Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

chrome vs youtube

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pff.

html5 trialdan leave yaptım mesela, facebook uzerınden verılen youtube lınklerını sorunsuz ızleyebılıyorum.

ama youtube dan herhangi bi video izleyemiyorum.

ne salak bisi lan
Mesaj tarihi:
Ad block la alakali bir sorun olabilir mi? Bendeki adblock youtube adleri direk blocklayabiliyodu bi ara simdi olmuyor ses va goruntu siyah ekran ama refreshleyince geciyor.
Mesaj tarihi:
extension olarak yuklediysen adblock'u extension'ların oldugu yerden bakıcan ama bunu soruyosan yuklemedin muhtemelen. baska da bisi gelmiyo valla aklıma. format at =P
Mesaj tarihi:
son zxamanlarda anlamını veremediğim pc sorunları baya arttı arkadşlar. bu bir kıyamet alameti bence tıtıt

bu arada hmtl5 olayına ben de girdim ama bi fark göremedim henüz
Mesaj tarihi:
firefox sorununu cozdum, go.navige.com uzerınden yonlenıyormus o siteyede bi boklar oldu heralde ondan yavaslamıs.

hızlandı gene FF e devam :)
Mesaj tarihi:
adres barındaki adblock simgesine sağ tıklayıp seçenekler ordan general sekmesindeki
"Block ads inside YouTube videos (does not work with the FlashBlock extension"

başındaki tik kaldırırsan sorunun hallolur :)
Mesaj tarihi:
Zegna said:

cigerim firefox un cidden sacma sapan bir sekilde yavaslaması nedeniyle chrome yukledim, hani hersey iyi hosta youtube videolarını ızleyemıyorum yahu?

vuh dün akşam yaptım bunu. youtube'da özellikle kasılıyordu firefox. yavaşlık zaten hep olan bir şeydi ama dayanamadım en sonunda geçtim chrome'a. hnn böyle bi problemle karşılaşmadım ama firefox'a dönüş yapmışsın sen de.

adblock(adblock plus), chromed bird(echofon) ve x-notifier(webmail notifier) eklentilerini de kurduktan sonra tamam oldu sanırım. firefox'a dönmem bir daha. yazdım rahatladım evet.
Mesaj tarihi:
bende sıkıntı ıste hala, chromeun son versıyonunda ıcınde flash yuklu gelıyor..

hatta pluginsden disable edınce pc nızde flash yuklu olsa bile yuklemenız lazım dıyor youtubeda.
Mesaj tarihi:
chrome baya hızlı geldi bana, cok cortlamıyorsa kullanıcam sanırım.

bu arada sorunu cozdum, chrome ile flash sorunu yasayanlar

64bit vista ve chrome icin

10.2.154.12 bu versiyondaki flashi yukleyecekler, ondan sonra flash ayarlarından enable hardware accelerationu DISABLE edıcekler.

sorun cozuluyor.
Mesaj tarihi:
3.6.13 kullanıyorum.

Firefox'a verdiğim şansı ömrümde başka yazılıma vermedim. Sadece acılması 6 saniye sürüyor FF'nin (abartmıyorum). Chrome max 2 saniyede acılıyor yahu.

Ama umudumu kesmedim. 4.0'ın çıkmasını bekliyorum. O zamana kadar ff + chrome idare edeceğim bakalım.
Mesaj tarihi:
Zegna said:

chrome baya hızlı geldi bana, cok cortlamıyorsa kullanıcam sanırım.

ne yaparken göçüyor mesela en çok diğer browserlar? chromeda göçme sorunu çok çok nadir yaşıyorum, o da abartıp çok fazla tab açtığımda oluyor genelde.
Mesaj tarihi:
daha hiç çökertemedim ben yav chrome u, flashlı flashsız takır takır kullanıyorum, aynı anda 50-60 tab açtığım falan da oluyor. ff ci idim ben de. o açılış süreleri, zaman geçtikçe şişmesi falan yüzünden bıraktım chromeda rahatım valla.
  • Yeni Oluştur...