Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL:Ankaragücü - Beşiktaş JK -13 Şubat - 19:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

Leadman said:

Övmek, yermek. Birbirine zıt düşen şeyler. Evet, bu olursa normal bir tartışma ortamı olur.

Herifler 4-5 kişi toplanıp, tek bir mesajı sürekli alıntılayıp, gülücüklemekten başka bir şey yapmıyorsa. Fikir bildirmek, görüş bildirmek nerede? Yermek veya övmek? Aksini iddia etmek? Bunlar yoksa; tükürmekten başka bir şey değildir bu, trollemektir. Umarım mantıklı bir açıklaması vardır onların da, çok az rastlıyorum böyle açıklayıcı yönetici mesajlarına, bulmuşken cevap almak istiyorum.
cok sacma mesajlar yazarsan cok fazla insan alıntılar. kusura bakma, burası forum. kendi mesajlarının cok degerli oldugunu ve milyonların onun yorumlarını ciddiye alacagını zanneden arkasokak ile harrykewell vardı, bir de sen katıl istersen bunlara.

beşiktaş kaybetmiş; berbat oynamış. pozisyonu varsa dahi hatırlamıyorum ben, ilk yarı bi ara uyudum. hakem beşiktaş'tan bir oyuncunun kırmızı kartını göstermemiş. bu sayede haftaya ibrahim toraman sahada olacak. ha önceki hafta da, beşiktaş 1 puanı hakemin sayesinde almış, ona rağmen çıkıp yöneticisi "ühü evin abla hakem hakkımızı yedi" demiş. sonra sen de ona inanmışsın, gelip hakemlere rağmen çok iyiyiz falan tarzında bir mesaj atmışsın.

kusura bakma, ama buna sadece gülünür. insanlar senin troll'lediğini zannedip cevap verme girişiminde bulunmamıştır genel olarak. o kadar saçma çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

İşin ilginç yanı, herkese aynı muameleyi yapması gereken bir yönetici şahsın; düşene bir tekme de ben vurayım, ne güzel eğleniyoruz ahaha havalarıyla gelip bir alıntı da onun yapıştırması, gülücüğüyle beraber. Vallahi çok ilginç. Zaten 30 kez yazılmış bir şeyi, tekrardan alıntılayıp oraya koymak ve 0 cevap vermeyi normal üyelere yakıştırıyorum da, yönetici yapınca bayağı bir ilginç oluyor. Salt eğlence platformuysa burası, biz de ona göre yazalım.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

Leadman said:

Övmek, yermek. Birbirine zıt düşen şeyler. Evet, bu olursa normal bir tartışma ortamı olur.

Herifler 4-5 kişi toplanıp, tek bir mesajı sürekli alıntılayıp, gülücüklemekten başka bir şey yapmıyorsa. Fikir bildirmek, görüş bildirmek nerede? Yermek veya övmek? Aksini iddia etmek? Bunlar yoksa; tükürmekten başka bir şey değildir bu, trollemektir. Umarım mantıklı bir açıklaması vardır onların da, çok az rastlıyorum böyle açıklayıcı yönetici mesajlarına, bulmuşken cevap almak istiyorum.
cok sacma mesajlar yazarsan cok fazla insan alıntılar. kusura bakma, burası forum. kendi mesajlarının cok degerli oldugunu ve milyonların onun yorumlarını ciddiye alacagını zanneden arkasokak ile harrykewell vardı, bir de sen katıl istersen bunlara.

beşiktaş kaybetmiş; berbat oynamış. pozisyonu varsa dahi hatırlamıyorum ben, ilk yarı bi ara uyudum. hakem beşiktaş'tan bir oyuncunun kırmızı kartını göstermemiş. bu sayede haftaya ibrahim toraman sahada olacak. ha önceki hafta da, beşiktaş 1 puanı hakemin sayesinde almış, ona rağmen çıkıp yöneticisi "ühü evin abla hakem hakkımızı yedi" demiş. sonra sen de ona inanmışsın, gelip hakemlere rağmen çok iyiyiz falan tarzında bir mesaj atmışsın.

kusura bakma, ama buna sadece gülünür. insanlar senin troll'lediğini zannedip cevap verme girişiminde bulunmamıştır genel olarak. o kadar saçma çünkü.
Her şeye mantıklı bir kılıf uydurulabilir. Önemli olan biraz objektif bakıp, birilerinin haklılığını kabul etmektir.

Siz şu an kendini bildiğiniz okumayı tercih ediyorsunuz.

Bir yöneticinin bir ağırlığı olmalı bence. En azından zaten 4-5 kez alıntılanmış bir şeyi koyup üzerinden bir şeyler çıkartmak derdine düşmemeli bir yönetici. Hem de, yazdıklarımın arkasında olduğumu ve "mantıklı" bir karşı cevap verebilecek olanın yazmasını beklediğim zaman, bunu yapmamalı bir yönetici.

Neyse daha fazla yazmayacağım. Ne diyeyim, forum sizin.
Sosyal ağlarda paylaş

kendi bildiğimi okuyorum, çünkü kendi bildiğim doğru. 60'ların futbolu dediniz, 60'ların futboluna karşı 50'lerin futboluyla cevap vermeye çalışan bir takım var sahada. hakem dediniz, hakemler almışlar mesajı, almışlar tehditleri kart göstermiyorlar. ne dense cevap veriliyor.

bi bot yazalım, herkes rastgele şu tarz mesajlar yazsın o zaman.

- beşiktaş çok iyi.
- beşiktaş vasattı ama of haftaya 100 gol atar
- pas yüzdesi %75 inanılmaz gerçekten beşiktaş barcelonayı döver.
- quaresmanın attığı çalıma 6 puan verilmeli.
- AMAN ALLAHIM İSMAİL KÖYBAŞI ROBERTO CARLOSTAN İYİ.

kusura bakma ama bu tip yorumlar için beşiktaşın bi forumu vardır çarşı marşı, oraya gidebilirsin.

yöneticiler de yazıyor burada, tek olayımız yönetmek değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Leadman şimdi duruma genel bakalım madem söylediklerinin arkasındasın.

Beşiktaş takımını kendi seyircisi trollüyor,aman çok iyiyiz uzay takımıyız hocamız süper ama öyle değil.

Beşiktaş kanatlara inemiyor,kaleye diklemesine oynayıp tehlike yaratamıyor,defans İstanbu-Ankara otobanı gibi,Ernst,Necip kenarda oturuyor,Guti yokken Beşiktaş pas trafiğini iyi yapamıyor.

Schuster takımı ve kendi hariç herkese suç buluyor,defans oyuncuları koşarken Guti,Quaresma,Almeida,Simao geri dönmüyor ama Schuster ve futbolcular suçlu değil hakemler,federasyon suçlu di mi?

Bakın bireysel olarak alınan tüm futbolcular çok tamam ama Beşiktaş takım değil salla pati top oynuyor sadece saldır,defans yapamıyorlar.Açık alanda oynayacak bir stoperi olmayana takım 35 metreye defans kuruyor,sonra İ.B.B maçında 6-7 yemekden kurtuluyor ama bu takım süper gidiyor.

Neden?Çünkü çok da önemli olmayan bir kupada 2.tura çıktı diye.Porto geldi yendi,CSKA Sofia maçını son dakika golü ile kazandın o grupdan 2.çıktın ama başarılısın.Siz Manchester City diyorsunuz da Kiev sizi üzer siz iyi savunma yapan takıma pozisyon bulamadan maç bitiriyorsunuz,daha Porto'yu yenemeden abuk subuk bir gruptan 2.çıktınız Man.City diyorsunuz siz Kiev'i elerseniz umaraım elersiniz o zaman korkun.

Man.City maçı 8-0'lık Liverpoll maçını aratır size.Adam johson,Tevez,Silva,Balotelli falan yani çok uçmayın kendi takımınızı da trollemeyin abi gerçekci olun objektif olun Beşiktaş Barcelona falan değil.

Şuanki kadro 100.yıldaki kadronun tırnağı olamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

ne drama dönmüş ya ahaha

hagide her maç sonunda öyle diyor.deplasmanda bi gol attık.beraberliği hak ettik.iyi oynadık.sabredin bu takım iyi olacak falan filan :)

ben şeyi anlamıyorum

tuttugunn takımın yetersiz oldugunu kabullenince erkekliğimi gidiyor insanların

galatasarayda beşiktaşta tırt işte.bizler bu konuda artık dalga bile geçiyoruz ama beşiktaşlı kardeşlerimiz inatla devam :)
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

ne drama dönmüş ya ahaha

hagide her maç sonunda öyle diyor.deplasmanda bi gol attık.beraberliği hak ettik.iyi oynadık.sabredin bu takım iyi olacak falan filan :)

ben şeyi anlamıyorum

tuttugunn takımın yetersiz oldugunu kabullenince erkekliğimi gidiyor insanların

galatasarayda beşiktaşta tırt işte.bizler bu konuda artık dalga bile geçiyoruz ama beşiktaşlı kardeşlerimiz inatla devam :)

Aslında haklısın söylediğinde, son iki maçtır bildiğin hakkımızla yeniliyoruz. Ben söylemekten de çok çekinmiyorum açıkçası. Karabük çok daha fazla haketmişti mesela ankaragücü'nden. Ama futbol adaletli diil, çok iyi oynadığımız zamanda kaybedebiliyoruz. Bu da gs'nin durumundan azda olsa önde tutuyo bizi ama her hafta da ayrı bi dramaya yol açıyo tabi.

Geçen sene böyle diildi mesela, yenilince boynunu büküyodun nihat, nobre falan araya küfrü ekleyip geçiyodun. Aynı bu sene gslilerin bam+küfür kombosu gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

En kötü beşiktaş, gsnin en iyi halinden iyi abi, eşit tutmaya çalışmalarının sebebi bu gslilerin :) muhakkak fark orttaya çıkar ama kupa da ama ligde muhakkak karşılaşıcaz zaten ,ozaman denk mi diil mi bjk mi gs mi daha iyi ortaya çıkar zaten.

Maçla ilgili olarak normal bjk ya karşı kapanması takımların ,ozaman kanat veya şutlarla gol aramak lazım açmak için, yoksa mazereti olamaz yani ankargücüne karşı kaybetmenin.Ek olarak gutinin alternatifi yok , fernandes baya yararlı olucak:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...