Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Luis Nazario de Lima Ronaldo

Khelben

Öne çıkan mesajlar

@Red:
Bir adamı idol olarak seçmek ondan daha iyi olmaya engel değildir saçma sapan argümanlar sunuyorsun yine.

Diğer konuya gelirsek burda daha önce de aynı bağnazlıkla kötüledin ibrahimovic'i 50 çeşit istatistikle kafana vurdum yetmedi en sonunda çok top eziyor falan gibi kanıtlanamaz şeylerle karalamaya çalıştın.
Bok attığın adam bu yıl Milan'la 23 maçta 13 gol 10 asist yapmış ligde ki bütün futbol bilenler bu yıl Ibrahimovic'in Milan'ı taşıdığı konusunda hemfikir.
Yine bu yıl Milan'ın şampiyonlar liginde yaptığı 5 maçta 12 şut çekmiş 9'u kaleyi bulmuş ve bu topların 4 tanesini de gol yapmış.
yine bu 5 maçta kendisine 70'ten fazla faul yapılmış.

Şimdi oku bunları sonra yine gel çok fazla bencil oynuyor falan çek. Adamın attığı kadar asisti olması falan önemli değil çünkü büyük futbol otoritesi Red kodadlı şahıs bencil dedi bu kendisinin bencil olduğunu düşünmemiz için yeterli olmalı.
Git pes falan oyna...
Sosyal ağlarda paylaş

ahahha hangi acc ile savunmustun bu değildi eminim

istatistiklere göre mustafa sarp = xavi aksini söyleyebilir misin bana ?

ama maçı izlediğin zaman adamın ne oldugunu görebiliyorsun

ben o zamanda söyledim.ibrahiomoviç şut atamıyor gol atamıyor asla demiyorum.ben öyle dedikçe sen inadına 10 golu var 3 isabetli şutu var tarzı şeylerle geliyorsun

adam yetenekli.o gol atmicakta kim atıcak.fakat ibrahimoviç interde oynadıgı dönemde ondan başka eli yüzü düzgün topcu olmaması sebebiyle.ve inter o dönem tamamen ibrahimoviç atarsa kazanırız tarzı bir oyuna sahip oldugundan ben şahsen o adamı izlerken kanser oluyorum.

mesela inter-fenerbahçe maçı.açın izleyin ibrahimoviçi.5 kişi arasına girmeler.yanındaki adama pas atsa gidip gol atacak

ibrahimoviçin kariyeri bu yuzden erken biticek bana göre.cunku artık tek adama dayalı futbol oynanmıyor

hani sadece tek maç deil.adamın futbol anlayışı o.bu tarz adamlar bencil oluyor evet ama ibrahimoviç c.ronaldodan falan kat kat bencil bir adam

ve oyunu piç edebiliyor çok net.
Sosyal ağlarda paylaş

italya ligini bu sene çok fazla takip etmedim.ama özetlerde attıgı golleri falan gördüm

fakat 90 dakka boyunca izlesem yine uyuz olurdum

barcelonadayken her maçını izledim nerdeyse.interde senelerce izledim interi çok seven biri olarak

ibrahimoviç ronaldinho gibi.çok yetenekli fakat kişilikle alakalı sanırım cabuk cokuse geçiyorlar

ronaldinho bana göre baya büyük topcudur.öyle gsye gelicekmiş fenere gelicekmiş memleketine gitmiş gib muabbetlere düşmesi çok üzücü.daha başarılı olabilirdi barçadan sora yattı resmen
Sosyal ağlarda paylaş

Iblameadmins neyse de, bari sen yapma be Kerem, Ronaldo ve İbra aynı cümlede geçmemeli bence.

Ronaldo'yu bende tam izleyemedim Barça yıllarını daha sonrasını izleyebildim, Ibra'yı hala izlerim elimden geldiğinde, Juve ve Barça'da oynarken zaten sevdiğim takımlardı, Inter ve Milan kariyerini ise denk geldikçe izliyorum. Şurda Ronaldonun 49 maçta 47 gol videosunu izleyin, bir elinizi vicdanınıza koyun.
Sosyal ağlarda paylaş

ronaldo çok sakatlandı denmişte, abi o zamanlar parlayan oyuncuya direk kasap bir oyuncuyu adam markajı verirlerdi, ki o zamanlar savunma oyuncusu dendimi, kasaplar akla gelirdi. eh, gole gitme tarzı topu ayağına yapıştırma olan bir oyuncunun ciddi sakatlıklar yaşamaması mucize olurdu. o mucize olsaydı da, bu adam hiç sakatlanmasaydı futbolda gol adına ne kadar rekor varsa kırardı, yani bunu da es geçmeyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Hakkaten problemli insanlar var şu forumda.
Ibo kötü futbolcu diyen kişinin argümanları sahte ve anlamsız.
Ben kendim de bana göre ronaldo daha iyi demişim.
Alex'i beğenmem ama ortada bi istatistik faktörü var. Adama kötü diyemezsin.
Ibo'ya kötü diyeni allah çarpar herif sırtına aldı Milan'ı şampiyonluğa götürüyor.
Adam yıllarca Inter'i sırtında taşıdı.
Ne tür bi kompleks var çözemedim çocukken topunuz adamın evine falan mı kaçtı?
Sosyal ağlarda paylaş

adamın aklı almıyor.geçen topiktede ben ibrahimoviç yetenekli ama gereksiz bencil şımarık futbol yapısına sahip diyordum

adma gelip 10 şutu var istatistik diyor :)

alex yorumunda şahaneymiş.alex iyi futbolculugunun istatistikle süslemiş.istasitklere göre iyi futbolcu değil

ha ayrıca göbekli ronaldo bile bizim ligi sallardı bi almadılar
Sosyal ağlarda paylaş

elasticoyu yeryüzünde bu kadar iyi yapan adam yoktur zaten sanırım. ronaldinho bile yaptığında topun nereye gideceğini kestiremiyor gibiydi, bu adam yüzde yüz emin kendinden fık fık alıyor topu

benim için

ronaldo = ronaldinho + ibrahimovic + cristiano ronaldo

bunların yaptıklarının hepsini yapar, üzerine 10 kat daha fazla gol atar göbeklim
Sosyal ağlarda paylaş

iblameadmins said:

Ben kıyaslamıyorum ki. Ben sadece Ibrahimovic devrinin en iyi forvetlerinden biridir,benim de en başarılı bulduğumdur diyorum.

senin kafan karışmış sanırım ve bu kafa karışıklığını diğer arkadaşlara bulaştırmışsın.

kıyaslamıyorsan ronaldo başlığında ibo'nun ne işi var? antep-gs maçının başlığına gidip, alex bu hafta fazla tutuktu yazmaktan ne farkı var yaptığının?

ayrıca ronaldo 10 kat üstün bir yetenektir, hangisi daha çok gol atmış, hangisi daha çok pas vermiş bunları sabaha kadar tartışabilirsin artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Galiba bu forumda en çok bulunan yaş grubu 85-88 arası falan, o yüzden birkaç kişi dışında Ronaldo canlı izlenen en iyi golcüdür der herkes burada.

Bu adamı bir tek Nistelrooy ile karşılaştırırım, hatta daha da ileri gidip Nistelrooy ceza sahası içinde gelmiş geçmiş en tehlikeli adam da derim ama Ronaldo'nun dribling yeteneği yüzünden Ronaldo>All
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...