Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 aluriel allahsızlığı yayma kürsüsü başkanı falanmısın sen neyin savaşı içindesin? adam inancımla dalga geçmeyin diyo sende inatla geçeriz diyosun bu özgürlük değil ki? ayrıca bence bu konuda eğer rahatsız olan çok üye varsa toplanıp admin e mail atarlar bu site altında böyle bir rahatsızlığımız var diye. yöneticilerde eğer bu durumu dikkate alırlarsa tartışıp bu konuda bir kural koyarlar veya hali hazırdaki sistemi değiştirmezler. biz burada tartışınca hiçbişey değişmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Napolyonn said: aluriel allahsızlığı yayma kürsüsü başkanı falanmısın sen neyin savaşı içindesin? adam inancımla dalga geçmeyin diyo sende inatla geçeriz diyosun bu özgürlük değil ki? ayrıca bence bu konuda eğer rahatsız olan çok üye varsa toplanıp admin e mail atarlar bu site altında böyle bir rahatsızlığımız var diye. yöneticilerde eğer bu durumu dikkate alırlarsa tartışıp bu konuda bir kural koyarlar veya hali hazırdaki sistemi değiştirmezler. biz burada tartışınca hiçbişey değişmiyor. Adamı karşılarına alıp gülerek dalga mı geçmişler? Başlık farklı, konu farklı. Herkes özgürse istediği gibi konuşur. Ellerini ayaklarını ağzını bağlayıp karşında dalga mı geçiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Aluriel said: Dragonmax said: öteki topiklerle veya postlarla uraşmicam bile, yorruldum bunları c/p yaparken. sırf allahla dalga geçmek için direk topiimiz bile var paticikte. sonra ben rage yapıyor oluyorum öyle mi? sen rage yapıyorsun tabi ki. adı üstünde "allahla dalge geçmek için topic" ne işin var orda senin. bırak yazan yazsın. sen herşeyi bırak şuna cevap ver sen. penguendeki salak karikatür ile "o haç inecek yoksa yakarız" deyip tehdit etmek bir mi? eğer benim gözümde bu ikisi aynı diyebiliyorsan eyvallah lafım yok sana daha. alurielcim, alurielim, ulan aluriel bebeğim >.<' tekrar sölüyorum, sinirlendim, ve hazır bu topik vardı tepkimi burda gösteriyorum, başka topik olsa orda gösteririm. ben kilisecilerle karikatürcülerle ilgilenmiyorum. ben islama hakaret edenlere, allaha küfür edenlere ayar oluyorum. hayır diyorum, küfür e d e m e z s i n diyorum. çünkü burada kimse kimsenin görüşünü benimsemek zorunda değil ama saygı göstermek zorundadır diye kurallarımız var. var dimi? VAR MI YOK MU? yoksa susucam çünkü. nasıl ben ateist kişiye, ermeni kişiye, hristiyan vs kişiye ok kolay gelsin, saygım var diyosam, atesitler mal, hristiyanlar bildiin öküz ahahuaha ye beni isa yut beni isa vs gibi (farkettiyseniz bu bile saçma) yapmıyosam veya kimse yapmıyosa, başkaları da allah xxx islam xxxx yapmicak arkadaşım. yapmamalı demiyorum bak. yapmicaksınız! yemişim kilise tehditçilerini. ben size sesleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Abi millet yurtdışında konsere izin vermedi diye kilise yakıyor. Bizde camiye taş atsan yağlı kazığa geçirirler, ne hoşgörüsünden bahsediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ya saçma saçma konuşma napolyonn. okuman yazman yok mu? topiğin adı amacı belli. içerde ne bekliyosun ki? ayrıca benim haberim bile yok öyle bi topicten ki olsa da zaten dalga geçmem yani. açıkça yazarım inanmıyorum senin dinine, bana karışmadığın sürece istediğin haltı yiyebilirsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Dragonmax said: Aluriel said: Dragonmax said: öteki topiklerle veya postlarla uraşmicam bile, yorruldum bunları c/p yaparken. sırf allahla dalga geçmek için direk topiimiz bile var paticikte. sonra ben rage yapıyor oluyorum öyle mi? sen rage yapıyorsun tabi ki. adı üstünde "allahla dalge geçmek için topic" ne işin var orda senin. bırak yazan yazsın. sen herşeyi bırak şuna cevap ver sen. penguendeki salak karikatür ile "o haç inecek yoksa yakarız" deyip tehdit etmek bir mi? eğer benim gözümde bu ikisi aynı diyebiliyorsan eyvallah lafım yok sana daha. alurielcim, alurielim, ulan aluriel bebeğim >.<' tekrar sölüyorum, sinirlendim, ve hazır bu topik vardı tepkimi burda gösteriyorum, başka topik olsa orda gösteririm. ben kilisecilerle karikatürcülerle ilgilenmiyorum. ben islama hakaret edenlere, allaha küfür edenlere ayar oluyorum. hayır diyorum, küfür e d e m e z s i n diyorum. çünkü burada kimse kimsenin görüşünü benimsemek zorunda değil ama saygı göstermek zorundadır diye kurallarımız var. var dimi? VAR MI YOK MU? yoksa susucam çünkü. nasıl ben ateist kişiye, ermeni kişiye, hristiyan vs kişiye ok kolay gelsin, saygım var diyosam, atesitler mal, hristiyanlar bildiin öküz ahahuaha ye beni isa yut beni isa vs gibi (farkettiyseniz bu bile saçma) yapmıyosam veya kimse yapmıyosa, başkaları da allah xxx islam xxxx yapmicak arkadaşım. yapmamalı demiyorum bak. yapmicaksınız! yemişim kilise tehditçilerini. ben size sesleniyorum. ne demek başka topic görsen orda gösterirsin ? bu topicin konusu belli başlığı belli. sen eğer kimsenin umursamadığı rage'ini yazı halinde kusmak istiyorsan o konuyla ilgili bir başlık açarsın. forum ahlak'ın olsun biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Dragonmax said: tekrar sölüyorum, sinirlendim, ve hazır bu topik vardı tepkimi burda gösteriyorum, başka topik olsa orda gösteririm. ben kilisecilerle karikatürcülerle ilgilenmiyorum. ben islama hakaret edenlere, allaha küfür edenlere ayar oluyorum. hayır diyorum, küfür e d e m e z s i n diyorum. çünkü burada kimse kimsenin görüşünü benimsemek zorunda değil ama saygı göstermek zorundadır diye kurallarımız var. var dimi? VAR MI YOK MU? yoksa susucam çünkü. nasıl ben ateist kişiye, ermeni kişiye, hristiyan vs kişiye ok kolay gelsin, saygım var diyosam, atesitler mal, hristiyanlar bildiin öküz ahahuaha ye beni isa yut beni isa vs gibi (farkettiyseniz bu bile saçma) yapmıyosam veya kimse yapmıyosa, başkaları da allah xxx islam xxxx yapmicak arkadaşım. yapmamalı demiyorum bak. yapmicaksınız! yemişim kilise tehditçilerini. ben size sesleniyorum. abi anlıyorum kızgınsın ama küfür eder edemez olayı sende bitmiyor yalnız. şikayet edersen yetkili abiler gerekirse uçururlar maymunluk yapanları. kiliseci karikatürcüyle ilgilenmiyorsun ama cevap da vermiyosun o soruya. belli çünkü cevap. yapılan iki eylem arasında uçurumlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 tunca said: Dragonmax said: Aluriel said: Dragonmax said: öteki topiklerle veya postlarla uraşmicam bile, yorruldum bunları c/p yaparken. sırf allahla dalga geçmek için direk topiimiz bile var paticikte. sonra ben rage yapıyor oluyorum öyle mi? sen rage yapıyorsun tabi ki. adı üstünde "allahla dalge geçmek için topic" ne işin var orda senin. bırak yazan yazsın. sen herşeyi bırak şuna cevap ver sen. penguendeki salak karikatür ile "o haç inecek yoksa yakarız" deyip tehdit etmek bir mi? eğer benim gözümde bu ikisi aynı diyebiliyorsan eyvallah lafım yok sana daha. alurielcim, alurielim, ulan aluriel bebeğim >.<' tekrar sölüyorum, sinirlendim, ve hazır bu topik vardı tepkimi burda gösteriyorum, başka topik olsa orda gösteririm. ben kilisecilerle karikatürcülerle ilgilenmiyorum. ben islama hakaret edenlere, allaha küfür edenlere ayar oluyorum. hayır diyorum, küfür e d e m e z s i n diyorum. çünkü burada kimse kimsenin görüşünü benimsemek zorunda değil ama saygı göstermek zorundadır diye kurallarımız var. var dimi? VAR MI YOK MU? yoksa susucam çünkü. nasıl ben ateist kişiye, ermeni kişiye, hristiyan vs kişiye ok kolay gelsin, saygım var diyosam, atesitler mal, hristiyanlar bildiin öküz ahahuaha ye beni isa yut beni isa vs gibi (farkettiyseniz bu bile saçma) yapmıyosam veya kimse yapmıyosa, başkaları da allah xxx islam xxxx yapmicak arkadaşım. yapmamalı demiyorum bak. yapmicaksınız! yemişim kilise tehditçilerini. ben size sesleniyorum. ne demek başka topic görsen orda gösterirsin ? bu topicin konusu belli başlığı belli. sen eğer kimsenin umursamadığı rage'ini yazı halinde kusmak istiyorsan o konuyla ilgili bir başlık açarsın. forum ahlak'ın olsun biraz. tunca şimdi bütün mesajlarını göster butonundan senin trollerini çıkarttırıp gözüne sokturma mana. forum ahlakıymış. önce allaha küfür edenleri savunmayı bırak sen, bi toplum ahlakını öğren de, ben sana forum ahlakı da öğretirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Dragon, kendi adıma konuşuyorum, şahsen gidip de yurtdışında bi caminin minaresini yıkmaya kalksalar, yıkın o minareyi yoksa yakarız deseler ona da tepki veririm. İnsanların ibadet özgürlüğüne karışamazsın. Allah yok ve Allah var demek de iki grubun da inancına aynı derecede ters. Bir grup rage oluyor, diğeri olmuyor arada böyle bir fark var. Karikatür meselesiyle bu yapılan tamamen alakasız şeyler. Karikatürde öyle bir yazı olması kimsenin ibadet özgürlüğünü elinden alma ve şiddet uygulama girişimi değildir. Hoş bir şey mi? Değil. Ancak fikir belirtmesi normal adamın. Tıpkı Adnan Oktar'ın çıkıp evrim yok, Allah yarattı her şeyi demesi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Aluriel said: Dragonmax said: tekrar sölüyorum, sinirlendim, ve hazır bu topik vardı tepkimi burda gösteriyorum, başka topik olsa orda gösteririm. ben kilisecilerle karikatürcülerle ilgilenmiyorum. ben islama hakaret edenlere, allaha küfür edenlere ayar oluyorum. hayır diyorum, küfür e d e m e z s i n diyorum. çünkü burada kimse kimsenin görüşünü benimsemek zorunda değil ama saygı göstermek zorundadır diye kurallarımız var. var dimi? VAR MI YOK MU? yoksa susucam çünkü. nasıl ben ateist kişiye, ermeni kişiye, hristiyan vs kişiye ok kolay gelsin, saygım var diyosam, atesitler mal, hristiyanlar bildiin öküz ahahuaha ye beni isa yut beni isa vs gibi (farkettiyseniz bu bile saçma) yapmıyosam veya kimse yapmıyosa, başkaları da allah xxx islam xxxx yapmicak arkadaşım. yapmamalı demiyorum bak. yapmicaksınız! yemişim kilise tehditçilerini. ben size sesleniyorum. abi anlıyorum kızgınsın ama küfür eder edemez olayı sende bitmiyor yalnız. şikayet edersen yetkili abiler gerekirse uçururlar maymunluk yapanları. kiliseci karikatürcüyle ilgilenmiyorsun ama cevap da vermiyosun o soruya. belli çünkü cevap. yapılan iki eylem arasında uçurumlar var. yok vallahi ilgilenmiyorum kilisecilerle. ama sırf senin o bal tatlısı hatrına cevabımı veriyim. bir hristiyan gibi düşünürsem; elbette kilise tehdidi daha ağır bir müslüman gibi düşünürsem; karikatür daha ağır bir atesit gibi düşünürsem; mal bunnar nelerle uraşıyolar derim. hangisini istiyosan sen seç :) edit not: çünkü her insanın her zaman bir "tarafı" vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Dragonmax said: öteki topiklerle veya postlarla uraşmicam bile, yorruldum bunları c/p yaparken. sırf allahla dalga geçmek için direk topiimiz bile var paticikte. sonra ben rage yapıyor oluyorum öyle mi? ben dalga geçmedim o topicte 1 nisan şakası yaptım sonradan başlık değiştirildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 piramit yapmayın olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 bu noktada olay forum admininin nasıl bir foruma sahip olmak istediğine kalıyor. Katı-yumuşak skalasında nerede durmak istediğinde. Ya katı olacak; rencide ettirmeyecek, threadler düzenli, konular toplu olacak, durmadan banler yağacak, bunu yaparken her şikayeti gözönüne almak durumunda kalacak konunun az dağılıp daha eğlenceli okunur formata ulaşmasını da engelleyecek. Ya da daha yumuşak olacak, belli trolleri, trollükleri es geçecek, kimse de bu trollüklere prim vermeyecek, küçük baloncuklar halinde patlayacak trollükler, bir yandan da millet muhabbetini etmiş olacak. ben burayı yakın zamanda buldum, gayette eğlenceli bi yer çıktı. negzel. Trolleyenlere prim vermeyin, dün bulunmadı internet. "do not feed the trolls" Beslemesi de eğlenceli ama diyorsan çekmek durumundasın. Burada "Allah varmış lolz" diyen de var, "yanışınızı zevkle izleyecem lolz" diyen de. problem? edit. imla. edit. alakasız. amca papazın birini nefis trollemiş ben de okurken gülmekten öldüm. hangisi üstünse, yanında yakınındaysa insanlar onun üstüne gidiyor. Easter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Dragonmax said: tunca said: Dragonmax said: Aluriel said: Dragonmax said: öteki topiklerle veya postlarla uraşmicam bile, yorruldum bunları c/p yaparken. sırf allahla dalga geçmek için direk topiimiz bile var paticikte. sonra ben rage yapıyor oluyorum öyle mi? sen rage yapıyorsun tabi ki. adı üstünde "allahla dalge geçmek için topic" ne işin var orda senin. bırak yazan yazsın. sen herşeyi bırak şuna cevap ver sen. penguendeki salak karikatür ile "o haç inecek yoksa yakarız" deyip tehdit etmek bir mi? eğer benim gözümde bu ikisi aynı diyebiliyorsan eyvallah lafım yok sana daha. alurielcim, alurielim, ulan aluriel bebeğim >.<' tekrar sölüyorum, sinirlendim, ve hazır bu topik vardı tepkimi burda gösteriyorum, başka topik olsa orda gösteririm. ben kilisecilerle karikatürcülerle ilgilenmiyorum. ben islama hakaret edenlere, allaha küfür edenlere ayar oluyorum. hayır diyorum, küfür e d e m e z s i n diyorum. çünkü burada kimse kimsenin görüşünü benimsemek zorunda değil ama saygı göstermek zorundadır diye kurallarımız var. var dimi? VAR MI YOK MU? yoksa susucam çünkü. nasıl ben ateist kişiye, ermeni kişiye, hristiyan vs kişiye ok kolay gelsin, saygım var diyosam, atesitler mal, hristiyanlar bildiin öküz ahahuaha ye beni isa yut beni isa vs gibi (farkettiyseniz bu bile saçma) yapmıyosam veya kimse yapmıyosa, başkaları da allah xxx islam xxxx yapmicak arkadaşım. yapmamalı demiyorum bak. yapmicaksınız! yemişim kilise tehditçilerini. ben size sesleniyorum. ne demek başka topic görsen orda gösterirsin ? bu topicin konusu belli başlığı belli. sen eğer kimsenin umursamadığı rage'ini yazı halinde kusmak istiyorsan o konuyla ilgili bir başlık açarsın. forum ahlak'ın olsun biraz. tunca şimdi bütün mesajlarını göster butonundan senin trollerini çıkarttırıp gözüne sokturma mana. forum ahlakıymış. önce allaha küfür edenleri savunmayı bırak sen, bi toplum ahlakını öğren de, ben sana forum ahlakı da öğretirim benim tek savunduğum şey rasyonel düşünce. senin gibi yazılan şeylere bu kadar sinirlenip duygulara yenik düşmenin bir sonraki adımı nefret onun bir sonraki adımı şiddet. islam ile dalga geçip, çocukça sinirlenenlere olta atmanın bir sonraki adımı gülmek. ben yapıcı bir tartışmanın ortasında, tartışmayı alakasız yerlere kaydıracak postlar atmanın doğru olduğunu savunmuyorum ve zekasız olmadığım için de öyle bir şey yapmadım hiç, ancak senin şu an yaptığın tam olarak bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 tunca said: ve zekasız olmadığım için hıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 bu arada dragonmax, pek çok kere katıldım sana. Bide biz aynılarını yapsak, nasıl tepki alırız acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Arkadaşlar yeni bir başlık açmak istemiyorum ancak, şu dine hakaretin sınırı nedir? Yani ne dersek hakaret oluyor ne dersek hakaret olmuyor? Bunu içtenlikle merak ediyorum. Çünkü dini eleştirmekte size göre hakaret, din hakkında karikatür çizmekte hakaret? Yanlış mı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Başka bir topic'te de müslümanlar değil, ateistlerde rage yapar falan diye savunmaya çalışıyorlardı. aaah ah ilahi siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 LathspeLL said: Başka bir topic'te de müslümanlar değil, ateistlerde rage yapar falan diye savunmaya çalışıyorlardı. aaah ah ilahi siz. benim mesajımla ilgili yazdıysan ne senin bahsettiğin topic'i biliyorum ne de "çalışıyorlardı" ile ima ettiğin bir grubun parçası değilim, ateist de değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Loxias said: Arkadaşlar yeni bir başlık açmak istemiyorum ancak, şu dine hakaretin sınırı nedir? Yani ne dersek hakaret oluyor ne dersek hakaret olmuyor? Bunu içtenlikle merak ediyorum. Çünkü dini eleştirmekte size göre hakaret, din hakkında karikatür çizmekte hakaret? Yanlış mı düşünüyorum allah yok demek hakaretmiş, görüşünü kendine saklaman lazımmış. Onlar saklamasa da olurmuş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 nileppezdel said: Loxias said: Arkadaşlar yeni bir başlık açmak istemiyorum ancak, şu dine hakaretin sınırı nedir? Yani ne dersek hakaret oluyor ne dersek hakaret olmuyor? Bunu içtenlikle merak ediyorum. Çünkü dini eleştirmekte size göre hakaret, din hakkında karikatür çizmekte hakaret? Yanlış mı düşünüyorum allah yok demek hakaretmiş, görüşünü kendine saklaman lazımmış. Onlar saklamasa da olurmuş ama hakaret değil saldırı o. Normlara saldırıyorsun orada, allah yok demek allah var demekle aynı şey değil. Yukarıda da verdim örneği, Bi nudist, donsuz takılabilir beyoğlunda, bu onun için normal olabilir ama orada ki diğer insanlara bir saldırıdır bu. Tepki çekmek istemiyorsan yapmayacaksın, trollsen buyur. Doğru ya da yanlış olması önemli değil, gerçek olan bu. Öte yandan, patide ciddi anlamda ateist saldırısı var. Neredeyse her topikte alakalı alakasız ufak çapta saldırılar mevcut. Hadi diyorum, ufak adamlar olsalar sallamıcam ama yaşını başını almış insanlar neyi kanıtlmaya çalışıyorlar? inanmıyorsan inanmazsın, tamamen alakasız bir topikte alakasız bir soruya "allah yok", " Allah yaptı onu " gibi saçma sapan provoke edici cevaplar veriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Suark said: nileppezdel said: Loxias said: Arkadaşlar yeni bir başlık açmak istemiyorum ancak, şu dine hakaretin sınırı nedir? Yani ne dersek hakaret oluyor ne dersek hakaret olmuyor? Bunu içtenlikle merak ediyorum. Çünkü dini eleştirmekte size göre hakaret, din hakkında karikatür çizmekte hakaret? Yanlış mı düşünüyorum allah yok demek hakaretmiş, görüşünü kendine saklaman lazımmış. Onlar saklamasa da olurmuş ama hakaret değil saldırı o. Normlara saldırıyorsun orada, allah yok demek allah var demekle aynı şey değil. Yukarıda da verdim örneği, Bi nudist, donsuz takılabilir beyoğlunda, bu onun için normal olabilir ama orada ki diğer insanlara bir saldırıdır bu. Başı kapalı dolaşmakta açık dolaşanlara saldırı mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 tunca hiç piramit yapasım yok. direk lafım şu sana; karınca dışkısı kadar zekan olsaydı bi kere gerçekten gerçekte ne demek istediimi anlar ordan çıkıntılık yapmaya kalkışmazdın bile. bi de bana zekasız diyosun. ha xxxxxxç'ımın kenarı ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Saldırı falan değildir. Norm yok, inanç var. İnancınızı normlaştırıyorsanız ve bu yüzden alınıyorsanız o sizin probleminiz. Kendi inancınızı başkasınınkinden üstün tutmak için toplum normları bahanesini kullanmayın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 inb4 404 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar