Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL:Ankaragücü - Beşiktaş JK -13 Şubat - 19:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu iyi takim neden kazanamiyor sorusunun cevabi nedir yahu ? herkes cok iyi takim superiz soyleyiz boyleyiz diyor , turkler bes para etmez deniyor e onlar besiktas degilmi ? anlamiyorum ki sadece alinan unlu transferlermi kasit ediliyor bakalim gelecek sezon ne olacak ?

tamam hos transferler, iversonlar , q7 ler falan ama ne ise yaradilar ki ? q7 iyi ama :)

takim olmak icin besiktaslilarin yazdiklari iyi dediginiz besiktasin yarisindan cogunun cope atilmasi demek, iyi falan degil takim, unluleri olan ama bir turlu ayni tonda sarki uretemeyen kargalar toplulugu oldu arasinda 3-5 bulbul var ama kargalar one cikmis gibi.
Mesaj tarihi:
mokoko said:

Leadman said:

Beşiktaş çok iyi bir takım. Bu lige cidden çok fazla bir takım ve o yüzden zaten her takımın kapanıp sertlik ile yıldırmaya çalıştığı bir takım.

Galatasaray ve Fenerbahçe ile başabaş mücadele etmeye çalışan anadolu takımları, Beşiktaş'a karşı bunu yapmaktan çekiniyor. Yapmaya çalışanların halini de görüyoruz zaten.

hahahaha uzun zamandır bu kadar gülmemiştim.

ek: ZAAAAAAAAAA
:D Maksatlı yazıldığı her halinden belli olan mesajlar daha çok güldürüyor gülen kardeşim. :D

Ek: ahahahah :D
Mesaj tarihi:
O zaman iyi takım değilsiniz abi iyi futbolculara sahip bi takımsınız.İyi takım herşeye rağmen iyi sonuçlar alan bi takımdır ve istikrarlı bi takım iyidir.Beşiktaş çok iyi futbolculara sahip bi takım ama iyi bi takım değil şu aradaki ince çizgiyi anlayın bucaya 5 atınca iyi takım olunmuyor.Ligin 2.yarısındaki lig maçlarında 2 mağlubiyet 1 beraberlik 1 galibiyet bu mu iyi takımın çıkardığı maçlar?

Haa bi de 2 tane adam olmayınca takımın kötü etkilendiği bi takım da iyi bi takım değildir.

Bi de bu maç kimse hakeme laf etmez tabi lehinize olunca da konuşcak büyüklüğü göstermenizi beklerdim toraman dirsekten atılmalıydı sonuçta ve fb maçında defansınızdaki toramanın olmaması sizin için bayaa kötü olurdu...
Mesaj tarihi:
Dartanian said:

Bi de bu maç kimse hakeme laf etmez tabi lehinize olunca da konuşcak büyüklüğü göstermenizi beklerdim toraman dirsekten atılmalıydı sonuçta ve fb maçında defansınızdaki toramanın olmaması sizin için bayaa kötü olurdu...
Hakem diye ağlayan bir Fenerbahçe taraftarı. Toraman'ın oynayacak olması acıtıyor sanırım, ilk maçta yapılanları hatırlıyorum da ona... :D
Mesaj tarihi:
mokoko said:

maksatlı yazılan yazı? bi maksatı olmasa yazmam ztn. mantığını anlayamadım şu anda.
Ne demek istediğimi idrak edemedin maksatlı yazmaktan... Boşver abi, takıl sen. He, öyle.
Mesaj tarihi:
Leadman said:

Dartanian said:

Hakem diye ağlayan bir Fenerbahçe taraftarı. Toraman'ın oynayacak olması acıtıyor sanırım, ilk maçta yapılanları hatırlıyorum da ona... :D

Tuttuğu takımı tahmin etme konusunda hiç başarılı değilsin o yüzden postun boşa gitti coni, yeni postlar atmanı bekliyorum.
Mesaj tarihi:
mokoko said:

leadman uğraşma abi. önceki mesajını unutturucak kadar rage alman zor bundan sora.
Önceki mesajımın arkasındayım. Duruyor öyle. Unutturmak gibi çabam da yok.

Aksini iddia edebilmekten acizsiniz, ahahah yazmak o kadar kolay ki...
Mesaj tarihi:
Leadman said:

Dartanian said:

eee şey o galatasaraylı
Mesaj tarihi:
Dartanian said:

Leadman said:

Dartanian said:

Tuttuğu takımı tahmin etme konusunda hiç başarılı değilsin o yüzden postun boşa gitti coni, yeni postlar atmanı bekliyorum.
Ouv. Şaşırdım. Demek buralarda senin gibiler de var. Cidden şaşırdım ve sana saygı duydum şu an. Taraflı bir üslup, tarafsız bir kişilik.
Mesaj tarihi:
Leadman said:

Beşiktaş çok iyi bir takım. Bu lige cidden çok fazla bir takım ve o yüzden zaten her takımın kapanıp sertlik ile yıldırmaya çalıştığı bir takım.

Galatasaray ve Fenerbahçe ile başabaş mücadele etmeye çalışan anadolu takımları, Beşiktaş'a karşı bunu yapmaktan çekiniyor. Yapmaya çalışanların halini de görüyoruz zaten.
eaheuhaeuaheuaheuaheuaheuaheuaı
Mesaj tarihi:
Dartanian said:

Şimdi gs'ye laf söylicek ahahahahaha
Körü körüne laf atmıyorum ben.

Eğer öyle bir çabam olsa sizin topiclerinizi basar, sizin trollemelerinize benzer şeyler yapmaya gayret gösterirdim. Benim olayım Beşiktaş, yeri gelirse diğerleriyle ilgili yorum yapıyorum.
Mesaj tarihi:
Abi neyse çıkıyorum topicinizden gülüyorum siz de kaybettiğiniz maçtan dolayı gerginsiniz ve sinirleniyosunuz.Kusura bakmayın en muhteşem takımınızla umarım bu haftaki kiev ve fb maçlarında istediğiniz sonuçları alırsınız.

Ayrıca trt'de sergen söylediklerimi söyledi haksız olduğumu düşünmeye başladım sdsfasdsaf
Mesaj tarihi:
Leadman said:

İnsanların güldüğü şeyler ve gülme süresi çoğu zaman onların zeka seviyesini gösteriyor bana göre; hep dikkat ediyorum.

Misal bir espri olur, gülersin ve biter. Buna günlerce gülen beyin vardır bir de... Bununla eğlenen, sürekli onun üzerinden bir şeyler türetip, aynı oranda gülmeye devam edebilen beyin.

Çok ilginç cidden.

Gelecek sezon da 34 versiyonunu yapıp gülmeye devam eder bu beyin.

Beyin.

Valla ben galatasarayın anadolu klupleriyle fenerbahçenin anadolu klupleriyle yaptığı maçları yaklaşık 15 senedir kaçırmadan takip ediyorum. Ve zaten senelerdir her takım bize karşıda bu kapanma psikolojisiyle oynadı. Ve son 15 senedir benim izlediğim dönemde Hep Fenerbahçe - Galatasaray - Beşiktaş 3lüsü şampiyon oldu.

Değişken futbol düzeninden bahsediceksen kadro yapınız bu düzene oldukça yatkın bence. Veya öyle olduğunu düşünüyorsunuz ya bunların altından kalkabilmeniz lazım.

Kariyerinin başı hariç hiç bir takımda tutunamamış oynama zamanı olarakta porto hariç gereken zamanı bulamamış bir Quaresma yı ALLAH

Real Madrid kariyeri boyunca yedek kulubesinde oturup kupa maçları ve gereksiz avrupa kupası maçları dışında doğru dürüst forma giymemiş bir rotasyon futbolcusu olan Guti'yi PEYGAMBER

3. sınıf futbolcu kurularını quaresmanın çetesi olarak görüp onlarıda allahi peygamberin yanında melekler sınıfına koyup

PS: Simao ya hiç bir lafım yoktur.

İlahi bir güç haline geldiğinizi sanıyorsunuz. Bu kadro bu lige çok diosunuz 6. sınız

Bazı spikerler var avrupa takımlarına parmak ısırtan kadro fln diyolar ona ayrıca gülüyorum.

Bulunduğunuz bu rüyadan derhal uyanmazsanız olay dahada komik hale gelip sizide daha fazla üzecek.

Bugun yıldırım demirören efendi kıskanıolar ediolar fln diodu ya sabıri allah akıl fikir versin
PS: Quaresmadan bahsetmedim allah derken
Mesaj tarihi:
Dartanian said:

Abi neyse çıkıyorum topicinizden gülüyorum siz de kaybettiğiniz maçtan dolayı gerginsiniz ve sinirleniyosunuz.Kusura bakmayın en muhteşem takımınızla umarım bu haftaki kiev ve fb maçlarında istediğiniz sonuçları alırsınız.
Güle güle. :D
Mesaj tarihi:
İlk dakikalarda gol atan ve göreceli olarak daha güçsüz takım tabii ki kapanacak, dün Antep de kapandı, GS'ye de FB'ye de kapanıyorlar bunlar. BJK iyi takım falan değil, zaten aldığı sonuçlardan ortada bu durum. 3-4 tane iyi adam almakla iyi takım olunmuyor.
Mesaj tarihi:
ya birde su var :)

yenilince :

hakem
saha
karsi takim oynatmadi
ust uste mac yapiyoruz yorulduk
federasyon
q7 cezaliydi
guti sakatti
turkler dandik
fenerbahce yendi ondan yenildik
galatasarayin yeni stadini kiskandik
bizi herkes kiskaniyor ustumuzde kotu gozler var

kotu oynadik yenildik nerde ?
iyi oyuncularimiz var ama iyi takim olamiyoruz nerde ?
yasli takimiz kaldiramiyoruz nerde ?

kendi kendinize bir ruyaya girdiniz bizleride cekmeye calisiyorsunuz :)
  • Yeni Oluştur...