di Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 escape said: di said: escape said: di said: Boyle konu acan tipe her daim mustehak. niye senmi yiyosun Ha buna da lazim tabi. Fazla doz aldigindan boyle olmus da olabilir bi sormak lazim. sen neyi kafasını yaşıyon ya bu forumda gereğinden fazla ciddi oldugunun farkındamısn burası internet bölümü ya da konu dışı değil. garbıç ulan garbıç çöpte herşey kokabilir Ahah ya bgs. Bi de ulan falan yazmis. Sen denyo denyo surekli ayni post'u atarken sorun yok da ben fikir belirtince mi batiyor.
Red Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 kavga falan edinde okuyalım sıkıcı bir pazar gecesi
snarveien Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 o değil de gecko'ya noldu öldü mü kaldı mı adam sesi solugu cıkmıyor
di Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 sipeyskeyk said: di bir kendine gel ya. Ben kendimdeyim hacim. Siz cok hassassiniz. =)
di Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 battle star galactica iste ya. harf kaymis.
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 00.00 da intahar mı yoksa?? Liseli bilekleri mi kesti yoksa?
escape Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 fikir belirtmek mi? hacı sen resmen, örneğin, bir makara ortamına; "arkadaşlar ülkemizde her 1 dk da bir açlıktan insan ölüyor biliyormusnuz" diye daldın resmen. benim o postları hangi amaçla attıgmı sende cok iyi bilyosun. hadi geçkoya salladın troll topunu bana niye sallıyosun? ya git abi ya gerçekten büyüğümsün bişi demek istemyiorm pek
Somon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Dartanian said: 00.00 da intahar mı yoksa?? Liseli bilekleri mi kesti yoksa?8-)
di Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 escape said: fikir belirtmek mi? hacı sen resmen, örneğin, bir makara ortamına; "arkadaşlar ülkemizde her 1 dk da bir açlıktan insan ölüyor biliyormusnuz" diye daldın resmen. benim o postları hangi amaçla attıgmı sende cok iyi bilyosun. hadi geçkoya salladın troll topunu bana niye sallıyosun? ya git abi ya gerçekten büyüğümsün bişi demek istemyiorm pek Valla arkan heralde donukmus ekrana, yanlis anlamissin o yuzden. Ayni seyi ayni sekilde dusunerek "mustehak lan bu adama =)" diye yazsam batmayacakti mesela. Hani gecko'nun ya da senin hatun derdin pek umrumda degil. Haliyle ciddi olmami gerektirecek bir durum yok. Sadece boyle cekistirdiginiz icin olay varmis gibi gorunuyor, ustune bir de buyuyor. Bi relax bi rahat.
moncici Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 xunn said: moncici said: sevgilisi olan kızların ayrı bi enerjisi var Abi komşunun bahçesi geyigi o ya. O tarafa geçince, meh. ya yok benim de işim olmaz çoğunlukla zaten. böyle sevgilisi olan ama fıldır fıldır kızları gördüğümde, arkadaşlarımın sevgililerin arkasından konuşmalarını falan dinlediğimde falan, diyorum vay vay vay..
xunn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 moncici said: ya yok benim de işim olmaz çoğunlukla zaten. said: ya yok benim de işim olmaz çoğunlukla said: benim de işim olmaz çoğunlukla said: işim olmaz çoğunlukla said: coğunlukla Çapkın canını senin.
gecko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 di yi bi kere de ciddiye almayın adam şakaylan karışık yaziy di beni padawanın yapsana lan :)
Öne çıkan mesajlar