fenris Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ya müşteri profili de önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Sotto said: What goes around almost never comes back around der kaçarım... Hayat sizin... fix'd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Karma falan komik şeyler gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Burda kazıktan öte bişey var sanırım. Yoksa her şirket yalan atıp kazıklıyor. Daha tehlikeli bişey var ki arkadaş kararsız kalmış. Seni bu kadar tribe sokuyorsa salla gitsin. Ama başka iş yok diyorsan bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 sağlıkla alakalı olabilecek bişiler var ise foyalarını meydana çıkartmaya bile kasarım ben. foya ne garip laf be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Patronla anlaşır daha çok kazık atıcak yöntemler bulurum. Sonrasında maaşımın 3 te 1 ini hayır işlerine harcayıp vicdanımı rahatlatabilirim mesela. ayrıca kimse kimseyi zorlamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 önce bi iş bağlarım kendime sonra ayrılırım işte patrona giderim bana bi miktar para vereceksin yoksa seni ağzına doldururum derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Seni ağzına doldururum ahahahahahahaha :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 kime göre yalan, neye göre kazık? Bir çok kişinin yalan, kazık dediğini ben kendi mantık algoritmamla meşru kılabilirim vicdanen. Elbet bir çizgisi var ama işte anket sorusu olarak çok belirsiz. Oy veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 vicdani rahatsızlık duyana göre işte. ona göre buna göresi yok bu işlerin. yanlış olduğunu düşünyosan yapmıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Buddha said: Burda kazıktan öte bişey var sanırım. Yoksa her şirket yalan atıp kazıklıyor. Daha tehlikeli bişey var ki arkadaş kararsız kalmış. Seni bu kadar tribe sokuyorsa salla gitsin. Ama başka iş yok diyorsan bilemicem. bu durumdaysan bilmen gereken; 1- sen o işe girmessen başkası işi mutlaka alacak. 2- yaptıklarından pişmanlık duyacak kadar büyük bir sorun mu. eğer pişmanlık duyacaksan koy gitsin ya iş mi yok. yok, bende biliyorum ama sen bulaşma en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ha bi de eğer hakkaten vicdan meselesi yaptıysan ve off yapamıcam diyip istifayı basıp sonra da o işi durdurmak için bişey yapmıyosan ikiyüzlü oluyosun, baştan söyliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Oylar için teşekkürler. bu kadarı yeterli. Açıkçası günümüzün hükümeti için bu anketi yaptım ve görüyorumki büyük çoğunluk patrondan yana (yani kazığın devam etmesinden).Bu yüzden kendiniz paralamayın arkadaşlar halkça açıkgöz geçinip kendi kazığımızı kendimize atarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Dikkat etmek gerek şirkete kazıp atacam diyip ters teptiren çok var senin üstüne bile kitliyebilirler olayı yada daha pis işlerle de ortadan kaldırabilende olabilir.Kazık atın derken bunlarıda düşünün. Bireysel emeklilik gibi sadece parasal yönden kazık ise müşteriye normal karşılanabilir bir nebze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 UrsusMaritimus said: Oylar için teşekkürler. bu kadarı yeterli. Açıkçası günümüzün hükümeti için bu anketi yaptım ve görüyorumki büyük çoğunluk patrondan yana (yani kazığın devam etmesinden).Bu yüzden kendiniz paralamayın arkadaşlar halkça açıkgöz geçinip kendi kazığımızı kendimize atarız. Yapıştııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrr :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 arkadaşım tuzak kurmuşsun ama tuzağı iyi kurgulayamamışsın. iyi para mı veriyolar bize şuanda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 çeşitl şekillerde kimisine sosyal yardım kimisine ihale kimisine devlet memurluğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 burda kömür yardımı alan var mı? burda akp torpili yapan var mı? ( var mı lan?) yanlış işler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Abi iyi para deyince bizde 1 sene çalış ev araba yat al falan diyecektik nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 UrsusMaritimus said: Oylar için teşekkürler. bu kadarı yeterli. Açıkçası günümüzün hükümeti için bu anketi yaptım ve görüyorumki büyük çoğunluk patrondan yana (yani kazığın devam etmesinden).Bu yüzden kendiniz paralamayın arkadaşlar halkça açıkgöz geçinip kendi kazığımızı kendimize atarız. http://www.cardmine.co.uk/list26/a261272.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Abi ben almadım alsaydım iyi olurdu hatta bu kömür yardımları yüzünden kömür pahalılandı zonguldakta aidatlara yansıdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Sam said: UrsusMaritimus said: Oylar için teşekkürler. bu kadarı yeterli. Açıkçası günümüzün hükümeti için bu anketi yaptım ve görüyorumki büyük çoğunluk patrondan yana (yani kazığın devam etmesinden).Bu yüzden kendiniz paralamayın arkadaşlar halkça açıkgöz geçinip kendi kazığımızı kendimize atarız. http://www.cardmine.co.uk/list26/a261272.jpg AHAHAHAHAHAHAHAHA çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 anaaa süprizli topik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 adam müslüman mahallesinde sümüklü böcek satmaya çalışıyo ya slkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 abi şu tarz bi soruya ne cevap bekliyordun ki cidden merak ediyorum. hele 3. şıkkı işaretleyenlerin ki ben de dahilim amacı belli zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar