_Insomnia_ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 sizi bilmiyorum ama sinan cetine ve serdar erenere gerek reklamların cogu calıntı oldugundan gerek bu sektor bu gibi adamların tekelinde oldugundan gerekse de cok şovenist tipler oldugundan uyuzum war biraz.reklama gelince de idare eder[signature][hline]kofte+piyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elvenpath Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 valla hiç sevmedim..[signature][hline]NoFear NoRegret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Reklam hiç hoşuma gitmedi ama en azından kutlamak lazım bundan önceki reklamdaki gibi insanların donma aşamasını gerçek zaman üzerine yapmamışlar bilgisayar kullanmışlar.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valindel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 valla bence güzel reklam. hele sonunda çocuğun sonundaki o "bitirdin beni sedat abi" deyişi süper. bittim yani oraya. neyse, saçmalamayı keselim. ama rezil reklam seyrettiğimiz şu zamanda bence güzel bi reklam[signature][hline]We are following The will of the one Through the dark age And into the storm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 bence de.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 o kız kim cidden ya? (horace imzan güzle olmuş, ninja scroll)[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 reklamın sonu muhteşem... çocuk zaten çok iyi oynuyor nil'e de neden bu kadar uyuzsunuz anlamış değilim tamam çok demode bir giyinis tarzı var o ayrı ama guzel kız ve bazı şarkıları da guzel sonuçta çoğu olmasa da...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spexy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 arkadaslar anlasma hesabı bunlar 4 yıllıgına mı ne anlasmıslar nil karaablayla :) hani atın üzerni koycak hıyar bulamamıslar onu otortmuslar... Lakin kızı tutamamıslar reklamın içine sıcmış işte öle bişi ama walla cocuk cevher nasıda belli edio kimin oglu oldugunu(öle bi konustumki görende benim oglum sanacak)[signature][hline]:))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Nil reklamda olmasın demiyorum da. Şarkı söylemesin yeter nedir bu ya? Dediler özgür kız nerelerdeydin'miş! Hay allam.[signature][hline]Life has a funny way of sneaking up on you When you think everything's okay and everything's going right Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 hazır kız veya özgür kart daha çok yakışıyo nil hanıma sanki. ehu.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 O sarışın çocuk cidden iyi[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 cocuk sinan çetin oglu.benim de babam yonetmen olsa kendi cektigi reklamda oynatır haliyle[signature][hline]kofte+piyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 heh şu son reklamların temalarına en çok uyan hızır kız ve cazgır kart olur herhalde..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sufi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: Eraq, 03 Eylül 2004 16:52 tarihinde demiş ki: Nil reklamda olmasın demiyorum da. Şarkı söylemesin yeter nedir bu ya? [signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mantar136 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 nil'e haksızlık edildiği kanaatindeyim.. reklam dünyasında iyi işler yapan birisi..orkid reklamının müziği dillere takılıp kalıyodu zamanında..ayrıca bence reklamda da çok başarısız değil..en kötü ihtimalle vasat diyebiliriz..[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon benim bittiğim an şu andır sedat abi × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: Eraq, 03 Eylül 2004 16:52 tarihinde demiş ki: Nil reklamda olmasın demiyorum da. Şarkı söylemesin yeter nedir bu ya? [signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 nil'e haksızlık edildiği kanaatindeyim.. reklam dünyasında iyi işler yapan birisi..orkid reklamının müziği dillere takılıp kalıyodu zamanında..ayrıca bence reklamda da çok başarısız değil..en kötü ihtimalle vasat diyebiliriz..[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar