Zegna Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 pff. html5 trialdan leave yaptım mesela, facebook uzerınden verılen youtube lınklerını sorunsuz ızleyebılıyorum. ama youtube dan herhangi bi video izleyemiyorum. ne salak bisi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 valla flash istemesi lazımdı bende istedi yüklettirdim youtubedan olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Ad block la alakali bir sorun olabilir mi? Bendeki adblock youtube adleri direk blocklayabiliyodu bi ara simdi olmuyor ses va goruntu siyah ekran ama refreshleyince geciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 aynen sorun adblock cok buyuk ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 nerden bakıcaz adblock ayarlarına beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 extension olarak yuklediysen adblock'u extension'ların oldugu yerden bakıcan ama bunu soruyosan yuklemedin muhtemelen. baska da bisi gelmiyo valla aklıma. format at =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 yuklemedim :( pof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 sorun adblockda olabilir bu arada. bir de onu dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 son zxamanlarda anlamını veremediğim pc sorunları baya arttı arkadşlar. bu bir kıyamet alameti bence tıtıt bu arada hmtl5 olayına ben de girdim ama bi fark göremedim henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 firefox sorununu cozdum, go.navige.com uzerınden yonlenıyormus o siteyede bi boklar oldu heralde ondan yavaslamıs. hızlandı gene FF e devam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 zegna gel senide operacı yapalım.ugrasma hantal ff ile,sorunlu chrome la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 operada flash içerikli sitede parçalıyor kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 adres barındaki adblock simgesine sağ tıklayıp seçenekler ordan general sekmesindeki "Block ads inside YouTube videos (does not work with the FlashBlock extension" başındaki tik kaldırırsan sorunun hallolur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 adblock extensıonu yuklu deıl ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Zegna said: cigerim firefox un cidden sacma sapan bir sekilde yavaslaması nedeniyle chrome yukledim, hani hersey iyi hosta youtube videolarını ızleyemıyorum yahu? vuh dün akşam yaptım bunu. youtube'da özellikle kasılıyordu firefox. yavaşlık zaten hep olan bir şeydi ama dayanamadım en sonunda geçtim chrome'a. hnn böyle bi problemle karşılaşmadım ama firefox'a dönüş yapmışsın sen de. adblock(adblock plus), chromed bird(echofon) ve x-notifier(webmail notifier) eklentilerini de kurduktan sonra tamam oldu sanırım. firefox'a dönmem bir daha. yazdım rahatladım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 smooth gestures, autopager, clickable links kur bi de üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 chrome içinde direkt flash olması gerek. chrome kullananlar flash yüklediği zaman problem çıkartıyor bir süredir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 direkt flash yok ya, chrome icin indiriyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 valla abi ben uninstall ettim flash ı, problemi öyle çözdüm. chrome da da problem yaşamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 bende sıkıntı ıste hala, chromeun son versıyonunda ıcınde flash yuklu gelıyor.. hatta pluginsden disable edınce pc nızde flash yuklu olsa bile yuklemenız lazım dıyor youtubeda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 firefox beta denedin mi? ben denedim de bi, biraz bişelere benzetmişler. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 chrome baya hızlı geldi bana, cok cortlamıyorsa kullanıcam sanırım. bu arada sorunu cozdum, chrome ile flash sorunu yasayanlar 64bit vista ve chrome icin 10.2.154.12 bu versiyondaki flashi yukleyecekler, ondan sonra flash ayarlarından enable hardware accelerationu DISABLE edıcekler. sorun cozuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 3.6.13 kullanıyorum. Firefox'a verdiğim şansı ömrümde başka yazılıma vermedim. Sadece acılması 6 saniye sürüyor FF'nin (abartmıyorum). Chrome max 2 saniyede acılıyor yahu. Ama umudumu kesmedim. 4.0'ın çıkmasını bekliyorum. O zamana kadar ff + chrome idare edeceğim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Zegna said: chrome baya hızlı geldi bana, cok cortlamıyorsa kullanıcam sanırım. ne yaparken göçüyor mesela en çok diğer browserlar? chromeda göçme sorunu çok çok nadir yaşıyorum, o da abartıp çok fazla tab açtığımda oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 daha hiç çökertemedim ben yav chrome u, flashlı flashsız takır takır kullanıyorum, aynı anda 50-60 tab açtığım falan da oluyor. ff ci idim ben de. o açılış süreleri, zaman geçtikçe şişmesi falan yüzünden bıraktım chromeda rahatım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar