Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 abi son kare mükemmel. maymunun mimikler çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 topi 250 msj'a ulaşmış, ulaşamıyoruz kızgın zürafanın maceralarına :( bi yol yordam bulunsa mesela bu topic yorum topic'i olsun bir diğeri sadece hikayeden fln gitsin gibi. Yada sayı 2 bitince yeni bi topic daha açarsın toptan okur eğlenirim :) eline sağlık, çok iyi walla edik. sayı 3 olmuş, mod'u göreve çağırıyoruz. cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 abi diğer tarafta dasaaa hallediyordu işte negzel. buranın mod sıkıntısı var biraz. keşke hiç taşımasaydın. edit: fizban edit işini halletmiş bile ilk mesaja bakmadan yazmıştım yukardakileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Karga Reyis'e hasta oldum, Karga temalı bölüm isteriz!!!....Şöyle flashbackli flashforwardli.... Süper, devam et!.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 gençliğini anlatsın karga reyisin böyle siyah beyaz yada sepia falan :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 karga reyiz patinin logosu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Off abi mukemmel :D.. samuray pandayi cizen adam okuyomudur bunlari acaba hahaha.. Karge eski juijitsuculardan olsun ucarak girsin combata kurtarsin vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 azmo yok uzun zamandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Dragonutopia said: Off abi mukemmel :D.. samuray pandayi cizen adam okuyomudur bunlari acaba hahaha.. Karge eski juijitsuculardan olsun ucarak girsin combata kurtarsin vs. BeIlow gözükmüyor bir süredir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 daha önce söylemiştim de yine söyliyim. sayılar bittikçe ilk sayfaya koyucaz. takip edemeynlerde böylece bitince toptan okur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 http://i54.tinypic.com/15d753b.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 gölgelendirmeler falan.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Metinlerde süper DENETCEKLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 tilki gayet cool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 tilkiden bi çapanoğlu çıkar olm.. ne tikliii ooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 dondurma verip çocuğumu kaçırıcak lan yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Ben hala bıçak gırtlaktaki bölümde kaldım... Karga reyizin girmesi lazım devreye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 dasaaa said: gölgelendirmeler falan.. :P eah ara ara deniyorum komplike şeyler :P vaperon said: Ben hala bıçak gırtlaktaki bölümde kaldım... Karga reyizin girmesi lazım devreye :D 4. sayıda gelicez onlara. biraz daha var yani. önceki resimde tilkinin kuyruğu unutmuşum hiç hatırlatmıyonuz :) http://i55.tinypic.com/2ceg4jo.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 yavruyu dilendiricek bence tilki. erol taş misali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 nasıl çiziyorsun bunları? paint, kalem after tarat vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 smarthan said: http://i54.tinypic.com/2w6sbvk.png şu bakış bitiriyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Miyaw1 said: nasıl çiziyorsun bunları? paint, kalem after tarat vs? yok hayır. ilk mesajda yazmıştım zaten. normal mousela paintte çiziyorum. kalem mouse değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 oğul babası gibi olamaz ilerde çok yavuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 smarthan said: Miyaw1 said: nasıl çiziyorsun bunları? paint, kalem after tarat vs? yok hayır. ilk mesajda yazmıştım zaten. normal mousela paintte çiziyorum. kalem mouse değil yani. normal mouse ve paintle bunları nasıl çizersin abi. ben adımı yazamıyorum. RESPECT bu arada para toplayıp sana tablet PC alınması ile ilgili bir öneri sunacağım bakanlar kuruluna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 http://i53.tinypic.com/6ezw4i.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar