Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift : One Night Stand Guild tanıtımı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
HaciSerdar said:

polemik uzamasın diye yazmayayım demiştim ama arkadaşım gelip özentimisiniz diye artisliği yapan sensin sonra da yok bana ne artislik yapıyorsunuz diye söyleniyorsun.

one night stand birebir aynı olmuş olabilir wow armory'ye gir arat belki 10 tane aynı isimde guild bulabilirsin. ama senin mantığından bakacak olursak biz hepsine ayrı ayrı özenmiş mi oluyoruz.?

Direk senin şahsına söylüyorum burayı da polemik başlığına çevirdiğin için ayriyetten teşekkürler.

Arkadaşım benim sorduğum bir soruydu agresif tavırlarla yaklaşıp adamın canını sıkmayın. "Herhangi bir özentilik yok daha önce duymadım" bile demeniz yeterliydi. Bende senin direk şahsına söylüyorum hala artizlik yapıyorsunuz.

Neyse buda son mesajım bu konuya en nihayetinde dreag geldi mi silecek zaten büyük ihtimal

@Xenocide yok abi KO 2006'da release oldu. Bilmiyorsan iyi öğretiryorlar ilk sayfada kaçırma dfsf
Mesaj tarihi:
Pluton said:

Özenti misiniz yoksa KO 'da ki guildde mi sizindi

su soruyu ko daki ons sizmisiniz yoksa bir isim benzerligimi var diye sorabilseydin bu kadar dert olmayacakti aslinda.

biraz sert ve asagilayici sormussun gibi algilaniyor , sen belki bu sekilde dusunmedin bile ama etkisi bu malesef.
Mesaj tarihi:
Pluton said:

@Xenocide yok abi KO 2006'da release oldu. Bilmiyorsan iyi öğretiryorlar ilk sayfada kaçırma dfsf

vallahi ben wikipedia'nın yalancısıyım

http://en.wikipedia.org/wiki/Knight_Online
Mesaj tarihi:
arastirdigim kadari ile :)

korede December 31, 2004
usa ve diger continentlerde 2006

ne olursa olsun gene wow'dan 2 ay sonra cikmis bir oyun tabii bizim haberimiz olmadi kore oldugu icin. (allahtan olmadi)
Mesaj tarihi:
Pluton said:
Guild isimlerinde benzerlik yok TAMAMEN AYNI guild ismi sevgili genç.

son lafı koyup, küstüm. ne kolay hayatlar bunlar :)
One Night Stand, tek gecelik ilişki anlamına geliyor ve kalıp olarak kullanılıyor. hadi benden bi kıyak daha sana. iki tane aynı isimde Evil, Black, Legio gibi isimlerin çok kullanıldığı gibi bu kalıbında tekrar kullanılmış olması gayet normal onu demek istedim. :) amacımda tartışmak değildi, hatanın farkında varmandı. tşekkürler iyi akşamlar :)
Mesaj tarihi:
TM direk sizin bir memberınıza mı söylemiş bizim arkadaş? eğer öyle ise onun adına özür dilerim.

ha ortaya söylemiş ise veya bizim ekipten birisine söylemiş ise bu kadar screenshot alıp koymanın mantığı nedir? bir mmoda küfreden Türk çok mu abes :) bence değil.

"koyim de tur at" lafı gerçekten sizden birisine hakaret olarak söylenmemiş ise screenshot alıp buraya koyup mesela yapmanın altında art niyet ararım ben.

ha dandik bir oyunda nasıl bir art niyet olmuş olabilir derseniz de ona da verilecek bir cevap gelmiyor aklıma ama başka bir açıklama da gelmiyor.
Mesaj tarihi:
HaciSerdar said:

TM direk sizin bir memberınıza mı söylemiş bizim arkadaş? eğer öyle ise onun adına özür dilerim.

ha ortaya söylemiş ise veya bizim ekipten birisine söylemiş ise bu kadar screenshot alıp koymanın mantığı nedir? bir mmoda küfreden Türk çok mu abes :) bence değil.

"koyim de tur at" lafı gerçekten sizden birisine hakaret olarak söylenmemiş ise screenshot alıp buraya koyup mesela yapmanın altında art niyet ararım ben.

ha dandik bir oyunda nasıl bir art niyet olmuş olabilir derseniz de ona da verilecek bir cevap gelmiyor aklıma ama başka bir açıklama da gelmiyor.

kendisine sorabilirsin kime söylediğini.

@dreagloth : kimine göre drama olabilir, kimine göre değil. O onun karakteri. Ben kendisine cevap vermek yerine bu bunu yaptım. Benim yaptığım drama falan da değil.
  • Yeni Oluştur...