xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ie mi beta mi microsoft mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 browserında sadelik arayanlar, hiç uğraşmak istemeyenler için geliyor: http://img21.imageshack.us/img21/5421/elinks0111screenshot.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zyprexia Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Bittus said: ie kullanan adam = sitelere google dan arayarak giren adam ya da bilemedin, hatun pcsidir en fazlaben googledan arayarak giriyorum bazen. btw türkiyede en çok arananların arasında "fa" var google trendste görebilirsiniz. fa. bilemeyen aratsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Bittus said: ie kullanan adam = sitelere google dan arayarak giren adam ya da bilemedin, hatun pcsidir en fazla tr'nin yarısı google'ı gateway olarak kullanıo, babam bile. bi zararı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 yeni IE 9'a bende bir şans verebilirim fakat şuan kullandığım Opera'dan beni caydırması lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Mesela şu soruna kolay bir çözüm bulamadım operada; Bir baktım ki opera ne kadar file association varsa kendine çevirmiş .torrent jpg png bmp utanmasa mp3ü de kendine alıcak :D. Hayır değiştirmeme de izin vermiyor nedense tikli alanlar aktif değil. Oturdum bir dosyanın uzantısını .jpg.bmp.png.gif.torrent olarka ayarlayıp sonra onun için default program seçerek değiştirmek zorunda kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 IE9 bayağı hızlı, chromela yarışır, hele ie8den sonra dumur oldum ben hızı karşısında ama uyumluluk sorunları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 valla kişisel kullanım için chrome 1 numara. hem sade, hem tüm standartları destekliyor, hemde pat pat güncelleme geliyor kendiliğinden. fark etmiyorsun bile güncellendiğini. kimisi için kötü gelebilir ama benim için çok iyi. addon olayı da yaygınlaşmaya başladı chromeda. var işe yarar baya addon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 nedenini anlamadığım bir nedenden dolaı vs.net ile ultra mage giga hızlı debug yapıyor. hala çözemedim neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralph Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Sitelere google'dan arayarak girmenin ne kötülüğü var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Eralph said: Sitelere google'dan arayarak girmenin ne kötülüğü var? bi dezavantaji mi varmis onun bende oyle giriyorum sitelere sanmiyorum ama bir kotulugu veya dezavantaji olcagini, ayni yere gidiyorsun sonucta, ha kendin yazmissin ha google gondermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 sitelere googledan girince noob oluyomuşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar