xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 açıkcası dün çıkan son geliştirmesinden sonra beni kendisine yeniden mest etti. zaten seviyordum sadece bir ara saçmalamıştı. chrome'u da severim, sevişirim ama tek bir problemi var. her sayfayı ayrı açıp arkada bir kalabalık yaratması. ie'de onu daha az şekilde görüyorum ve aralarında şöyle kıyaslama yaptığımda sanırım bana göre açıkcası ie daha iyi geldi. son güncellemeyi yapmayanlar bir yapsınlar. denemeden geçirsinler derim. www.conduit.com aracılığıyla da hoş app'ler gelmiş. en sonunda adam oluyor yeniden ie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Adam olsa bilirdik ya. Haberimiz olurdu illaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 o yolda işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ie den cacik olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 güncellemeyle olacak iş değil o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 said: ie'yi yeniden kullanmak kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 yaw aktiftablet te çok övdü geçen. var bi durum ama du bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 xwhiplashx said: zaten seviyordum sadece bir ara saçmalamıştı. hangi ara o merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Pluton said: (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 toggie said: xwhiplashx said: zaten seviyordum sadece bir ara saçmalamıştı. hangi ara o merak ettim :) 6-7-8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 bunlar yokken IE VARDI ULEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 jonq said: toggie said: xwhiplashx said: zaten seviyordum sadece bir ara saçmalamıştı. hangi ara o merak ettim :) 6-7-8 9'da ne vardı sorun olarak, bunlarda olmayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 40 yıllık toolbar spammer conduit ne zamandan berı hos appler yapıyor oldu. bu arada soyleyeyim bi ara conduit apiyı ıncelemistim, user tracking yapmak mumkun,yanı kullanıcı ne yapıyor gıbısınden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 opera>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ie ie ie ie ie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Browser dediğin sade olmalı. Öyle isveç çakısı gibi her şey için bir olayı bulunması beni soğutuyor opera gibi. Sadeleştirmenin bir yolu vardır belki ama bu default haliyle hiç hoş değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 swh uzun bi süredir kullanıyorum.. o kadar sade ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 E üzerinde oynamışsın browserın benim dediğimde yanlış birşey yok default halinde her yerinden bir özellik bir düğme fışkırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 said: ie'yi yeniden kullanmak to be continued.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Klapaucius said: E üzerinde oynamışsın browserın benim dediğimde yanlış birşey yok default halinde her yerinden bir özellik bir düğme fışkırıyor ve onlar 30sn'de falan kapatılabiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 bi kere ayarladıktan sonra da açılmıyorlar bi daha sen istemedikçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Onun yerine sade gelse ben 30 saniye uğraşmasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 kullanma sen opera falan. ie bir numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar