Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL:Beşiktaş JK- Fenerbahçe SK 20.02.2011 -- 19.00

iblameadmins

Öne çıkan mesajlar

mactan once sivok niye kadroda yok diye sordugumda bana schuster'i savunup bu mac ferrari'nin macı diyip sistemi savunmustu. tebrik ediyorum o arkadası ısrarlarından oturu. al sana ferrari. bjk ikinci yarı fark atacak kadar iyi top oynuyodu, bu adam yuzunden ezildi.

ayrıca kırmızı karttan sonra yerine adam koyamadı schuster efendi. aurelio'yu falan gecirdi defansa gorduk nasıl rezil oldugunu besiktas'ın.

simdi gelsin konussun o arkadas. nickini hatırlamıyorum 4 falan vardı icinde.
Sosyal ağlarda paylaş

El-Barto said:

Ya bazı insanlarda algı sorunumu var anlamıyorum. BJK'lı kimse daha hakem falan demedi herkes ferrari'ye laf sölüyo. 10 sayfadır BJK'lılar hakem diyolar diyosunuz.

siz demiyosunuz da (ki diyen de var, fakat az önce mesaj silindi ve banlandı sanırım :)), yıldırım çıkıp hakeme ana avrat küfredicek yine.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

Catzee said:

ferrari luganonun kafasını güreşçi gibi kolunun arasına aldığında atılmalıydı zaten bence, hani kesin konuşmuyorum ama bence öyle yani.

konuş abi kesin. adam güreşte sandı kendini. hani o pozisyonda ferrariye ve sonradan luganonun anlatımına bütün izleyenler güldü. bjkliler dahil.

yahu ben neZAAAket gösteriyorum orda sen ne aldırıyorsun o lafa :P
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

aldığımız maçı verdik
eze eze alıcağımız maçı ferrari sayesinde verdik
neyse sağlık olsun

ABİİİSDFSHFGYS

eze eze deme bari. rüştü kaç tane kurtardı + direk + verilmeyen penaltı. hani zaten fenerin çoktan bitirmesi lazımdı maçı daha bjk 1 gol bile atamadan. hani çok güzel gol attı ilk gol olarak da ikinci golde de adamın önüne düştü.

eze eze zaaaa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...