Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

benim bittiğim an şu andır sedat abi

Sufi

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Reklam hiç hoşuma gitmedi ama en azından kutlamak lazım bundan önceki reklamdaki gibi insanların donma aşamasını gerçek zaman üzerine yapmamışlar bilgisayar kullanmışlar.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

valla bence güzel reklam. hele sonunda çocuğun sonundaki o "bitirdin beni sedat abi" deyişi süper. bittim yani oraya.

neyse, saçmalamayı keselim. ama rezil reklam seyrettiğimiz şu zamanda bence güzel bi reklam[signature][hline]We are following
The will of the one
Through the dark age
And into the storm
Sosyal ağlarda paylaş

reklamın sonu muhteşem... çocuk zaten çok iyi oynuyor nil'e de neden bu kadar uyuzsunuz anlamış değilim tamam çok demode bir giyinis tarzı var o ayrı ama guzel kız ve bazı şarkıları da guzel sonuçta çoğu olmasa da...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar anlasma hesabı bunlar 4 yıllıgına mı ne anlasmıslar nil karaablayla :) hani atın üzerni koycak hıyar bulamamıslar onu otortmuslar... Lakin kızı tutamamıslar reklamın içine sıcmış işte öle bişi ama walla cocuk cevher nasıda belli edio kimin oglu oldugunu(öle bi konustumki görende benim oglum sanacak)[signature][hline]:)))))
Sosyal ağlarda paylaş

nil'e haksızlık edildiği kanaatindeyim..
reklam dünyasında iyi işler yapan birisi..orkid reklamının müziği dillere takılıp kalıyodu zamanında..ayrıca bence reklamda da çok başarısız değil..en kötü ihtimalle vasat diyebiliriz..[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...