NuKe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Arkadaşlar verdiğim linke tıklayıp "Oy vermek için tıklayınız" yazısına basıp oy verirseniz çok sevinirim. Yarışmaya bir arkadaşım katılıyor, ben de destek olmak açısından buraya yazıyorum. Şu anda tasarımı 21. sırada. Oylamada ilk 20'ye girerse Stan Lee tarafından seçilip Marvel karakterlerine eklenebilir :) Facebook hesabınız varsa oy kullanabiliyorsunuz. Karakterin detaylı resmi için: Link Oy vermek için: Link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Kel ve göbekli bir arkadaştan saçlı ve kaslı bir adama mı dönüşüyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 abi çok kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 ikinci bi samuari panda vakası olmasın nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Lan aslında benim dehşet bir süper hero yaratmışlığım vardı zamanında ama fikrim çalınır diye sölemiyecem size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 sarı saçlı türk.. FAIL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Rakiplerine baktım. Bence en iyilerden birisi. Oy da verdim Vural'a. kutluyorum. Farklı ve yaratıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 süper kahramanların süper kaslı süper zeki süper süper süper olması bitsin artık. adam gibi bir güç üretilsin bu karakterlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 verdim oyumu.. yeni moda bu artık :D 10-20 sene önce bütün süper kahramanlar radyasyondan medet umardı şimdi kök hücreler moda. güzel olmuş trendi yakalamak. bu arada pankreas üretip transplante ettiler bile elin gavurları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 comrade! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 dasaaa said: sarı saçlı türk.. FAIL Ne renk saçlı türk fail olmaz? Ben kızılım mesela napsam fail sayacaksın sanki beni de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 transform his body parts into ZAHAHAH esprileri yapılmamış henüz =) verdim oyumu ama klasik amerikan aksiyon filmleri yıldızı maykıl dudikof backgroundu yapmışın cok ısınamadım ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Ben beğendim valla oyda verdim. Buda iyiymiş bak: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Bone said: süper kahramanların süper kaslı süper zeki süper süper süper olması bitsin artık. adam gibi bir güç üretilsin bu karakterlere. hep bi aile draması, hep bi genetik bilmem ne, hep bi gizli devlet örgütü vs. baydı yani.. ben buna verirdim swh.. adam istemiş, adama verdim tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 pıhıhıh now, they are stuck together permanently, also forming a symbiotic connection, and can communicate telepathically. Additionally, Jose can now breathe underwater. His power is that he now has the power to control and manipulate oil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 14. sırada şuan elemanın herosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 http://media.talenthouse.com/9540/95408e2e2ca9ee3999dde6c9da19f169/submissions/154/b8dd766f4f9348954fba1492a244b31b/0/new_965x530.jpg bir karakter niye ölümsüz olur ki acaba. yani denge bunun neresinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Ölümsüzlerde ölür! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 petrol rafine etme yeteneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 topraksız prize takılmış çamaşır makinasının boyası sökülmüş köşesine bileğin deymesi ile yaşanan çarpılmaya dayanabilme yeteneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 aslında adamların bi sonrakiler için işlerini kolaylaştırabilirim.. çok basit, şunlar geçenleri eliyorsun. immortal, lab, technician, science, scientist, accident, family died, wife passed away , car crash, experiment, suit ha bi de mechanical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 freakazoid veya maske gibi adam olsun bizim olsun (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 bi de şuna da oy verin olm http://www.talenthouse.com/creativeinvites/preview/af29cb5dd44836a894024d043aa8f4e7/154 Palestinian young man, his family was killed at the hands of Israeli soldiers, he decides to take revenge for his family , with the help of an old israeli man that raised him when he was young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 battal gazi'yi yapıp koysun biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 E bildiğin spawn çakması bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar