Gluposti Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 megetege said: Glatheros said: directoru oldugum hirr corpu. hahahahahahahaha Suan hirr corpunun (gerçek olanından) directorunden aldığım bir bilgiye göre hirr copunda toplam 3 türk var, bunlardan hiçbiri director değil, hatta officer veya fc bile değil dedi. Glatherosun rolünü sorduğumda ise gelen cevap süperdi. "he is POS guy" :D:D:D:D Sana olan kıskançlığım an be an artmaya devam ediyor :D Bu haberden sonra MM de oluşan kargaşanın dalgarı yakında jitaya vurur. O değil umarım ruslar öğrenmez bu gerçeği hirr'i primary vermekten vazgeçip 4S'e falan dönerler alimallah... P.S Senden ingilizce terimler içeren bir cümle bekliyoruz. Yazıya daha bi director havası katıyor :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 adam kendi director zannediyomus bunca zaman vay anasini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obestinaye1 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Sethlor said: adam kendi director zannediyomus bunca zaman vay anasini öyle kandırmışlar sus sus bilmesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Şizofreni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cnpp Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 24 Jun 2010, 20:31 Glatheros said: ayrıca hüseyin mesajını şimdi okudum, eklemek isterim ki bende hirr de officerim corpunuzun bindiği titanların dreadlerin vs üretiminde yer alıyorum. hahahaha. I believe i can build titans. I believe i can fly corp titans. I believe i can be a director. I believe i can fuel poses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Benim bildigime gore t2 uretim directoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Dün erkan abi bu olayı örendiğinde buna benzer bi olay anlattı ve bura da anlattığı hikaye gibi olmaya başladı :D Erkan abi askerdeyken bi adam varmış, böle biri ne yapsa ben bilmem kaç sene ondan yaptım gibi yazıomuş. Ne biliim biri saz çalabiliorm dediğinde ben ibonun arkasında çaldım 3 sene, yada biri tost yaparken ben 2 sene büfecilik yaptım falan böle sıkıyomuş her konuda. Bi gün erkan abiler sırf buna inat bi saz bulmuşlar bu adama vermişler hadi çal bakalım madem ibonun arkasında çalıyosun diye. Adam ben bundan çalamam ben elektro saz çalıyorum demiş :D Arkadaş t2 üretim directoru olabilir (ki sanmıorm hiç :D ). Ama buna ait bir şey demedi hiç. Daha çok corpun directoru olduğundan, corpta yöneticilk yaptığından, corpta officer olduğundan yada corp titanlarına binme yetkisi olduğundan falan bahsetti. thebaltaci said: Glatheros said: her corpun sistemi farklıdır. Biz aktif olmayan üyeyi corptan çıkartıyoruz hirrde. kimsenin ISK sını nereden kazandığınında zerre kadar önemi yok gözümüzde. Zaten eve onlinedaki en zengin corplardan biri. ama pvp bizim içinde en önemli unsur. aktif pvp yapmayan üyeleri bizde corpta tutmuyoruz. Biz'de derken ??? Glatheros said: directoru oldugum hirr corpu. Burda da bariz hirr de director olduğunu söyledi. Hani hirrdeki yapılanları "biz" diye anlatıp sanki bu yapılanlarda katkısı varmış gibi :D Bu arkadaşın savunulacak bir tarafı yok daha, atarken ufak atsaymış keşke :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 kimseyi savunacagim yok.Herkez kendi yazdigindan sorumlu tabiki ben bildigimi soyledim.Hirr de 3 yada 4 director oldugunu biliyorum bunlar arasinda Turk oyuncu yok. Ayrica bu sidik yarisindan vaz gecseniz artik hic kimseye faydasi yok sonucta bi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Sidik yarışı 2 tarafında sürekli kendini övmesi veya bir tarafın diğer taraftan daha iyi olduğunu ispat etme çabasına denir (kısmen). Benim yaptığım ise sürekli atıp tutan, kendini olduğundan daha önemli gören ve herkezede bunu gösterip hava atmaya çalışan birine artık dur demem o kadar :D Moss said: ben bildigimi soyledim.Hirr de 3 yada 4 director oldugunu biliyorum bunlar arasinda Turk oyuncu yok. Keşke o arkadaş "directoru olduğum hirr corpu" yazdığında yine bildiğini söleyip, hirr de türk director yokki yazsaymışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Farkındaysan ben hirr de t2 uretiminin basina gecti dedim o konulari zaten gormedim... Haklisin diyip daha fazla uzatmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 T2 üretim directörüde değilmiş. Sadece söyleyeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Tarafli olmayi sevmem ama savas diye buna denir. Min. loss max. damage! Battle Report Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 DareJedi said: Tarafli olmayi sevmem ama savas diye buna denir. Min. loss max. damage! Battle Report valla oyle ama 738 vs 44 gibi durumda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 E dusmesin o duruma o kadar titani gezdiriyorsa yanyana support olmasi lazim malesef... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Cok saglam yakaladilar bu sefer ruslari gece gitmedim sırf geri gelmek ızdırap olur diye şansıma ne diim :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 off abi ya neden bu tür savaşlar gece 2-3 gibi olur hiç anlamıyorum :(( D7 de demir attım bir yere gideriz diye ama ne gelen var ne giden_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Ve yine büyük bir savaş daha. NC 8 Ruslar 4 Titan kaybetti. http://kb.deerhunt.ru/index.php?op=related&name=779913 Tarafları iyi ayırıyo diye bu killboardu linkledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Oww iyimiş! Op vakti aslında pc başındaydım ama çıkmak üzereyim diye gitmemiştim gitseydim keşke kurtarırdım hepisini :P Ama Ruslar NC'ye iyi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tradermax Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 NC nin patlayan avatar ı bombaymış ya, yeni bi titan düşmüş titandan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 anam tahsin patlamis gecmis olsun tahsiin evet cenneteki ilk turk scsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Tam diş dişe bi savas oluyor iki tarafta zengin varsın patlasin titanlar = ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 abı bunelen 1000 e 1000, nası bişiki bu ehehh. bi pest kapıp gelsem araya kaynasam kimse farketmez ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Sende fark etmezsin zaten orada varmısın yokmusun zere insta pop oldu çoğu gemi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 1000 e 1000 olmuyor killboardlarin aptalligi o zaten o kadar pilot aynı anda ates etse 1 gun girilmez oraya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar