Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift: Zerg Hostile Guild Tanıtımı

RRa

Öne çıkan mesajlar

Sorun benim anlatımımdan kaynaklanıyor herhalde. Kısa bir şekilde anlatayım.

Olay kişinin yaptığı şey değil, oyun dinamiği değil, kişinin karaktersiz veya haysiyetsiz olması değil, sizin böyle bir kişiyi guildde tutuyor olmanız.

Kimse sizi meşgül etmiyor. Hiçbir şey yapmak zorunda falan değilsiniz. Bu başlıkta sizin guildinizi merak eden kişilerin bu olayları size katılmayı düşünmeden önce bilmesinde yarar var. Şayet iki gün sonra onlarda böyle şahıslar yüzünden leecher olarak tanımlanacak hiçbir suçu olmadığı halde.

Benim anlatmak istediğimi tarafsız olarak bakabilen arkadaşlar anlamıştır diye düşünüyorum. Kimseyle alıp veremediğim yok. Olayı kişiselleştiriyorsunuz. Neyse. Ben zaten gereğini yaptım, size kimse sormuyor ne yapmalıyım diye. Sadece konu ile ilgili bilgilendiriyor. Yapacağınız şey, tutumunuz sizin taktirinize kalmıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

Bıngıldak sen bu oyunu oynuyormusun yoksa şaka falanmısın? Adam warfront'a girip 10dk bekleyip 2k XP alarak 9 ayda anca 50 olur :) Q başına 2-3 k XP alıyoruz üstüne kestiğin mob başına 250 ile 600 XP arasında gain var...

Kaldı ki Beta'da bile Pre-Order acc ile bunu deneyenleri banladılar (oyuncular salak degil direk report ediyorlar) release de kimse buna göz yummaz. Birini AFK görürsem warront'ta direk çekerim report'u iş biter

Bu durumda sen ya oyunu bilmiyorsun, ya hiç bir mantık kurmadan olur olmadık yazıyorsun yada kafadan artniyetlisin... Hangisi ben bilemem (bir bilene sormalı) rofl

Neyse, gereksiz ve mantıksız gevezeliği bırakın da oyununuza bakın bence
Sosyal ağlarda paylaş

Battleground'da afk ziplamanin bug somurmekle exploit ile ne alakasi var. Bu tamamen Slacker'liktir.
Party ile dungeona giriyorsun bir Dps sana Fallow atmis adam AFK, pesinden geliyor. Havadan exp vs. kazaniyor. Bu simdi oyunun acigini somurmek midir?
Orada daha kolay, partiden atarsin ama warfront da bunu yapamiyorsun. Boylece oyunun acigini mi somurmus oluyor grubunda ki insanlari mi?
Burda aggro alan adamin boyle bisey yapmasi degil. Olayin savunulmasi. Nutuklar atilmasi.
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

Ben exploit ve hack için 3.parti programları hariç oyunun tüm açıklarının yapılabiliyorsa sömürülmesini hoş karşılayabilirim, hoş karşılamayacağımız şeyler zaten kurallarımızda yazıyor.

rift bölümündeki en saçma mesaj bu mesaj sanki singleplayer oyun oynuyosun. bu mesajda kim ne derse desin çok büyük bi ego var "serverın en iyi guildi" olmanız başkalarının hakkını gasp etme hakkı vermiyo size. gene gelip burda dırdır konuşcaksınız bi şekil savunacaksınız ben okumıycam bile size başarılar diliyorum ama kimseyi sallamayıp biz en iyisiyiz derseniz üç gün sonra kimse sizi ciddiye almaz.
Sosyal ağlarda paylaş

msj yazıp sonra okumucam cumlesi cok ezikçe ve yıllardırda böyle karşılandı. Zaten böyle diyen tipler kesin geri gelir okur...
oyunu isteyen istedigi gibi oynar kim gelip atarlanırsada ona bişeyler girmiş cıkmış demektir yani...

yamuk anlaşılma olmasın guildden falan degilim.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız oyunun yasaklamadığı bişeyi biz niye yasaklayalım demişsiniz de, oyun WF'ta afk kalmayı yasaklamış -ki son patchle afk süresini düşürdüler bile-, afk detector'unu aşmak için kullanılan makro programı 3rd party programdır. hatta şimdiden önlemimi alayım "bende g15 var, klavye üzerinden ayarlıyorum makroyu, 3rd party değil reröre" diyecek olursa, Logitech Gaming Software'i kurmadan makro ayarlanmıyor, yani 3rd party. ban bile yiyebilir o arkadaş bildirildiği taktirde haberiniz olsun. ha bunun buradan söylenmesine atarlanmış bi kısım, ona da anlam veremedim, resmen iyiliğiniz için yapılmış bi hareket olarak yorumladım ben çünkü bu durum hem sizin isminizin lekelenmesine, hem de o afk olan arkadaşın dediğim gibi ban yemesine sebebiyet verebilir. şunun savunulacak hiçbir yanı yok yani.
Sosyal ağlarda paylaş

yazık yazık istediğinizi yazın bundan sonra bu konuya guild hakkında birşey yazılmayacak. ne karaktersiz ne dengesiz xt fcyghıjokplğş~itgzxlv insanlarısınız siz...

Kanınız bozuk kanınız size başka söze yok bu mesajtan sonrada bu konya bakmam ne bok yerseniz yiyin. sizin gibi insanlara yazık... allah biliyor bu terbiyesizliğinizin bedelini en sevdiğinizden çıkartsın..
Sosyal ağlarda paylaş

Uzatmaya gerek yok bence boyle bi konuyu,zaten bot kullanan arkadas aramızda barınmaz ve kicklendide. Ama buraya gelip dırdır yapmaninda manası yok.Gorursen report et,oyununa bak.Uzattıkcaa uuzzzzzzaaaaaaatmaaaaa topigi trolleeeemeeeee :P
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar herneyin çabası içerisinde iseniz beyhude...

İnsanlar ventimize geldikleri zaman ki özellikle buradaki postumuzu görenler diyorlarki bu kadar baltalamak olmaz.aklı başında hiç kimse bu yazıları okuyup ne guild nede yaptıklarımız hakkında olumlu yada olumsuz bir çıkarıma varmıyor.

Zerg te hiç kimse bir başka oyuncunun hakkına saldırmıyor.Keza saldıranlarda artık guild ismimizi taşımıyor.Fakat biz bunu ne kadar izah edersek edelim tavrınızın değişmeyeceğininde bilincindeyim.

OmG ZerG RuShhhh!!!
Sosyal ağlarda paylaş

TM said:

Kanınız bozuk kanınız size başka söze yok bu mesajtan sonrada bu konya bakmam ne bok yerseniz yiyin. sizin gibi insanlara yazık... allah biliyor bu terbiyesizliğinizin bedelini en sevdiğinizden çıkartsın..

insan hırsızlık yapar, adam öldürürde sırtında haç taşıyor adi şerefsiz!!11 'e gidecek gibi olmuş bi an da duruvermiş aniden. ama şu post genel notu vermem için yeterli oldu bana. bence bu yazıyı guildin ana sayfasına koyun, "bizim gültte böyle insanlar var, ona göre gelin" diyin altına da sonra sıkıntı çıkmasın. hani RRa pati guildiyle birleşimde sorunlar çıkar falan demişti ya, sağlam öngörüymüş, tebrik ve teşekkür ediyorum.

@nevarya, kimse guildinizi baltalamak gibi bi amaca girmemiş, konuyla alakam yoktu, öyle görüverdim postu ve hiçte "ıyk zerg hostile çok reröre gült ııyyyy" gibi bi fikre kapılmadım, sonuçta 1 kişinin yaptığını bütün guilde mal etmenin hiçbir manası yok, ammavelakin o 1 kişinin yaptığı hata buradan söylendiğinde sizin böyle liseli gibi atarlanmanız daha kötü sonuçlar doğuruyor. ben bizzat sizin vent'e girip guildinizle konuştum, gayet sevecen insanlar var, çok güzel bir oluşum ama bunları yapmayın işte çok itici oluyor. ya da deyinki "biz eleştriye kapalıyız arkadaşım, bizi öveceksen öv ama hatamızı söyleyeceksen söyleme" o zaman ben daha bişey demem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...