UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Evet arkadaşlar düşünceniz nedir ? Geyik şık koymadım gerçekten ciddi bi çalışma olsun istiyorum. Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Sadece parasal yönden mi şirketin kazığı?Yoksa gıda gibi tehlikeli sonuçlara neden olabilecek birşey mi onu bilmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 insanlarda mal olmasın. biraz kafayı çalıştırsınlar. ek: sadece parasal yondense tabi ustteki postta olduğu gibi. yoksa sağlık olayı varsa işin içinde benim vicdanım kaldırmaz şahsen. herturlu şeyi yapardım artık polis mi olur ne olursa olayın önüne geçebilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ciddi tehlikeli sonuçları olabilme ihtimali var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Boşver para iyi kazık attığımız yere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 al paranı boşver gerisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 iş güvenliği ile mi ilgili? iş kazası vs. hmm müşterilere denmiş. ya vicdan muhasebesi sonucu vicdanım ağır basardı benim herhalde. yalan söylemeden yapılmıyor mu o iş? ne yalanı ki açıkla biraz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 sen paranı al gerisine karışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 başka iş bulana kadar katlanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 kazığın boyutu, müşteriye zararı vs gibi detaylarda kesin bilgiler lazım ki samimi bir karar verilebilsin. savaş helikopteri satarken her birinden 1 milyon$ iç ediyorsak birşey demeyebilirim ama ekmeğin içine kanserojen madde katıyorsak gramajı tutsun diye, gider ihbar bile ederim medyaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 tabiki de patronla anlaşır daha çok kazık atıcak yöntemler bulurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Vicdan saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 UrsusMaritimus said: ciddi tehlikeli sonuçları olabilme ihtimali var. ilkini işaretlemiştim ama bunu okuyunca değişti sanki.para da bi yere kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Aluriel said: tabiki de patronla anlaşır daha çok kazık atıcak yöntemler bulurum. patron maaşını yükseltecekse bu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Daha çok bilgi ursus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Dünya düzeni 3. cü şıkkı uygun görüyor. Tabiki de daha fazla kazık atma yoluna giderim, hatta zamanla gözümü patronun yerine de dikebilirim. ama belirtesymişsin keşke ciddi tehlikeli sonuçları kısnımını en başta. bir bölgenin sadece elektronik satıcısı olup millete kazık atmak başka, ucuz hammaddeyle yiyecek-içecek üretip insanların sağlığıyla oynamak başka. edit: sayfa başı laneti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Açıkçası insanların 50 yıl sonraki hayatlarını etkiliyecek bi zımbırtı satıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ömden marka falan at da bari kendimizi koruyalım, sen de devam et boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Ooo anladım bireysel emeklilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 yalan soylemeyip, "kazik" atmayan sirket var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 biz baskı yaptıkca adam daha fazla bilgi veriyor. biraz daha zorlarsak şirketin ismini öğreniriz bence.. gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 yeterince para kazandıktan sonra ihbar et sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 FromTheHell said: ömden marka falan at da bari kendimizi koruyalım, sen de devam et boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 daha çok para vermezseniz ihbar ederim diye tehdit et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 What goes around comes back around der kaçarım... Hayat sizin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar