SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Odeon said: yazik gunah lan hicmi utanmiyolar hakeme kufrederken. Ya klasik beşiktaşlı davranışı işte. Açıklaması zor sonuçlar sonrası hakeme laf atmak, klasik. Burda da çıkacak birazdan 2-3 tane mesela.
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Haklıymışız ama hakem konusunda sabır taşı cuneyt bile sonunda atmış adamı :D Bu ülkede böyle işinize gelirse ilk yarı ayak kır vermez kart ikinci yarı dokun ilk yarının kartı taksitle gelir :D
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 bu arada ekşide biri yazmış alex için süper ahahha said: şu anda mesela galatasaray'ımdan daha iyi. komple takımdan bahsediyorum. mesela şu anki galatasaray, beşiktaş'a 3 tane atamazdı. muazzam bir futbolcu bu adam ya. bundan bir tane galatasaray'da olsaydı, galatasaray çok farklı bir takım olurdu.
iblameadmins Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Yorumları okumadım. Tek bişey söyleyip gidicem. Hakem birazcık iyi niyetli olsa luganoya faul ferrariye kırmızı kart verip geçirirdi o pozisyonu. doğru karar da bu bana göre.
manve Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ilk 25 dk fener asıldı, ferrari atılana kadar gayet iyi oynadık, 3-4 atabilecekken gerizekalı, angut, moron, öküz, odun, şerefsiz, adi ferrari sahneye çıkıp maçı bir güzel sattı resmen. Nese sağlık olsun.
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Hani Ekrem atılmadı, bariz penaltı verilmedi Fener'e, verilen penaltı da net penaltı. Hakemin suçu ne anlamıyorum?
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ferrariden allah razı olsun,besıktasın rahat alacagı maçı verdi bize.schuster nıye necibi cıkarıp aurelıoyu aldı anlamadım,necip defansta baya ıyıydı,herıf gol bıle kurtardı.oyunu berabere bıtırme sansını orda kaybettı schuster.
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ahmedinejad said: bu arada ekşide biri yazmış alex için süper ahahha said: şu anda mesela galatasaray'ımdan daha iyi. komple takımdan bahsediyorum. mesela şu anki galatasaray, beşiktaş'a 3 tane atamazdı. muazzam bir futbolcu bu adam ya. bundan bir tane galatasaray'da olsaydı, galatasaray çok farklı bir takım olurdu. adam haklı, ben de galatasaraylı olarak böyle düşünüyorum sdg
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 SeaGle said: Odeon said: yazik gunah lan hicmi utanmiyolar hakeme kufrederken. Ya klasik beşiktaşlı davranışı işte. Açıklaması zor sonuçlar sonrası hakeme laf atmak, klasik. Burda da çıkacak birazdan 2-3 tane mesela. He fenerliler gsliler hiç hakeme laf atmaz zaten, şu başlıkta bile bulamayız 10 tane...
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Ferrari haketti kırmızıyı. İlk 30 dakika Fener oynadı. İkinci 30 dakika biz oynadık. Ferrari atıldı maç bitti özetle.
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Hakem birazcık iyi yönetse ekrem atılır maç beraberliğe gelmezdi gsklagmaö
Red Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 valla fenerden kazımı alcagımıza alexi alaydık duran top alex-baros oh temiz
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ferrarinin atıldıgı pozısyonda tüm bjk lıların yaptıgı sey için geliyor http://nooooooooooooooo.com/
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Hakem iyi yönetti bence. Ekrem atılabilirdi, Gökhan Gönül'de atılabilirdi 2. sarıdan. Almeida golü atsa belki penaltı olmazdı vs... Olasılıklardan gitmek yanlış. Hakem iyiydi.
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Dartanian said: Hakem birazcık iyi yönetse ekrem atılır maç beraberliğe gelmezdi gsklagmaö bundan
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 saygıdeğer seyirciler şimdi hep birlikte beşiktaşlıların hakeme bok atacağı bölümü izliyoruz, buyrun..
patpoker Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 maçı yöneten cüneyt çakırın annesini saygıyla anıyoruz özellikle luganonun annesinide çok seviyoruz...
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 alex gidince yerine kimi koyacaklar lan alternatif hazır mı
Red Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 aha geldi ahaha bu arada ferrari bence kafaya koymuş atılmayı falan cunku 1 tane yaptı hakem vermedi.bi daha yaptı.yine vermese yine yapıcaktı gibi :)
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Hakemi bilmemde anlatılanlara göre maçı hak eden kazanmış, hakemde varsa suçu kurtarmış :D
Öne çıkan mesajlar