Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Off deliricem Allah'ım yakında. Bir BEŞİKTAŞ Taraftarı olmaktan bir insan bu kadar mı üzülür? Trilyonlar verdik en önemli teknik direktörü aldık,en iyi futbolcuları aldık. Demekki neymiş?Para ile saadet,y..rak ile muhabbet olmazmış. Helal olsun.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: simdi buraya uzucu bi kus anımı yazcaktım ama kesip bicip imza yaparlar o nedenle sunna yetiniyim benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 kümede kal kümede kal kümede kal KARAKARTAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Biz hiç değilse 6 tane yiyipde susmuyoruz. muahuaeazuzhauhae[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: simdi buraya uzucu bi kus anımı yazcaktım ama kesip bicip imza yaparlar o nedenle sunna yetiniyim benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 sindik köşemize bekliyoruz hadi bakalım[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tapir_Tahir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 nukem yeniden yapılanan takım 4 haftada 2 puanmı alır? bi galibiyet alsın bari ama birşey daha var 4 maçda dışarda ve ligin en ters takımlarıyla antep malatya gençler denizli...[signature][hline]/ bLackchaoS [email protected] uLan beni haxxorlayanı nuri alço yakalasın emi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Defansif açıdan bakılırsa pek pırıltı gören bitek sen varsın sanırım 4 gol yiyen bi takımın defansından nekadar pırıltı görülebilirki? Beşiktaş defansı 4 maçtır değil herta berlin maçından itibaren (ki bu del bosque ile ilk maçıdır bjknin) yol geçen hanı.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tapir_Tahir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 vodansız bjk topiği yumurtasız menemen gibidir[signature][hline]/ bLackchaoS [email protected] uLan beni haxxorlayanı nuri alço yakalasın emi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tapir_Tahir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 eski defterleri açmayalım kardeşim :P[signature][hline]/ bLackchaoS [email protected] uLan beni haxxorlayanı nuri alço yakalasın emi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Hmm doğrudur.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: simdi buraya uzucu bi kus anımı yazcaktım ama kesip bicip imza yaparlar o nedenle sunna yetiniyim benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 bu gidişle parıldaması zor.asıl gecen senekı galatasaraya benzıyo.gol yemeden akıllanmayan ve sonrada kendı zar zor toplamaya calısan fakat basaramayan...[signature][hline]Doğruların Kaderidir Bu Yanlızlık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 taraftar dediğin birkaç haftalık sonuca bakıp "ne olacak bu takımın hali" demeyip destek olandır takım iyi yolda iken herkese nispet yapmayı, 2 maç kötü gidince de yaygarayı koparmayı herkes becerir, işin kolayı bu[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 black ın soyledıgı dogru ama ben galatasaraylıyım.[signature][hline]Doğruların Kaderidir Bu Yanlızlık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tapir_Tahir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Hala öğrenemedinizmi Beşiktaş Taraftarının en vefalı taraftar olduğunuda konuşuyorsunuz? ne olcak halimiz demekle vefasızlığın alakası nedir? Merak ediyoruz takım kötü gidiyor. biz çok gördük takımı avrupalara gidemezken antrenöre hatta antrenörün küçük kızına hep bir ağızdan küfür eden taraftarı...[signature][hline]/ bLackchaoS [email protected] uLan beni haxxorlayanı nuri alço yakalasın emi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Biz çok gördük başkanına küfür edip olağanüstü kongreye gidilmesini sağlayan taraftarı.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 süleyman sebaya o kadar küfür edilmemişti yeter artık süren doldu flndı ki o da 16 yıl sonra artık herkese gına gelmişti yok serdar bilgili diyorsan ona küfreden taraftar değildi zaten serdarın kendi açıklamasıydı bu. bu arada nukem süpersin hehe. tıpa tıp aynı topic :)[signature][hline]I, Raid3r msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 rustu cordoba tartismasi yaratmis hatta orda yine , bizde aktif olarak icindeyiz haliyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tapir_Tahir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Serdar bilgileye küfür eden serdarın seçilmek için kongreye üye yaptığı fb li gs li adamlardı. Süleyman Seba yada küfür edicek adamın beşiktaşlılığından ve insanlığından şüphe ederim.[signature][hline]/ bLackchaoS [email protected] uLan beni haxxorlayanı nuri alço yakalasın emi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 nukem o topicte diil de, upuzun bi topicte cordoba rüştü'den bariz daha iyi demişti baya eğlenmiştim =)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 şeydeydi cordobanın arsenale gideceği topic ehe. cordobadan nefret ediyorum ama daha iyi diodu :)[signature][hline]I, Raid3r msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Tapir_Tahir, 02 Eylül 2004 11:38 tarihinde demiş ki: Hala öğrenemedinizmi Beşiktaş Taraftarının en vefalı taraftar olduğunuda konuşuyorsunuz? ne olcak halimiz demekle vefasızlığın alakası nedir? Merak ediyoruz takım kötü gidiyor. biz çok gördük takımı avrupalara gidemezken antrenöre hatta antrenörün küçük kızına hep bir ağızdan küfür eden taraftarı... senden önceki mesajları okudum da kimse bjk taraftarı vefasız dememiş, bu kanıya nasıl vardın?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tapir_Tahir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 doğru söylemiş çocuk rüştüden daha iyi[signature][hline]/ bLackchaoS [email protected] uLan beni haxxorlayanı nuri alço yakalasın emi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ahahah =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 eheh konu başlığına baktım da geçen sene bir beşiktaşlı tarafından açılan konu aklıma geldi Ne olacak bu Fenerin Hali... yok abi beşiktaşlılar sürekli ne olacak diye sormadan rahat edemiyolar :lol:[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Tapir_Tahir, 02 Eylül 2004 02:41 tarihinde demiş ki: vodansız bjk topiği yumurtasız menemen gibidir öyle deme güzel oluyo yumurtasız menemen tavsiye ederim[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 bizde geçen sezon çok kötü başlamıştık hatta bjk yenilmez armada maçlar oynuodu bi anda herşey tersine dönmüştü herşey olabilir bjklılar ümidi kesmesinler lig uzun bir maraton..[signature][hline]SlayerTR Lucas Kral Yokken Efelenir Çakallar , Kral Yokken Coşar Soytarılar Verilen Her Aranın Bir Sonu Vardır... Kral Mekana Dönünce Köpekler Ayağa Kalkar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar