklülerle beraber bira içilmiştir kazanda bilesiniz...

evet :) cok güzel bir ortam vardi.. böyle millet yan yana icip sohbet ediyor.. futrbol disi konularda konusanlar.. davul zurna calip oynayanlar fln.. karsi yoldan ayri bir karabuk grubu geciyordu(ortaköy tarafından geliyorlardi) onlar fln alkıslandi.. 2 ay önce bursalilarin bıcaklndgi yere kadar kol kola yüründu.. orda millet biribrne sans dileyip iceri girmsti fln..

300 kisi geliyöööözz (ama 200 tane polis sarms etrafi) bu mu yani.. karabuk macindaki ortam olsa sanki insanlar bişey kaybedicekler
  • Yeni Oluştur...