toggie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 @Suark abi manavkuyu'da oturuyorum. deniz kenarına gitmek inan problem degil benim icin. arabam var cok sukur. istedigim yere gidebilirim. su anda oturdugum yer cok merkezi, kesinlikle konum olarak izmir'in en guzel yerlerinden biri. ama kirası gercekten bu ev icin fazla. bostanlı'da esyalı, dogalgazlı adam gibi ev bulmak zor. ilanda gosterdigim yer bostanlı'ya araba ile 5-10dk uzaklıkta. basit bi matematik islemi yapmam gerek. bugun ev is arası benzim maliyetini cıkarıcam. hafta sonu da su siteye giderken oranın maliyetini cıkarırım, bi etrafı gorurum falan. kafama yatarsa ve fiyatlar da buyuk degisim olmazsa tasınırım gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 toggie said: @nomsar emin misin? bilmeden etmeden bol keseden sallamak ne kolay ya. Neyi sallamışım anlamadım? Aradım sordum ben o aidat yeşil alanların bakımı ve havuz bakımı suyu vs parası dedi. Onunu dışında bişey kapsamıyor dedi. Nesini sallayacağım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 deniz gormeyen evde park yeri olmadıgını sallamıssın. ukalalıgın luzumu yok. zengin pici degilim. deniz manzarası icin 75. yıl mahallesi ya da evka4'ten bahsetmediginizi varsayıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Ukalalığı yapan sensin, insan gibi yardımcı olmaya çalışıyoruz. Çok iyi biliyosan herleyi neyi soruyosun? 15 senedir izmirdeyim standart semtlerde standart apartmanlarda yol kenarında boş yer harici otopark yok diyorum. adama bak ya alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 ben de var diyorum. 15 yıl yasamıssın ama yasadıgın yerden haberin yok. ozkanlar, mansuroglu, manavkuyu bak bakalım var mı otopark. bi de utanmadan deniz gorecek eve cıkacak paran yoksa park yeri arama demissin. terbiyesizligin alemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Kolay gelsin, umarım istediğin gibi bir yer bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 ahahah adam rage olmuş park yeri için. sakin beyler. ayrıca özkanlar'da otopark bulamayan arkadaş, küçük parkta hiç yaşamasın, yürüyecek yolu zor bulur (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 toggie said: ben de var diyorum. 15 yıl yasamıssın ama yasadıgın yerden haberin yok. ozkanlar, mansuroglu, manavkuyu bak bakalım var mı otopark. bi de utanmadan deniz gorecek eve cıkacak paran yoksa park yeri arama demissin. terbiyesizligin alemi yok. yeşilyurt, dağın tepesine çıkın.eşek kadar boş arsa da var deniz manzarası da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 soyak bostanlı arasında atakent sitesi var, kiraları nasıl bilmiyorum ama otopark felan sorunu olmaz (hele camiye yakın bulursan hiç olmaz, çarşamba hariç). aidatlarda küçük daireler daha az veriyor şeklinde (neyin kafası bende bimiyorum ama öyle). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Theridone said: ayrıca özkanlar'da otopark bulamayan arkadaş, küçük parkta hiç yaşamasın, yürüyecek yolu zor bulur (:P) özkanlar'ı falan park yeri olan ama deniz kenarı olmayan muhite ornek olarak vermistim. kucukpark'ta park sıkıntısı yuzunden kanser olmamak icin spor salonumu degistirdim. herkesin derdi baska olabilir, benimki bu. katılmayabilirsiniz elbette. oneri sunan arkadaslara tesekkur ederim. tasınmak istiyorum ancak su anda hala gidip bir yer gormuslugum yok. haftasonu isim olmazsa gidip bakıcam. izlenimlerimi aktarırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Theridone said: ayrıca özkanlar'da otopark bulamayan arkadaş, küçük parkta hiç yaşamasın, yürüyecek yolu zor bulur (:P) işte bakış açısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 küçük parkta eglenmesini bilmeyen adam hiç dışarı cikmasın baska yerde zor bulur (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 konu uplanınca aklıma geldi. gittim gordum. site super, ama 1+1 evler otel odalarından bile kotu. 2+1 tam benlik ama esyalı yok. esyalı 2+1 bulursam ileride dusunucem ama zor gibi. simdilik manavkuyu devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 bostanlıda park yeri sorun abi. otoparkı olan apartmanlar eski evlerin iki katı fiyatında öyle diyim. çoğu evin 3-4 arabalık otoparkı var işte çakma millet dönüşümlü koyuyor araba. 3+1 evler 750-850 civarı falan. denize 1 dk yürüme mesafesi var ama otopark yok. 20 dakika turlamışlığım çoktur akşam eve gelince. mavişehirde bile otopark sıkıntısı var artık bu arada. ama sahilin tadını hiç bişeye değişmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 20 sayfa ne konusulmus lan burda.. Balçova kardesim..olmadı narlıdere.. gg.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Nekro said: küçük parkta eglenmesini bilmeyen adam hiç dışarı cikmasın baska yerde zor bulur (:P) küçükparkta eğlenmek mi? ergenlere bahsuz bişey o eğlenme kısmı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar