bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Bi Kaç gün önce bilimadamları 2 yeni gezegen buldu bunlardan biri Dünya ya çok benzeyen bir gezegen tıpkı atmosferi dünya gibi. Avrupalı bilim adamları, Güneş Sistemi'nin dışında, Dünya'ya çok benzeyen bir gezegen keşfetti. Altar Takımyıldızı'ndaki 'Mu Arae' yıldızı yörüngesinde bulunan gezegenin kütlesi Dünya'nın 14 katı olsa da, bugüne kadar Güneş dışındaki bir yıldızın yörüngesinde keşfedilen en küçük gezegen. Gazlı bir atmosfere ve kayalık yapıya sahip gezegen, 'Dünya'ya süper benzeyen gezegen' olarak anıldı. Güney Avrupa Gözlemevi'nde keşfedilen gezegenin bir günü ise, Dünya'nın 9.5 gününe eşit. Bugun ise Porto Riko da radyoteleskobu uzaydan bir sinyal almış.bu astronomik bir olay değilmiş. Latin Amerika ülkelerinden Porto Riko'da bulunan Arecibo radyoteleskobu, geçen bir yıl içinde üç kez, dünya dışı varlıklar tarafından gönderilmiş olabileceği öne sürülen bir sinyal belirledi. Times gazetesinin haberine göre, Balık ve Koç takımyıldızları arasındaki boş bölgeden gelen sinyali inceleyen uzmanlar, sinyale herhangi bir astronomi olayının ya da doğal bir sesin yol açmadığını kaydediyor. 'Bu, uzaylıların frekansı' Uzayda bulunan radyo sinyallerini inceleyen 'Dünya Dışı Zekâ Araştırma Programı'nın (Seti) belirlediği sinyalin, 1420 megahertz frekansında geldiğini belirten uzmanlar, bunun aynı zamanda evrenin ana elementlerinden olan hidrojenin de ana frekansı olduğunu vurguluyor. Dünya dışı varlıklar üzerinde araştırma yapan bazı bilim adamları, uzaylıların diğer medeniyetlerin kolayca anlayabilmesi için sinyallerini bu frekanstan yolladığını öne sürüyor. 'Yapay bir çığlık gibi' Berkeley Üniversitesi'nden Eric Korpela, sinyalin yapay bir çığlığa benzediğini ifade ederek, şimdilik emin oldukları tek şeyin, sadece çok uzak bir yerden geldiği olduğunu söyledi. Bath Üniversitesi'nden uzay bilimci Jocelyn Bell Burnell ise sinyalin, daha önce görülmemiş bir astronomik olaya ait olabileceğini belirtti. Washington Üniversitesi'nden Woodruff Sullivan halen Güneş Sistemi içinde uzaylılar tarafından yollanmış ancak henüz insanoğlu tarafından belirlenememiş mesaj sinyalleri olabileceğini tahmin ettiklerini kaydetti. Küçücükken hep savunurdum halada savunuyorum bizim gibi birçok gezegen daha var ama medeniyetleri ne durumdadır bilmiyorum.Sanırım bu görüşüm doğru çıkıcak =) ehu gral oldum Kaynak: Milliyet.com.tr[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: blackchaos, 03 Eylül 2004 15:43 tarihinde demiş ki: 'Bu, uzaylıların frekansı' Uzayda bulunan radyo sinyallerini inceleyen 'Dünya Dışı Zekâ Araştırma Programı'nın (Seti) belirlediği sinyalin, 1420 megahertz frekansında geldiğini belirten uzmanlar, bunun aynı zamanda evrenin ana elementlerinden olan hidrojenin de ana frekansı olduğunu vurguluyor. Dünya dışı varlıklar üzerinde araştırma yapan bazı bilim adamları, uzaylıların diğer medeniyetlerin kolayca anlayabilmesi için sinyallerini bu frekanstan yolladığını öne sürüyor. Şu paragraf olmasa ciddiyetle yaklaşacaktım olaya ama bu bitirdi beni. Elimden geleni yapsamda ciddi olduğunu düşünemiyorum..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 yazış...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 o yazış olsa bile diğeri doru benim görüşüm doru üüüüühüü[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 bu arada açmışsın yine blackchaos u :D[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Külliyen...[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Geldiler[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 yok ulan bundan sonra size uzay muzay bidaa haber koyarsam iki olsun emi ömür törpüleri[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 abi koyduğun haber de haber değil ki kesin milliyetin en son sayfasındandır..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Hmm SETI programını dünya üzerinde çok fazla kişi takip ediyor ve yakalanan sinyal hakkında bir yanlışlık olabileceğini de zannetmiyorum. Zaten her zaman bizim dışımızda hiç bir gezegende yaşam olmaması ihtimal bana saçma gelmiştir. Düşünsenize yüzbinleri geçen sayıda galaksi. Bu galaksilerin içindeki milyonlarca takım yıldızı. Takım yıldızlarının içindeki milyarlarca yıldız vede trilyonlarca gezegen. Hala dış uzayda hayat yoktur demek önyargılı olmanın önde gidenidir, dombililiktir.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Drizzt- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 uzaylılara bende inanırım ama bunlar pek inandırıcı gelmedi...[signature][hline]http://www.uploadyourimages.com/view/473535imza.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Ben de hayat olduğuna inanıyorum oralarda biyerlerde. Olmalı...[signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call! zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 aabi o benim uçan dairenin alarmıydı ya :-) uzay kedisi oturdu üstüne başladı alarm çalmaya :lol: tabi o kadar uzak olunca alarm sesi anca gelmiş dünyaya :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Uzaylılara ben de inanıyorum en azından yaşam vardır bi gezegende. Discovery de fantazi gezegenleri falan anlatıyolardı çok hoştu ordaki fikirler. Mesela sandığımız uzaylılar sadece bakterilerdir veya şuan ki ekosistemimizin 100 kat büyük ölçekli hali falan[signature][hline]come forth my friend... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 THE TRUTH IS OUT THERE[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Evrenin ana elementi hidrojenin frekansı. Hmmm. *!Hızla ortamdan kaçar sessiz biyer bulur ve* AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHUHUAHUAUHAUHUAUHAUHUAHUAHAH[signature][hline]-Houston. Bi sorunumuz var. -Nedir yiğidim. -Uyumam lazım houston ama uyuyamıyorum. -Bi ayran yapıyım yiğidim uyursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Gralmısın kido?[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Anamadım walla ?[signature][hline]-Houston. Bi sorunumuz var. -Nedir yiğidim. -Uyumam lazım houston ama uyuyamıyorum. -Bi ayran yapıyım yiğidim uyursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 ben de seni annamadım?[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 O sinyal geri sayım sinyali hehehe 6546546545 6546546544 6546546543 6546546542 . . . . . . 3 2 1 All Your Base Are Belong to US[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Yok hayır "area master" efsanesi uzaylılara da sıçramış :)[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 ya da bu "çığlık" olayı şey olmasın sakın? in space noone can hear you scream.[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: Absolut, 03 Eylül 2004 16:25 tarihinde demiş ki: O sinyal geri sayım sinyali hehehe 6546546545 6546546544 6546546543 6546546542 . . . . . . 3 2 1 All Your Base Are Belong to US :D Muhahaha[signature][hline]Life has a funny way of sneaking up on you When you think everything's okay and everything's going right Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Çok ricca ediyorum bilimle dalga geçmeyiniz...[signature][hline]imza ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 uraşıonuz uraşıonuz uzaylılar var ya da yok. yoksa bişi deişmicek zaten de varsa nolcak? gidip dop mu oynicaksınız internetten cs mi çeviriceksiniz uzaylılarla? ya insanın aynısı biraz daha akıllısıysa/aptalıysa nolucak? başka gezegende aynı tipler..ne farkedicek? koşuşturuonuz koşuşturuonuz belki de kendi ırkımızın aynısı.[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar