Pluton Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 HaciSerdar said: polemik uzamasın diye yazmayayım demiştim ama arkadaşım gelip özentimisiniz diye artisliği yapan sensin sonra da yok bana ne artislik yapıyorsunuz diye söyleniyorsun. one night stand birebir aynı olmuş olabilir wow armory'ye gir arat belki 10 tane aynı isimde guild bulabilirsin. ama senin mantığından bakacak olursak biz hepsine ayrı ayrı özenmiş mi oluyoruz.? Direk senin şahsına söylüyorum burayı da polemik başlığına çevirdiğin için ayriyetten teşekkürler. Arkadaşım benim sorduğum bir soruydu agresif tavırlarla yaklaşıp adamın canını sıkmayın. "Herhangi bir özentilik yok daha önce duymadım" bile demeniz yeterliydi. Bende senin direk şahsına söylüyorum hala artizlik yapıyorsunuz. Neyse buda son mesajım bu konuya en nihayetinde dreag geldi mi silecek zaten büyük ihtimal @Xenocide yok abi KO 2006'da release oldu. Bilmiyorsan iyi öğretiryorlar ilk sayfada kaçırma dfsf
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Pluton said: Özenti misiniz yoksa KO 'da ki guildde mi sizindi su soruyu ko daki ons sizmisiniz yoksa bir isim benzerligimi var diye sorabilseydin bu kadar dert olmayacakti aslinda. biraz sert ve asagilayici sormussun gibi algilaniyor , sen belki bu sekilde dusunmedin bile ama etkisi bu malesef.
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Pluton said: @Xenocide yok abi KO 2006'da release oldu. Bilmiyorsan iyi öğretiryorlar ilk sayfada kaçırma dfsf vallahi ben wikipedia'nın yalancısıyım http://en.wikipedia.org/wiki/Knight_Online
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 arastirdigim kadari ile :) korede December 31, 2004 usa ve diger continentlerde 2006 ne olursa olsun gene wow'dan 2 ay sonra cikmis bir oyun tabii bizim haberimiz olmadi kore oldugu icin. (allahtan olmadi)
LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 offtopic: Kanuni said: (allahtan olmadi) +1 cok sukur :P ontopic: basarilar, guardian oynicak olanlarin sayisi az baya gordugum kadariyla. :)
sardius Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 yoo az degil. dreagın actıgı oylamaya bakarsan grd önde hala:)
Absanto Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Pluton said: Guild isimlerinde benzerlik yok TAMAMEN AYNI guild ismi sevgili genç. son lafı koyup, küstüm. ne kolay hayatlar bunlar :) One Night Stand, tek gecelik ilişki anlamına geliyor ve kalıp olarak kullanılıyor. hadi benden bi kıyak daha sana. iki tane aynı isimde Evil, Black, Legio gibi isimlerin çok kullanıldığı gibi bu kalıbında tekrar kullanılmış olması gayet normal onu demek istedim. :) amacımda tartışmak değildi, hatanın farkında varmandı. tşekkürler iyi akşamlar :)
jonq Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 O isimde film bile var yoksa yoksa!! o filmde oynayanlarda sizlermisiniz!?!?
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Görüyosunuz guild isminden bile olay olduk.Serverdada olay olacaz!!11B)-
RRa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 tek gecelik aşk anlamına geldiğini bilmiyordum süper isimmiş
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 one night stand'in olmadığı mmo bul 1 tane, ko'da tescilini almışlar sanki aahh
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Güzelim konuyu tartışmaya çevirmeyelim arkadaşlar. Başarılar dilerim.
TM Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 kimdir o ? durup dururken adamınızın dediği...
Soris Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Oyun betasının ilk saatlerinde bile drama ahah
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 işte kendin diyosun joker. sonra mmolarda biz türkleri sevmeyince elitist wow oyuncusu oluyoruz.
HaciSerdar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 TM direk sizin bir memberınıza mı söylemiş bizim arkadaş? eğer öyle ise onun adına özür dilerim. ha ortaya söylemiş ise veya bizim ekipten birisine söylemiş ise bu kadar screenshot alıp koymanın mantığı nedir? bir mmoda küfreden Türk çok mu abes :) bence değil. "koyim de tur at" lafı gerçekten sizden birisine hakaret olarak söylenmemiş ise screenshot alıp buraya koyup mesela yapmanın altında art niyet ararım ben. ha dandik bir oyunda nasıl bir art niyet olmuş olabilir derseniz de ona da verilecek bir cevap gelmiyor aklıma ama başka bir açıklama da gelmiyor.
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Dramayı burda yaratmayın lütfen, kendi guild siteleriniz var. Ayrıca, gerçekten sizin içinse bile o cümle, neden ss i buraya koyuyorsunuz? yapmayın, etmeyin.
TM Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 HaciSerdar said: TM direk sizin bir memberınıza mı söylemiş bizim arkadaş? eğer öyle ise onun adına özür dilerim. ha ortaya söylemiş ise veya bizim ekipten birisine söylemiş ise bu kadar screenshot alıp koymanın mantığı nedir? bir mmoda küfreden Türk çok mu abes :) bence değil. "koyim de tur at" lafı gerçekten sizden birisine hakaret olarak söylenmemiş ise screenshot alıp buraya koyup mesela yapmanın altında art niyet ararım ben. ha dandik bir oyunda nasıl bir art niyet olmuş olabilir derseniz de ona da verilecek bir cevap gelmiyor aklıma ama başka bir açıklama da gelmiyor. kendisine sorabilirsin kime söylediğini. @dreagloth : kimine göre drama olabilir, kimine göre değil. O onun karakteri. Ben kendisine cevap vermek yerine bu bunu yaptım. Benim yaptığım drama falan da değil.
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Ben de diyorum ki, burası bunu yapacağın yer değil.
Öne çıkan mesajlar