Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 AHAHAHAHAHAHAHAHAH Bu konu kocaman bir şaka ._.
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Abi ben farkettim ya, üniversitede başarı = derse devamlılık. Notlarla falan olmuyor abi, insan derste olmadı mı toparlaması zor. En azından bizim bölümde böyle. Her bölüm böyledir muhtemelen. Bide not olarak büyük katkısı var. Biçok hoca sınırda kalan adamın devamlılığına bakıp ona göre notunu yükseltiyor ya da yükseltmiyor. Hatta ben termodinamikten öyle geçmiş olabilirim bu dönem. 50 almam lazımdı minimum, 50 vermiş. Muhtemelen 40 falan almışımdır. Devamsızlığım yoktu, 10 puan civarı vermiş demek ki. İstatistik dersinde devamsızlığım vardı sadece, onun dışında diferansiyele de geç girdiklerim vardır. Ders kaçırmışlığım pek yok bu dönem. Hepsini de verdim geçtim. Bence derse devam şart.
Drall Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 ineklik değil de devamlılık diyosun yani? bildiğin yalan.
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 öyle derse git gel demiyorum tabi ot gibi, dinleyip notunu alıcan.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Ben gitmicem hatta benim yerime imza atana 100tl verecem varsa gönüllü zkü den öm atsın.3ders 100tl aylık.
Öne çıkan mesajlar