Bone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Bir 20 yıl kadar hep kısa saçlı dolaştım. Bir ara çok az saçımı uzatıp jölelemeyi denedim ama jöleyle aram olmadı vazgeçtim tekrar kısa halime döndüm. Bu senenin başlarında, üniversitede bir hocayla birlikte yürürken, yanına bir kadın gelmişti (sanırım o da hoca olabilir), Hocam kadına "bizim üniversitede öğrenicimiz bu" diyince kadın "öyle mi, ben onu 15-16 yaşında sanmıştım" diyince şok olmuştum orda. Arkadaşlarım gibi gösteriyordum, ama nedense herkes 15-16 diyordu bana. Bilmem acaba durum neden böyleydi. Neyse bu olay üzerine saçı uzatmaya başladık. Şimdi şöyle olduk: Aslında annem dışında herkez bu saç uzatma olayına karşı. Bir tek annem destek veriyor. Hatta ilk resimde favorilerimi uzattığım dönemde de dedemden babamın arkadaşlarına kadar herkes "şu sakallarını kes, favorilerin fazla uzamış" gibi abuk sabuk laflar ederdi. Şimdi de saça laf ediyorlar. Neyse annem destek oluyor ya gerisini boşver. Nadiren de olsa biri çıkıp "çok güzel olmuş" diyince çok seviniyorum o zaman değiyor. Ama model belirlemekte zorluk yaşıyorum. Iron Maiden - The X Factor albümü kitapçığında, bir elemanın saçı hoşuma gitmişti, o da benim gibi siyah saçlıydı hatta epey uzundu saçı. Ama o resmi bulamadım Ancak okulda o kadar uzununa izin vericeklerini zannetmiyorum. Bu saçlar sürekli önüme düşüyor, evdeyken annemin eski tokasını (hani saçı tamamen sarar, saçın önüne düşmesini engeller, ince plastik bişi işte) kullanmaya başladım. Dışarda dağınık bırakıyorum saçı. Önüme düşünce felan da kenara ittiriyorum, öyle idare ediyorum. Sizden istediğim, bana model tavsiye etmeniz. Şöyle ünlü kişilerin veya film kahramanlarının, bana uyabileceğini düşündüğünüz resimlerini göstermeniz. "Aha bak senin saçın şu resimdeki gibi olur" "Valla bence kafa yapın şu aktörün burdaki saçı gibi modele uygun" Gibi şeyler söylemeniz. Farklı modeller önermeniz. Saçımı ona göre düşüncem. Belki sadece 2 ayda bir uçları kestirip daha da uzatmayı düşünüyorum. Berber uzatma konusunda öyle bir tavsiye verdi. Ancak okul o kadar uzun saçlara izin vereceğini zannetmiyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim. Not: lütfen cıvıtmayın, cıvıtacaklar için garbage var. Bu konuyu geyiğine açmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 bunlar anne babanin kari$masiyla olcak i$ degilki yani sen ne istiyorsan onu yapacaksin bu kadar basit sac ciddi bir $ekilde insani degi$tirebiliyor misal benim saclar uzundu seninki kadar kisaltinca kendimi taniyamadim bu arada bahsettigin tac sanirim hani u $eklinde kafaya takiliyo bende bant kullanirdim bi ara ho$ olurdu [signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... [Bu mesaj Disappear tarafından 02 Eylül 2004 03:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 kendine yakıştırdığın bir saç şekli varsa yap sonuçta kendin için uzatıyorsun ama şekil yapacam dersen sana tavsiyede bulunamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Uzun gayet güzel olmus kirli sakalla.[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 hayır anne baba karışmıyor da, yolda kimi görsem favoriye laf ediyordu, insanın moralini bozuyor tabi. Neyse umursamadım öyle devam ettim saçı da uzattım...[signature][hline]Nubiyim, lamerim, sapım, salağım; ben Bonecrusher'ım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 resim bana tanıdık gldi ...acaba nerdeeeeeeeen =)))[signature][hline]eNjOy tHe SiLeNcE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 uzun sac daha daha cok yakı$mı$ta jölelemek yerine zig zaglı taçlar war ondan takarsan daha ii olur bence.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 benimde 1 seneye kadar öyleydi lise3ye iyice uzattım omzuma geldi, saçın kulak arkasına yetişince zaten stil derdi olmuyor direk atıyorsun kulak arkasına kızıl derili modunda veya moğol olaraktan (bknz. ben) dolaşıyorsun heh[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 bone klavyenmi bozuk be one ole typo gr@L'i ilan edecem seni[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 nasıl rahat ediyorsan öyle yap uzatırsın ama rahat etmezsin kestir,dış görünüşle zoraki güzel gözükmek rahatsızlık verir insana.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Aragorn gibi yap derdim ama saçın düz, hem de biraz çıkık elmacık kemiği lazım onun yakışması için. Bence böyle de güzel olmuş. Bu arada niye izin vermiyorlar ki okuldan?[signature][hline]Life has a funny way of sneaking up on you When you think everything's okay and everything's going right [Bu mesaj Eraq tarafından 02 Eylül 2004 03:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 benim takıldığım nokta şu oldu: "ancak okulun o kadar uzun saçlara izin vereceğini sanmıyorum.." nasıl yani? üniversite değil mi o? hangi üniversite be? ehoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Apache, 02 Eylül 2004 03:08 tarihinde demiş ki: dış görünüşle zoraki güzel gözükmek rahatsızlık verir insana. +1 bunun için birşeye bağımlı hale geldiğin zaman bu gayet sinir bozucu olur saç şeklinden tutta parfüme kadar. [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 02 Eylül 2004 03:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Hmm... O kdr büyük müydün ya sen?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: simdi buraya uzucu bi kus anımı yazcaktım ama kesip bicip imza yaparlar o nedenle sunna yetiniyim benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 doğu akdeniz üni. BONE ÇOK KİLO VERMİŞSİN SÜZÜLMÜŞSÜN BE[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Yanlar henüz kısa arkalarla aynı seviyeye gelene kadar arkalardan yavaş yavaş kestir derim daha sonra kulağının arkasına fln at ama rahatsızda edebilir. Ben son zamanlarda jöleleyip arkadan toplamaya başlamıştım öyle çok seviyodum saçlarımı üni ye yeni başladığım seneydi arkadaşlar kestir ya kısa da merak ediyoruz fln diyolardı yazında çok sıktı tatile giderken ensemide bembeyaz bırakıcaktı kestirdim gitti Kestirince saçlarının azaldığını, kilo aldıysan yüzünün eskisine oranla daha toplu göründüğünü farkediyosun çok ilginç oluyo[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Bak saçlarını ayırdığın yerden hacmi büyük olan tarafı biraz aşağı at. Asimetrik olsun. Benimki öyle şu an ama şöyle bi olay var iyi ve beyninde bozuk sektör olmayan bi kuaföre gidip anlatıcaksın oda ona göre editleyecek. Ben riske girip ön tarafa değişik bi şekil verdim milletten amanın şahane üf süper oha tarzı tepkiler aldım. :D(ben demiyorum kamuoyu :) )Gerçi demişsin önüme düşmesinden rahatsız oluyorum diye. Ama birilerini öperken adama saçlarını değdirmekde var. Abartırsan milletin yüzüne jöle sıvarsın. :) PS: bu arada dediğim şekle sinirli surat şekli (hyped dı sanırım) iyi gidiyo. Bakışlarını birazdaha kadir inanımsı yaparsan manyak olur. Eheuhe //Birinde gülümsüyosun birindede lan gavur neler yapmış bee gibi bakmışsın. Bi değişik bakta yorum yapiim :)[signature][hline]-Houston. Bi sorunumuz var. -Nedir yiğidim. -Uyumam lazım houston ama uyuyamıyorum. -Bi ayran yapıyım yiğidim uyursun [Bu mesaj kiddo tarafından 02 Eylül 2004 03:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Şirin Bonec gitmiş,Karizmatik Bonec gelmiş... Bir Resminde Obi-wan olurken,diğerinde Wolwerine olmuş.... Diğerindede Gandalf! euheuhue Ya,Bazen fecii düşünüyorum,Paticikten ne kadar süper tiplemler çıkar diye... Gordon Babacum,Ahmet Kaya Horace,Gandalf Bonec.... ohooo...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingUYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ehuehue Bonec,ilerde bir filmde oynarsan sponsorluk isterim ona göre! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Muhah :) Uzun iyi tabikinde. Sen o geldiğin gri montla acaip kilolu görünüyodun hakkaten süzülmüşün bone :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Coming Soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 hiç hepsini geriye atıp jölelemeyi düşündün mü? ama çok jöle ister ve kazık misali dolanırsın ortalıkta.[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 bencede baya yakismis bu hali bile.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Şu sıra varya saçın en şekilsiaz durduğu dönem. Helede benim gibi acayip gür saçların avrsa durumum berbat oluyor. Banyodan çıktığında saçların felaket kabarır. Sonra yüzünden çekemezsin. SÜrekli yüzüne düşer sinir eder. Öyle sinir ederki tutup koparırsın. Yani ben kopardım bir kısmını :D Senin şu şekiller fena olmamış. Böyle tutabiliyorsan uygundur. Aman diyim jöleyle tamamını geriye yeatırma. Yağmuru yiyince anlarsın sebebini :) yada bir sonraki ay market fişlerine baktığında :P Ben uzun süre dağınık şekilde gezdim. çünkü adm gibi bir şekil bulamadım. Sonra omuzlarımı geçtiğinde ön kısımları ufak bir lastik yardımıyla (Tokacılarda bulursun. Yalnız ufak tefek değilsen acayip dikkat çekiyorun oralarda aman diyim :)) arkaya topladım. Hem görüşüm düzeldi hemde adam gibi bir duruş oldu. Haa durdummu öyle. 3 ay kadar durdum. 3 gün önce de gittim saçlarımı kestirdim. Şimdi kısa saçlıyım. Ne kadar rahatmış şu kısa saç yaa. En azından bakım derdi yok :)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 bende uzattım ama bir model bulamadım :) aynı sorun bendede var..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Ben de tam tersine çevremin zoruyla saçımı uzatıyom bi babam gıcık oluyo :) Şimdilik bi stil buldum da sonra saçlar önde fransız tarzı kıvrılacak o zaman napcam bilmiom[signature][hline]come forth my friend... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar