Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL:Beşiktaş JK- Fenerbahçe SK 20.02.2011 -- 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
patpoker said:

maçı yöneten cüneyt çakırın annesini saygıyla anıyoruz özellikle luganonun annesinide çok seviyoruz...

onlarında senin anneni ziyadesiyle saygıyla karşılayacaklarına eminim.
Mesaj tarihi:
zaaaaaaa

hakem diyen bjk lilere bi tane daha zaaaaa

bir de alex için zaaaa.

ayrıca ferrari acilen futbolu bırakıp güreşe gitmeli. baya iyi aldı luganoyu ve iyi çırptı.

bayaa iyiydik ya. sadece bi 10-15 dakika kötü oynadı fener.
Mesaj tarihi:
goldbären said:

maçı ferrari sattı abi

illa dirsek atacaksan bekle 85'te at ne bileyim

abi adam haklı. hakem ondan önceki süper güreş hamlesine kart ve penaltı çalmadı. o da dirsek atayim bari dedi.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Dartanian said:

Beşiktaş dinamodan kaç yedi 4

Fenerden kaç yedi 4

Toplayın 8 yapar ve beşiktaşın liverpooldan yediği gol sayısı!

ahahahahahahah

hahahahahahahahahahhah sandelyeden düşücem o derece hahahaha
Mesaj tarihi:
ferrari luganonun kafasını güreşçi gibi kolunun arasına aldığında atılmalıydı zaten bence, hani kesin konuşmuyorum ama bence öyle yani. abartmayıp yeniyorken orda bıraksaydı, ama salak işte :)

bir de tekrarını 2 kere verdi ama tam açıdan vermedi yanlış görmediysem lugano orda bariz gidiyordu topa.
Mesaj tarihi:
Catzee said:

ferrari luganonun kafasını güreşçi gibi kolunun arasına aldığında atılmalıydı zaten bence, hani kesin konuşmuyorum ama bence öyle yani.

konuş abi kesin. adam güreşte sandı kendini. hani o pozisyonda ferrariye ve sonradan luganonun anlatımına bütün izleyenler güldü. bjkliler dahil.
Mesaj tarihi:
iblameadmins said:

Yorumları okumadım.
Tek bişey söyleyip gidicem. Hakem birazcık iyi niyetli olsa luganoya faul ferrariye kırmızı kart verip geçirirdi o pozisyonu. doğru karar da bu bana göre.

nasil anlamadim ?
  • Yeni Oluştur...