Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Red Allaince v NC cap savasi

Glatheros

Öne çıkan mesajlar

megetege said:

Glatheros said:

directoru oldugum hirr corpu.

hahahahahahahaha

Suan hirr corpunun (gerçek olanından) directorunden aldığım bir bilgiye göre hirr copunda toplam 3 türk var, bunlardan hiçbiri director değil, hatta officer veya fc bile değil dedi.

Glatherosun rolünü sorduğumda ise gelen cevap süperdi.

"he is POS guy"

:D:D:D:D

Sana olan kıskançlığım an be an artmaya devam ediyor :D

Bu haberden sonra MM de oluşan kargaşanın dalgarı yakında jitaya vurur.
O değil umarım ruslar öğrenmez bu gerçeği hirr'i primary vermekten vazgeçip 4S'e falan dönerler alimallah...

P.S Senden ingilizce terimler içeren bir cümle bekliyoruz.
Yazıya daha bi director havası katıyor :D :D :D
Sosyal ağlarda paylaş

24 Jun 2010, 20:31
Glatheros said:

ayrıca hüseyin mesajını şimdi okudum, eklemek isterim ki bende hirr de officerim corpunuzun bindiği titanların dreadlerin vs üretiminde yer alıyorum.

hahahaha.

I believe i can build titans.
I believe i can fly corp titans.
I believe i can be a director.
I believe i can fuel poses.
Sosyal ağlarda paylaş

Dün erkan abi bu olayı örendiğinde buna benzer bi olay anlattı ve bura da anlattığı hikaye gibi olmaya başladı :D

Erkan abi askerdeyken bi adam varmış, böle biri ne yapsa ben bilmem kaç sene ondan yaptım gibi yazıomuş. Ne biliim biri saz çalabiliorm dediğinde ben ibonun arkasında çaldım 3 sene, yada biri tost yaparken ben 2 sene büfecilik yaptım falan böle sıkıyomuş her konuda.

Bi gün erkan abiler sırf buna inat bi saz bulmuşlar bu adama vermişler hadi çal bakalım madem ibonun arkasında çalıyosun diye. Adam ben bundan çalamam ben elektro saz çalıyorum demiş :D

Arkadaş t2 üretim directoru olabilir (ki sanmıorm hiç :D ). Ama buna ait bir şey demedi hiç. Daha çok corpun directoru olduğundan, corpta yöneticilk yaptığından, corpta officer olduğundan yada corp titanlarına binme yetkisi olduğundan falan bahsetti.

thebaltaci said:

Glatheros said:

her corpun sistemi farklıdır. Biz aktif olmayan üyeyi corptan çıkartıyoruz hirrde. kimsenin ISK sını nereden kazandığınında zerre kadar önemi yok gözümüzde. Zaten eve onlinedaki en zengin corplardan biri. ama pvp bizim içinde en önemli unsur. aktif pvp yapmayan üyeleri bizde corpta tutmuyoruz.

Biz'de derken ???

Glatheros said:

directoru oldugum hirr corpu.

Burda da bariz hirr de director olduğunu söyledi. Hani hirrdeki yapılanları "biz" diye anlatıp sanki bu yapılanlarda katkısı varmış gibi :D

Bu arkadaşın savunulacak bir tarafı yok daha, atarken ufak atsaymış keşke :D
Sosyal ağlarda paylaş

kimseyi savunacagim yok.Herkez kendi yazdigindan sorumlu tabiki ben bildigimi soyledim.Hirr de 3 yada 4 director oldugunu biliyorum bunlar arasinda Turk oyuncu yok.
Ayrica bu sidik yarisindan vaz gecseniz artik hic kimseye faydasi yok sonucta bi oyun
Sosyal ağlarda paylaş

Sidik yarışı 2 tarafında sürekli kendini övmesi veya bir tarafın diğer taraftan daha iyi olduğunu ispat etme çabasına denir (kısmen).

Benim yaptığım ise sürekli atıp tutan, kendini olduğundan daha önemli gören ve herkezede bunu gösterip hava atmaya çalışan birine artık dur demem o kadar :D

Moss said:

ben bildigimi soyledim.Hirr de 3 yada 4 director oldugunu biliyorum bunlar arasinda Turk oyuncu yok.

Keşke o arkadaş "directoru olduğum hirr corpu" yazdığında yine bildiğini söleyip, hirr de türk director yokki yazsaymışsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...