kinetix Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 neyse size değil sizin türkçe öğretmeninizi saygıyla anıyorum. ben hala burdayım. herkes benimle dalga geçsin. umrumda değil. size heidi dünyanız da başarılar diliyorum. çokgüzel sabote etmişsiniz. bundan sonra forum da ciddi alacağım kişilerin az olacağını söylemiştim zaten onun için dalga geçin çokta umrum da bende size en yakışan cevap vereyim "ahahahahahah" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ABİ TAYTILA GEL ASHAUHAUAHAUHAUAHAUHAHAU ÜÇBİN YILLIK PATİ TARİHİNDE BÖYLE AYAR GÖRÜLMEDİ HAHAH SENİN YERİNDE OLSAM DAKİKA DURMAM HALA YAZIYO YA HAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetix Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Ardeth said: bu arkadaş babaynızın yanına otursa hı ya babaynızın yanına otursa??! bu soru da dalga mı geçmeye çalıştın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetix Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 goldbären said: ABİ TAYTILA GEL ASHAUHAUAHAUHAUAHAUHAHAU ÜÇBİN YILLIK PATİ TARİHİNDE BÖYLE AYAR GÖRÜLMEDİ HAHAH SENİN YERİNDE OLSAM DAKİKA DURMAM HALA YAZIYO YA HAHAHA ben sadece sorular sordum. ve bazı yerlerde görüş belirtttim. hepiniz karşı gelse de görüşlerim yanlış olduğunu göstermez ve gösteren bir arkadaş çıakcağını sanmıyorum. sadece vereceğiniz cevap ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetix Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 arkadaşlar eğer zayıf kişi olsam çoktann küfürü yemiştiniz. ama ben sizin gibi değilim ( bazıları ) neyle dalga geçiyorsunuz bir zahmet anlatın bana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 title iyimiş.güle güle kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 kinetix said: ben hala burdayım. bi daha bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 sağlamsan sorun yok abi. tshıh... ttssstsh... khkh. tshhhahahaHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ya. neden uçurdun abi adamı. epic title a yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 abi title'lı gitti ya.. aquila said: kinetix said: ben hala burdayım. bi daha bak ama aslında daha çok dodge this olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 tartıştık, kızdık, sinirlendik, güldük, eğlendik.. bi başlığın daha sonuna geldik.. konu akışında yardımcı olan tüm cinsel yönden sağlam insanlara teşekkür ederiz. esen kalın efendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar