reyou Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ums_mFeDxkg&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 detay haber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 sonra amerikalılar gerizekalı oluyor ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 SİCİLYA!!!111BİRBİRONBİRONİKİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 adam askerliği orda yaptım diyor, allah aşkına bi aç bak haritada nereye gittiğine. (tabi orda mı yaptı askerliği meçhul) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 ya 2302102312301203103012031234983528372340999999999999999999999312392343284982304 kişiye sormuş 9 tanesi bilememiş bilenleride gösterseydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 istatistik denktir forward mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 ABİ SİCİLYA ÇOK IYI AHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 sicilya ada. adanın etrafı şeyle....hep şeyle..suyla çevrili. karadeniz falan avrupaya doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 SİCİLYA DENİZİNE BAĞLI BİR ADA. http://files.sharenator.com/close_enough_The_Newest_Sharenator-s367x279-103178-475.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corrie Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 ahaha süper lan. sicilya, karadeniz, avrupa ne varsa aklına gelen sallamış. grönland'ı falan karıştırmamış allahtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 bu sadece bir örnek ama böyle bol bol insan var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 soyle haberlere sinir oluyorum. insanları bilerek aptal yerine koyup haber yapıyolar. 9 kisiden boyle birilerini guldurecek cevap alana kadar 900 kisiye sormuslardır. bigun bana da sorsunlar da yanımdakine cep telefonu ile kaydettirip kufuru basıcam suratlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 ben de bu mantığı anlamıyorum 900 kişiye soruyolar tamam 880i bilio belki en mallarını koyuyolar buraya, ama sonuç olarak BÖYLE MALLAR VAR yani ve bu kadar bile olması yeterince üzücü bence. bunu geçtim istiklal marşını fatih sultan mehmet yazdı diyen adam vardı önceki videoda. 900 akıllı olsun ama bunu diyecek bir adam olmasın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 nasıl olmasın abi? istanbul'un nufusu 15m. bunun yarıdan fazlası anadoludan goc etmis adamlar. kimisi hic okumamıs. kimisi ilkokul okumus sadece. orada okudukları okulları da goruyoruz iste. ogrenci cakıyla oynuyor derste, bunu sikayet eden ogretmen cocukların onunde mudurden dayak yiyor. malesef boyle insan cok var ama bunun ayıbı onların degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 heheeh süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 toggie said: nasıl olmasın abi? istanbul'un nufusu 15m. bunun yarıdan fazlası anadoludan goc etmis adamlar. kimisi hic okumamıs. kimisi ilkokul okumus sadece. orada okudukları okulları da goruyoruz iste. ogrenci cakıyla oynuyor derste, bunu sikayet eden ogretmen cocukların onunde mudurden dayak yiyor. malesef boyle insan cok var ama bunun ayıbı onların degil. niye benim ayıbım abi bizi kütüphanede doğurmadılar ya bizi de doğumhanede doğurdular ömrü billah bi kitabın kapağını açmamış gazetede de mankenlerin götüne bakan adamın cahil olması niye benim suçum oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 yahu bırakın hepsi safi öküz işte. kıbrıs'ın akdenizde olduğunu biz okulda mı öğrendik? okulda bir kitabın üstünde harita vardır açar bakarsın merak edersin gözüne takılır anaa kıbrıs akdenizdeymiş dersin. ayrıca bu adamlar hiç mi haber programı izlememişler. akdenizde stratejik hede hödö akdeniz'in incisi kıbrıs. hiç mi duymamışlar? doğuyla göçle falan alakası yok. adamlar doğuştan öküz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Abi daha tamamını izlemedim 22 sn deki elemanı hiç kimsenin geçemeyeceğini düşünüyorum ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 geçiyo ilerde bi tane daha var adam oyoyo sicilyadan girip karadenizden çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Abi en güzeli sona koymuşlar. Güneydoğu diyen adamdan sonra tamam bunu kimse geçemez dedim adam SİCİLYA dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Sparkcaster said: toggie said: nasıl olmasın abi? istanbul'un nufusu 15m. bunun yarıdan fazlası anadoludan goc etmis adamlar. kimisi hic okumamıs. kimisi ilkokul okumus sadece. orada okudukları okulları da goruyoruz iste. ogrenci cakıyla oynuyor derste, bunu sikayet eden ogretmen cocukların onunde mudurden dayak yiyor. malesef boyle insan cok var ama bunun ayıbı onların degil. niye benim ayıbım abi bizi kütüphanede doğurmadılar ya bizi de doğumhanede doğurdular ömrü billah bi kitabın kapağını açmamış gazetede de mankenlerin götüne bakan adamın cahil olması niye benim suçum oluyo hayır sen kutuphanede dogmadın ama kutuphane olan yerlerde dogdun ya da buyudun. ağrı'da dogsaydın sen de 90% boyle olacaktın. demek istedigim sey turkiye dogu ve batı olarak ikiye bolunuyor. hem kultur olarak, hem egitim seviyesi olarak vs. typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 abi üzgünüm ama alakası yok yani.burda biçogumuzun babası dedesi imkansızlık içinde büyümüştür eminim ki ama kıbrısı değil istediğin bi ülkenın başkentini,tarihini yerini filan sor az çok bilir bişeyler onla ilgili kıcından uydurmaz böyle.direk embesillikle alakası var bunun.okumaya heves eden adam allahın unuttugu yerde bile okuyo merak etme yani var benim şahit oldugum tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Senkocamanbirkedisin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 inanmoyoroom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar