Norak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 hmm pc games ne yaw? yeni mi çıkmış? bi ara pcgames life mı ne vardı, hepsini aldım sora kapanmıştı dergi :) arcane, bide yukarda pc gamer demişin o pc games olcak dimi ehe ama napıcam f1-f2 var zaten ehm benim kendi cdlerim hem lvl in orj. cdleri duruyo cillop gibin. 3 tane f2 cd si olacak elimde şimdi bunuda alırsam, ama bakmak lazım tabe dergi düzgünse alırız felam.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II---Only Supporting English! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
WinterWolf Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Hmm Eylül ayındada tam sürüm bir oyun verirmi acaba PC games?[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you [Bu mesaj WinterWolf tarafından 25 Ağustos 2004 00:55 tarihinde değiştirilmiştir]
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Yav tamam bir tek cd dedim hemen atlamışsınız;Fallout 1 i ve Fallout 2 yi en az 4 er kere bitirdim 3 yıl önce çok severim sevenide severim yani tartışmaya gerek yok:)[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault.
barasar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ban levelin verdiğini kaçırmıştım bu iyi oldu.görünce hemen aldım.[signature][hline]*!May the Force be with you...*
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: dreagloth, 24 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: Fallout 2 tek cd değil arkadaşlar. ???????? neeee bende orcinali war yalanın bu kadarı ohanez.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah...
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: Norak, 25 Ağustos 2004 00:35 tarihinde demiş ki:arcane, bide yukarda pc gamer demişin o pc games olcak dimi ehe ama napıcam f1-f2 var zaten ha ne ? yok öyle bişiy :) :) şimdi FO rağbet gören bi oyun, arkadaş çevresi direk cd sini isteyebilio, henüz kaybolmayan FO cd si icat edilmedi o yüzden fazla fazla bulununca hoş oluyor :D @Winter eylül sayısı zaten, erken çıkarmışlar.ekimde de verirler bence çünkü yabancı derginin türkiye şubesi.imkan geniş adamlarda.para çok yani :-P[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bi de belli ki arkadaş yanlış hatırlamış cd sayısını, fazla üstüne gitmenin anlamı yok :D[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Bir ara GamePro'nun kardeş dergisi PC Games vardı, bu dergi o dergi mi? www adresi varsa verir misiniz?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 http://www.pcgames-tr.com/[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
huun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 braa braa yanlis eheh sil sil sil sil [Bu mesaj huun tarafından 25 Ağustos 2004 16:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bu almanyadaki oyun dergileri ayda 3 orjinal oyun veriyor. dvd ya da 3cd ile gelen 2 versiyonlari oluyor. oyunlarin biri yeni (abarti yeni diil tabi), biri orta, biri de epey eski oluyor. mesela 2 az once aldigimda verdigi oyunlar, arc fatalix, patrician 2 ve elder scrolls I di. ama genelde verdigi oyunlar cok eski olmadikca almanca oluyor tamamen uyuz oluyorum.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Senin adına ağlasam mı sevinsem mi bilemiyorum[signature][hline]Lil'Alur for Shar
-Aragorn- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 bi sorunum var aldim oyunu basladim oynamaya da. simdi vault city deyim. ilk courtyard daki shoptan bisiler çaldim yakalanmadan vs. sonra yukari gittim kapidan içeri girmek için day pass istiolar yandaki binadaki dolaptan çaldim içerde kimse yoktu. ama yine de kapiyi açmiolar bana. sonra restleyip geldim yandaki binada wallace die biri var. bi kez vault city den kicklendin bi daa giremezsin dio ama hiçbisi olmamisti aslinda. nasi giricez nasi edicez =) baska save de yok[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 hmm ilk defa duydum ismini ama alayım madem..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. -Aragorn- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 sam yardim et =)[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary WinterWolf Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Dergiyi aldım,(Çok uzun süredir hiç bilgisayarla ilgili dergi almadım) ilk bakışta ince geldi ama sonra kağıdın ineliğinden dolayı böyle olduğunu anladım. İki tane Fallout 2 im oldu ikiside orjinal:). Dergi yabancı olduğu için kaliteli ama çevirilerde bazen öyle kelimeler kullanılmışki bir bok anlaşılmıyor(Efsunlamak nedir allah aşkına:) )[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Bütün pati 1$ verse alırız hakkını oyunun ehe.[signature][hline]Bad Motherfucker. Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Hehe düşünsenize Paticik FO'nun haklarını almış ve üyeler dl edebiliyor. Karmaşayı düşünemiyorum.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: arcane, 25 Ağustos 2004 16:17 tarihinde demiş ki: http://www.pcgames-tr.com/ Evet benim dediğim dergiymiş arcane ama kapanmıştı bu. Neyse tekrar açılmış hayırlı olsun.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Sam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: -Aragorn-, 26 Ağustos 2004 15:58 tarihinde demiş ki: sam yardim et =) valla anladığım kadarıyla bir halt etmişsin ki :-p adam öyle diyor, başka save olmadan girebileceğini pek sanmıyorum maalesef.. o dediklerini çalarak giremiyordun hatırladığım, başka yöntemler vardı..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. -Aragorn- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 pfffft simdilik modoc ta takiliom ama eninde sonunda oraya girmem gerekicek heralde dimi? =) belki repitatiuon iilesince alirlar geri[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Valla Vault City'den bir kere atıldın mı rep. falan dinlemiyorlar diye hatırlıyorum.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- elesso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 fallout güzel bi oyunmu?daha önceden almıştım ama yüklemek nasip olmamıştı.yüklemeye değermi? Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 çok güzel oyundur rpg seviyorsan[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' -Aragorn- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 vault city ye girmek zorundamiyim peki main questte? yani tek seçenek kaba kuvvetle girmekmi olacak[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/539921-tam-surum-fallout-2-pc-gamesin-hediyesi/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları Tam sürüm Fallout 2 !!! (PC Games'in hediyesi) × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
-Aragorn- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 sam yardim et =)[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary
WinterWolf Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Dergiyi aldım,(Çok uzun süredir hiç bilgisayarla ilgili dergi almadım) ilk bakışta ince geldi ama sonra kağıdın ineliğinden dolayı böyle olduğunu anladım. İki tane Fallout 2 im oldu ikiside orjinal:). Dergi yabancı olduğu için kaliteli ama çevirilerde bazen öyle kelimeler kullanılmışki bir bok anlaşılmıyor(Efsunlamak nedir allah aşkına:) )[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Bütün pati 1$ verse alırız hakkını oyunun ehe.[signature][hline]Bad Motherfucker.
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Hehe düşünsenize Paticik FO'nun haklarını almış ve üyeler dl edebiliyor. Karmaşayı düşünemiyorum.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: arcane, 25 Ağustos 2004 16:17 tarihinde demiş ki: http://www.pcgames-tr.com/ Evet benim dediğim dergiymiş arcane ama kapanmıştı bu. Neyse tekrar açılmış hayırlı olsun.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: -Aragorn-, 26 Ağustos 2004 15:58 tarihinde demiş ki: sam yardim et =) valla anladığım kadarıyla bir halt etmişsin ki :-p adam öyle diyor, başka save olmadan girebileceğini pek sanmıyorum maalesef.. o dediklerini çalarak giremiyordun hatırladığım, başka yöntemler vardı..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. -Aragorn- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 pfffft simdilik modoc ta takiliom ama eninde sonunda oraya girmem gerekicek heralde dimi? =) belki repitatiuon iilesince alirlar geri[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Valla Vault City'den bir kere atıldın mı rep. falan dinlemiyorlar diye hatırlıyorum.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- elesso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 fallout güzel bi oyunmu?daha önceden almıştım ama yüklemek nasip olmamıştı.yüklemeye değermi? Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 çok güzel oyundur rpg seviyorsan[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' -Aragorn- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 vault city ye girmek zorundamiyim peki main questte? yani tek seçenek kaba kuvvetle girmekmi olacak[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/539921-tam-surum-fallout-2-pc-gamesin-hediyesi/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları Tam sürüm Fallout 2 !!! (PC Games'in hediyesi) × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
-Aragorn- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 pfffft simdilik modoc ta takiliom ama eninde sonunda oraya girmem gerekicek heralde dimi? =) belki repitatiuon iilesince alirlar geri[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Valla Vault City'den bir kere atıldın mı rep. falan dinlemiyorlar diye hatırlıyorum.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 fallout güzel bi oyunmu?daha önceden almıştım ama yüklemek nasip olmamıştı.yüklemeye değermi?
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 çok güzel oyundur rpg seviyorsan[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
-Aragorn- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 vault city ye girmek zorundamiyim peki main questte? yani tek seçenek kaba kuvvetle girmekmi olacak[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary
Öne çıkan mesajlar