Angelica Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Alan, bulan veya çalan:P varmı bu telefonu bana duraklardaki resimlerinden cok tatlı geldi.. eger birinde varsa nasıl bisey oldugunu yazarsa sevinirim hatta belki alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 su geçirmiyomuş aynı şekilde toz toprak falan da ark bişiyler saydı bugün ama unuttum hehe[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 bende sporcu şeysi diye duydum ama bilmiorum valla heralde cok pahalı olmaz.. dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Olsa ne yazar :) Yinede alırız...[hline]Mail:mailto:[email protected] ICQ:158672665 Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 www.nokia.com.tr mobil telefonlardan telefon modellerine gir orda var.[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar... Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 750 milyondan aşağı bir fiyat beklemeyin bence. 5210 muydu toz toprak ,darbe ve suya dayanıklı kapakları değişebilen küçük nokia modeli? Onun fiyatı şu an 360 milyon civarlarında gezdiğine göre onun üst modeli şeklinde yapılmış bir telefon sizce kaça çıkar? Renkli ekran en ucuz telefonun 900 milyon olduğu düşünülürse yeni bir renkli ekran telefon kaça çıkar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Panasonic GD67 rullz renkli ekran 16bit ses filan 350 milyon civarı bişi[hline]Z(x) = axe WTF? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Renkli ekran ama 256 renk yada daha az dı sanırım belki 16 renk..[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Eee artık renksiz ceplerin modası geldide geçiyor sanırım ama bilmem renkliler sarjları falan filan ücretlendirme... Okunuşu nasıl acaba bende merak ettim bir nokia reklam çeksinde :) Tasarım güzel ama bilmiyorum 5210 daha ii :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 256 renk[hline]Z(x) = axe WTF? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ohaha yaa bu telefon ne şimdi abijim şekline bak uff bea ben şimdi t65 i netcem heryer renkli telefon olcak teknoloji accıq daa yawaş ilerlese ya be hergün telefon mu alcas é!![hline]a dying wish... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 said: ghaldszar, 05 Şubat 2003 23:12 tarihinde demiş ki: 750 milyondan aşağı bir fiyat beklemeyin bence. 5210 muydu toz toprak ,darbe ve suya dayanıklı kapakları değişebilen küçük nokia modeli? Onun fiyatı şu an 360 milyon civarlarında gezdiğine göre onun üst modeli şeklinde yapılmış bir telefon sizce kaça çıkar? Renkli ekran en ucuz telefonun 900 milyon olduğu düşünülürse yeni bir renkli ekran telefon kaça çıkar? 345 eu muş.. ayrıntılı bilgi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 walla fena diil gibi.. ama benim aklım 3510i ye takldı.. fiaytıda uygun .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 bi de 5100 özellikelrinde el feneri diyor? Tel'in içindefener mi var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 sana garip gelicek ama aynı seyleri düsünüyodum suan renkli ve fiyatı uygun olan 2 telefon biliyorum biri panasonic gd67 yalnız 256 renk.. 360 milyon bide nokia 3510i 4096 renk ve arkasında nokia güvencesi var.. 390 milyon. bilmiorum sanırım 3510i yi almaya karar verdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 3510i'ye sahip olan ve şikayetçi olan varmı??? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 320kbps cd kalitesinde melodiler (30 tane) Melodi Programı (10 dakkaya kadar) 64 bit renk ekran 800*600 çözünürlük 64kbps modem wap 10 oyun 10 animated gif + 10 gif felan filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 hepsiburada.com'da indirim gördüm size de söliim dedim beyler.. ben ordan havaleyle aldım 4 günde gelio.. 3510 şuanda kdvli hali 249 milyoncuq.. gd67 mi 97 mi ne diodunuz o da 315 milyon motorola v70de 515 milyon şuanda haberiniz ola 3510 305 milyondu en son baktıımda bu fiyata ben de imkanlarımı zorlayıp en kısa zamanda kardeşime t65i kaktırıp 3510 alcam heralde fantezim oldu siyah kapak alev background gördüm sitesinde aynısını yapajam :D[hline]a dying wish... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar