Kanuni Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 oyunculuk harici uyutur gibi oldu benide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 güzel filmde, yani oskarı bu aldıysa bu sene film tarihinde kara yıl ilan edilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 (tu) Sıradan bir hikaye, bu kadar mı güzel anlatılır? Yönetmenlik, oyunculuk bu abi. Evet efenim, kendim şahsım kekemeyim. Ben bu adamın native kekeme olmadığına inanamadım, başından geçenler yaşadıkları, duygusal yoğunluk, oha dedim. Bu herif benim lan! bu kadar mı güzel oynanır. Hele karısı ve abisi. Öfff, ekrana kitlendim film boyunca, iiki sinemada gitmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 ahhah. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 ne gereksiz bir filmmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DooRoo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 forgiver said: ne gereksiz bir filmmiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 http://demotivatorsblog.com/wp-content/uploads/2010/05/jesus-facepalm-facepalm-jesus-epic-demotivational-poster-1218659828.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Güzel filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar