criminalminds2 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Telefon yenilemeyi dusunuyorum.iki telefon var aklimda.Nokia E72 ve Blackberry Curve8520.acaba siz ne dersiniz tercih konusunda.emin olamiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 bbm kullanicaksan bb, yoksa gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 bb al e72 ve bb bold var bb den daha çok memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 nokia mı kalmış bu zamanda blackberry tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 N900 tabiki bb yanında oyuncak gibi kalır işlevsellik bakımından ve gayetiyle outlook ayarlarınızı uygulayabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 KHaRoN said: bbm kullanicaksan bb, yoksa gerek yok. şu. bbm kullanacaksan bb al kârlı cıkarsın. yok ben normal telefon arıyordum arasın mesaj atsın özellik olsun falan nokia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 BBM'e atliym, herkes Whatsapp kullanıyo artık multi-platform olduğu için. Ha, yine de BB tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 BBM'in aylık ücreti ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 bbm in bir ücreti yok Bis'in ücreti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Bunların ne demek olduklarını hiç bilmiyorum ki ben (: İnsanlarla sürekli konuşulan programın kullanılması sadece normal internet kullanımı mı? Eğer öyleyse bis ne? Aydınlatsın birisi beni lütfen. edit, tahminlerim: blackberry messenger ve blackberry service? messenger, service üyesi olmadan kullanılmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 bis = blackberry internet service = 7/24 internet = 30 TL bbm = blackberry messenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 e72 tokatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 BIS sadece internet saglar telefona ama video fln izlemeye kalkarsan direk normal internet baglantisindan ucretlendirir seni. Stream desteklemez BIS... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 4gb paket servis değil mi o? sadece bbm için 30 lira vermez kimse. en azından turkcell böyle diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 e72'den dış malzeme olarak biraz daha kalitesiz, fiyatta daha ucuz ve 128 yerine 256mb ramli bir model var. Büyük ihtimalle yukarıda adı geçenlerden birisi. Program olarak içeriğini bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Nokia al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 http://cdn.okcimg.com/blog/camera/SexAndSmartPhones.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 BB diyrum tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar