throine Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Milliyet said: İşte ORTALAMA Türk erkeği! Güney Afrikalı bir sanatçı, dünyanın yaklaşık 40 değişik ülkesinden yüzlerce insanı fotoğraflayarak her halkın ortalama görüntülerini oluşturdu. Mike Mike (47) adlı sanatçı, dünyanın önemli kentlerinden insanları görüntüleyerek bunları bilgisayar ortamında birleştirip birçok farklı ırktan insanın genel olarak nasıl görüneceğini tespit etti. Fotoğrafçı Mike, İstanbul ve Ankara’da yaptığı çekimlerle Türklerin genel görünümünü saptadı. Ankara’da Gençlik Parkı’nda, İstanbul’da ise Eminönü’nde insanların fotoğrafını 1 lira karşılığında çektiğini söyleyen Mike, kadınların görüntü alınmasını kabul etmediklerini, bu yüzden Türk kadınının ortalama bir görüntüsüne ulaşamadığını dile getirdi. Sanatçının “Yarının Yüzü” adını verdiği çalışma Brezilya’da iki kez sergilendi. Mike, bu fotoğrafları “küreselleşmenin dinamiklerinden olan insanı keşfetme çabasıyla” oluşturduğunu belirtti. Güney Afrika’nın başkenti Cape Town doğumlu olan Mike, yılın bir bölümünde Avustralya’nın Sydney kentinde, geri kalanında ise İstanbul’da yaşıyor. tiplere gel
Qualance Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 eee 1 liraya gel senin resmini çekecem diyene resim çektirecek tiplerde anca bu olur. Bu arada kim ortaladı bizi?! ne diyonuz abiii isyan edeceğim.
throine Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 ben 50 liradan açarım o zaman.
throine Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 harbiden 1 lira ne lan ahah 3-5lira daha fazla verip eli ayağı daha düzgün adamlar bulabilirdi.
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 eli ayağı düzgün adamlar bul ne farkedecek "ortalama türk erkeği" diyor sonuçta, "en yakışıklı türk erkekleri" değil. çekilen tipleri düşünürsek çıkan sonuç baya yakışıklı bir tip çıkmış bence. o değil de eski bişi bu. sitesi felan var mı bilmiyorum ama, böyle japonu, ingilizi felan ayrı ayrı görecek...
throine Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 http://www.faceoftomorrow.com/thefaces.asp
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 gençlik parkında resim çekersen anca ankaragücü taraftarının ortalama görüntüsünü ortaya çıkarırsın. Türk kadnının ortalama görüntüsünü yapamadım demiş bir de, gençlik parkından yola çıkarak ben yaparım. al hatta yaptım, türk kadını profili http://www.teksas.org/haber/resimler/97996033li8.jpg
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 olm yandaki tiplerden o tip nası çıkmış
throine Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 DoruK said: olm yandaki tiplerden o tip nası çıkmış bence ayıp olmasın diğer insanlara diye PS ile editlemiş biraz. asdas
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 said: tiplere gel fact 1: alttan en soldakinde ankaragücü forması var asldkf
Qualance Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 throine said: http://www.faceoftomorrow.com/thefaces.asp bu linkteki ülkelere bakınca... bunu yapanın türklere karşı garezi var
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 biri yiğit özgürün ideal erkek karikatürünü koysun.
Esh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 abi eminonunde gezmi$ adam... gungorende yenibosnada falan gezse ne cikardi acaba.
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 bişey diycem ama komikleşeyim derken aşağılıyorsunuz insanları farketmeden.
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 genclik parkı+eminonu icin gayet duzgun cikmis bence ortalama ya bir de mamak+bagcilara gitseydi
Valerius Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Qualance said: bu linkteki ülkelere bakınca... bunu yapanın türklere karşı garezi var insaflı bile davranmış veya öyle denk gelmiş. hastane/trafik şubesi ehliyet teslim alma kuyruğu/lise kantini gibi ortamlara alanlara dalsa bundan çok feci ortalama çıkabilirdi ortaya.
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 throine said: http://www.faceoftomorrow.com/thefaces.asp aha terazine tıkladım.
Öne çıkan mesajlar