goldbären Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ARKADAŞLAR ÇOK CİDDİ BİR KOMBLO VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Red said: valla fenerden kazımı alcagımıza alexi alaydık duran top alex-baros oh temiz bohöhöhö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 mactan once sivok niye kadroda yok diye sordugumda bana schuster'i savunup bu mac ferrari'nin macı diyip sistemi savunmustu. tebrik ediyorum o arkadası ısrarlarından oturu. al sana ferrari. bjk ikinci yarı fark atacak kadar iyi top oynuyodu, bu adam yuzunden ezildi. ayrıca kırmızı karttan sonra yerine adam koyamadı schuster efendi. aurelio'yu falan gecirdi defansa gorduk nasıl rezil oldugunu besiktas'ın. simdi gelsin konussun o arkadas. nickini hatırlamıyorum 4 falan vardı icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Kim hakem diye ağlıyor ki? Beşiktaşlılardan kimse şurada hakeme laf atmadı. Maç bizimdi sağolsun ferrari aldı bir güzel fenere verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 El-Barto said: Ya bazı insanlarda algı sorunumu var anlamıyorum. BJK'lı kimse daha hakem falan demedi herkes ferrari'ye laf sölüyo. 10 sayfadır BJK'lılar hakem diyolar diyosunuz. siz demiyosunuz da (ki diyen de var, fakat az önce mesaj silindi ve banlandı sanırım :)), yıldırım çıkıp hakeme ana avrat küfredicek yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 iblameadmins said: Yorumları okumadım. Tek bişey söyleyip gidicem. Hakem birazcık iyi niyetli olsa luganoya faul ferrariye kırmızı kart verip geçirirdi o pozisyonu. doğru karar da bu bana göre. onu veren hem gol hem penaltıyı da verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 barbu said: Catzee said: ferrari luganonun kafasını güreşçi gibi kolunun arasına aldığında atılmalıydı zaten bence, hani kesin konuşmuyorum ama bence öyle yani. konuş abi kesin. adam güreşte sandı kendini. hani o pozisyonda ferrariye ve sonradan luganonun anlatımına bütün izleyenler güldü. bjkliler dahil. yahu ben neZAAAket gösteriyorum orda sen ne aldırıyorsun o lafa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 fener lider olmus lan vay anasını.tirabzon ztn kötü durumda bursada düşüşte farkı açarlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 aldığımız maçı verdik eze eze alıcağımız maçı ferrari sayesinde verdik neyse sağlık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monkey13 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 tebrikler fenerbahce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 alex bu maçın yorgunluğunu beş hafta çıkaramaz şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 6-1 7-1 olacak maçta fener yine izleyenlere heyecanlı bi maç izlettirdi ve maçın bazı bölümlerinde sıkıntıya soktu kendini. 4-2 de güzel skor. eheheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 El-Barto said: Ya bazı insanlarda algı sorunumu var anlamıyorum. BJK'lı kimse daha hakem falan demedi herkes ferrari'ye laf sölüyo. 10 sayfadır BJK'lılar hakem diyolar diyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 http://i55.tinypic.com/qx99x3.png 17'de 17'ye az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Llama said: aldığımız maçı verdik eze eze alıcağımız maçı ferrari sayesinde verdik neyse sağlık olsun ABİİİSDFSHFGYS eze eze deme bari. rüştü kaç tane kurtardı + direk + verilmeyen penaltı. hani zaten fenerin çoktan bitirmesi lazımdı maçı daha bjk 1 gol bile atamadan. hani çok güzel gol attı ilk gol olarak da ikinci golde de adamın önüne düştü. eze eze zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 11-11 fenerden cacık olmaz, 11-10 fener ezip geçti:) maçın özeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 aykut gg yi tam zamanında kaçırdı,2 dakıka daha kalsa kırmızıyı yerdı kesın.Bugunun en kötüleri mehmet topuz ve gg idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 alex bjk ye sanırım 19 maçta 12 gol attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 knox said: totem sezdim asdsgse dogru sezmistin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 bu fener şampiyon olursa üzülürüm ya kontra atak takımı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 At GÖZLÖĞÖNÖ ÇÖKÖRT ÖRTÖK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 macın ozetı alex :) baska soze gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Llama said: aldığımız maçı verdik eze eze alıcağımız maçı ferrari sayesinde verdik neyse sağlık olsun seninde pzerodan farkın yok ahaha maç baya iyiydi tamamda ezme mezme yoktu bişi ortada saçmalama eğer ferrari atılmasa belki son 4 5 yılın en kaliteli derbisi olacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ilk 30 dakikadaki oyuna kontra atak takımı deniliyor ya ne diyim hahah. hani 11-10 dan bahsetmiyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 maçın özeti http://www.youtube.com/watch?v=lQlIhraqL7o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar