Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL:Beşiktaş JK- Fenerbahçe SK 20.02.2011 -- 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Odeon said:

yazik gunah lan hicmi utanmiyolar hakeme kufrederken.

Ya klasik beşiktaşlı davranışı işte.

Açıklaması zor sonuçlar sonrası hakeme laf atmak, klasik.

Burda da çıkacak birazdan 2-3 tane mesela.
Mesaj tarihi:
Haklıymışız ama hakem konusunda sabır taşı cuneyt bile sonunda atmış adamı :D Bu ülkede böyle işinize gelirse ilk yarı ayak kır vermez kart ikinci yarı dokun ilk yarının kartı taksitle gelir :D
Mesaj tarihi:
bu arada ekşide biri yazmış alex için süper ahahha
said:
şu anda mesela galatasaray'ımdan daha iyi. komple takımdan bahsediyorum. mesela şu anki galatasaray, beşiktaş'a 3 tane atamazdı. muazzam bir futbolcu bu adam ya. bundan bir tane galatasaray'da olsaydı, galatasaray çok farklı bir takım olurdu.
Mesaj tarihi:
ilk 25 dk fener asıldı, ferrari atılana kadar gayet iyi oynadık, 3-4 atabilecekken gerizekalı, angut, moron, öküz, odun, şerefsiz, adi ferrari sahneye çıkıp maçı bir güzel sattı resmen.

Nese sağlık olsun.
Mesaj tarihi:
ferrariden allah razı olsun,besıktasın rahat alacagı maçı verdi bize.schuster nıye necibi cıkarıp aurelıoyu aldı anlamadım,necip defansta baya ıyıydı,herıf gol bıle kurtardı.oyunu berabere bıtırme sansını orda kaybettı schuster.
Mesaj tarihi:
ahmedinejad said:

bu arada ekşide biri yazmış alex için süper ahahha
said:
şu anda mesela galatasaray'ımdan daha iyi. komple takımdan bahsediyorum. mesela şu anki galatasaray, beşiktaş'a 3 tane atamazdı. muazzam bir futbolcu bu adam ya. bundan bir tane galatasaray'da olsaydı, galatasaray çok farklı bir takım olurdu.

adam haklı, ben de galatasaraylı olarak böyle düşünüyorum sdg
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Odeon said:

yazik gunah lan hicmi utanmiyolar hakeme kufrederken.

Ya klasik beşiktaşlı davranışı işte.

Açıklaması zor sonuçlar sonrası hakeme laf atmak, klasik.

Burda da çıkacak birazdan 2-3 tane mesela.

He fenerliler gsliler hiç hakeme laf atmaz zaten, şu başlıkta bile bulamayız 10 tane...
Mesaj tarihi:
aha geldi ahaha

bu arada ferrari bence kafaya koymuş atılmayı falan

cunku 1 tane yaptı hakem vermedi.bi daha yaptı.yine vermese yine yapıcaktı gibi :)
  • Yeni Oluştur...