Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA | Beşiktaş - Dinamo Kiev | 17 Şub - 20:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben 11 çıkarsam

volkan

gg-lugano-sivok-??

q7-emre-ernst-arda

baros-niang

negzel kadro lan :P hem yabancı sınırınada takılmıyor.ancak sola koycak adam bulamadım :)

çok severim kendimce 11 yapmayı sfadfa
Mesaj tarihi:
Smoke said:

volkan
lugano
g.gönül
emre
türkiye'de tartışmasız mevkilerinde en iyiler. geri kalan 7 kişi de beşiktaşta değil bence.
bu listeye A.Santos,Yobo,Alex,Sezer Öztürk,Ambarat,Kenny Miller ve Q7 de girer
Mesaj tarihi:
kaliteli yerli oyuncusu yok besiktasin ki sıkıntımz da burda ortaya cıkıyor zaten.. 2 tane adam gibi yerli bulduk onlari da sakatliga kurban verdik yani..

yerli oyuncu kalitesi fenerde bariz kendini belli ediyor..lugano ve alex'de ligin kaliteli yabancilarindan.

su takımda adam gibi 1 kaleci 1stoper olsaydi bu mac böyle bitmezdi..
Mesaj tarihi:
Esnaf said:

ben 11 çıkarsam

volkan

gg-lugano-sivok-??

q7-emre-ernst-arda

baros-niang

negzel kadro lan :P hem yabancı sınırınada takılmıyor.ancak sola koycak adam bulamadım :)

Benim 11'im de;

volkan

gg-lugano-yobo-santos

q7-emre-sezer-ambarat

alex-miller

yedekler;simao,dia,baros,ernst
Mesaj tarihi:
LucifeL said:

Smoke said:

volkan
lugano
g.gönül
emre
türkiye'de tartışmasız mevkilerinde en iyiler. geri kalan 7 kişi de beşiktaşta değil bence.

bi yere giremez su ikisi.
Mesaj tarihi:
tunch said:

emre > guti
arda > simao

evet
Emre ile Guti aynı mevkii adamı değil Alx ve Guti aynı mevkii ayrıca Simao>Arda çünkü Simao futbol zekası,profesyonelliği ve efendiliği ile Arda'dan 2 gömlek iyi adam.
Mesaj tarihi:
LucifeL said:

@Darkrider kusura bakma ama Kaleci,defans ve ön libero mevki ve Alex varken Q7 ve Simao olur fazlası olmaz forvette Kenny Miller'dır.

Kenny Miller'i unuttum ben, Bobo'yu düşünüyordum orada asdfads

Kaleci konusu tartışılır. Volkan'ın konsantrasyonu dışında çok iyi bir kaleci olduğu söylenemez. Ha dersen bana alır takımında oynatır mısın, evet oynatırım. Lakin yetenek vs. bakımından kendini geliştirirse bence Cenk ondan daha iyi kaleci olur. Benim biraz genç oyuncu oynatma hevesim var, o yüzden onu seçiyorum :)

Emre tartışmalı, o da yetenekli ama çok sorumsuz bir adam, onun yerine bir Ernst veya Necip oynatmak daha mantıklı, Necip'te gerçi çok tecrübesiz ve hataları çok,

Sol bek desen yerliler arasında yine İsmail derim ben, yabancılardan da Cale rahatlıkla denilebilir.

Stoperde tartışmasız bir numara Fener'dir. Yobo - Lugano, hatta Lugano bence Türkiye'nin tartışmasız en iyi stoperidir. Gökhan Gönül gerçeği de var tabii ki, ona yaklaşabilecek tek performansı Serkan Balcı gösteriyor.

Simao ve Q7 şuan mevkilerinin en iyileri o tartışmasız.

Ön libero olarakta yine Ernst ve formundaysa Aurelio en iyi seçenekler, gerçi Ernst'i hucümda oynatmak daha mantıklı,

Beşiktaş'ta en iyiler demek evet biraz abartı oldu kabul ediyorum. Ama en iyilerinden adamlar var diyelim. Kadrosu kötü kesinlikle değil, lakin takım olarak oynamak önemli,

Fener'in kadrosu genel olarak bence Beşiktaş'tan çok daha güçsüz olmasına rağmen, takım olmayı başardılar. Özellikle arada transfer yapmayıp takımın kimyasını da bozmadılar. Mesela Trabzonda bundan çekti, Kayseri'de, en çokta Beşiktaş çekti.

Fener burada çok akıllı davrandı. Halen iyi oynamıyorlar, lakin birbirlerine çok alıştılar ve rakip takımların düzensizliklerini çok iyi değerlendiriyorlar. Büyük takım böyle olunuyor işte malesef,

Beşiktaş'ın buradan örnek alması gerek, gerçi Fener'den önce bir Liverpool'dan bile örnek alınsa nasıl toparlanır bir takım diye çok büyük dersler alınabilir.
Mesaj tarihi:
toggie said:

LucifeL said:

Smoke said:

volkan
lugano
g.gönül
emre

bi yere giremez su ikisi.
Santos hangi milli takımın sol beki biliyoruz,Yobo'nunda ingilterede top oynadığını ve şuanda Gs veya Bjk'de olsa defansın bel kemiği olacağını da biliyoruz ayrıca Lugano'nun performansını arttırdığını da biliyoruz.
Mesaj tarihi:
Esnaf said:

ben 11 çıkarsam

volkan

gg-lugano-sivok-??

q7-emre-ernst-arda

baros-niang

volkan

gg-lugano-neill-hakanbalta (mecburen)

q7-emre-ernst-arda

baros-niang

neil varken yobo yazmakta yüzsüzlüktür yani.
Mesaj tarihi:
Ayrıca Alex'i ben AMC olarak görmüyorum. Adam hep kendi diyor ben forvetim diye, ki hani FM ağzıyla konuşursak forvette Trequiesta oynadığı zaman harika işler çıkarıyor.

AMC'de karşılaştırırsak Guti ondan daha iyi bir adam, Alex'in ön planda olmasının tek sebebi takımı sırtlıyor olmasıdır. Guti, Beşiktaş'ın herşeyi değil, sadece organize futbolunun bir dişlisidir. Ama Alex, Fener'in kalbinin şah damarı gibi birşey, herşey onun ayağından geçiyor. Pozisyon almasıyla, bitiriciliğiyle gerçek anlamda bir forvet oyuncusu ve çok başarılı bu konuda bence,

Ama kesinlikle Türkiye'nin en iyisi değil, Guti ondan iyi demekte biraz taraflı yaklaşım oluyor, çünkü zaten bu tip pek fazla adam yok Türkiye'de ve burada bu şekilde oynayan adamların neredeyse hepsi farklı yönlerden ön plana çıkıyor, farklı açılardan birbirlerinden daha üstünler,

Hani en iyisi yok diyebiliriz bu konuda
Mesaj tarihi:

Hakan

Erhan güven-Egemen-Gökhan Zan-Balta

Kazım-Mustafa Sarp-Selçuk-Caner

Nobre-Guiza

bu karmayla şl bile alırız.

yanlız neill yerine sivok yazmışım burdan kendisine özürlerimi yolluyorum nasıl unuturum neill i.orta sahada göre göre mevkisini unuttum tabi
Mesaj tarihi:
yobo'nun bi ozelligi yok. pek cok kez arkaya adam sarkıttıgını gordum. lugano'nun performansının artmasının sebebi blica kazmasının oynamaması, baska bisey degil. yobo da kotu adam demiyorum da cok adam var onun yerine koyulabilecek.

santos'a bise demiyorum bosunla lol.
Mesaj tarihi:
Hani madem kadro çıkarıyoruz bende çıkarayım adsfads

Cenk

Gökhan Gönül - Lugano - Sivok - Cale

Ernst - Selçuk İnan

Volkan Şen(Quaresma) - Guti - Simao

Niang (Bobo)

Parantez içindekilere karar veremedim aslında asdf
Mesaj tarihi:
Dartanian said:

Ayrıca orta sahada bi trabzonlu selçuk gerçeğini niye es geçiyoruz pek anlamadım ama :)

Hee bi de kaleye de volkan yerine cenkten önce Onur var..

aynen onur'u da unuttum ben, bu arada tam kadroyu yazarken selçuk demişsin, onu unutmadım adsafds

Cenk'in önünde Onur'u koyalım o zaman
  • Yeni Oluştur...