LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 1 saatlik oyuncu eğitimi gibin bişey. Aynen bunları yapıyorum. Doğru yapıyormuşum oley. http://uk.kotaku.com/5761715/some-handy-obvious-tips-on-being-a-better-pc-gamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ahahaha komik herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 daha bakmadım ama orda eminim oyuna son gelin felan yazmıyodur :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 sdfsdf. videoyu sadece Bone izleyecek gibi bir his var içimde. Ama yani mouse tutuşunun nasıl olması gerektiği gibi bilgiler en optimumu. Gerisini izlemedim ama sonuçta advance bişeyler beklemeyin Gaming 101 bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 "nasıl daha iyi starcraft oynanır" temalı şey olmuş da bu, bunun fps'lisi de olsa aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 başları izledim de sadece adamın sinir olduğu herşeyi yapıorum lan. bi yere gönderceksem spam tek adam seçerken bile kutu yapmalar falan eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zyprexia Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 adam ardaya benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar