nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 beyler adamın icindeki allah sevgisi,baskalarıyla paylasıyo sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Valerius said: kız değil onlar. sub. anladın sen onu... anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 abi adam efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Senkocamanbirkedisin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 aşırı derecede sevimli şeylere herkesin zaafı olur http://www.youtube.com/watch?v=4zH9hpecNT4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 moncici said: tarikat dışından kızlar da çıkıyo bu programa. benim uzaktan bi tanıdık vardı. çağırıyolarmış 200-300 veriyolarmış program sunması için. işte inşallah falan de diyolarmış. adnan hakkında bişey demeyeyim valla paticiği de kapatır falan Need moar data. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 adnan hocanin bu kizlarla sevisme olasiligi nedir. Lütfen yüzde olarak belirtin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 empati yap böyle müritlerin var sevişmez miydin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Bence burda şair yani kızların bu adama bakma olasılığını sormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Seele said: adnan hocanin bu kizlarla sevisme olasiligi nedir. Lütfen yüzde olarak belirtin. Adamın cinsel tercihleri kadınlardan yanaysa yüzde 90 dır bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 adam munis çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Beyler su an Adnan Hoca o kizlardan biriyle yiyisiyor, hangisi oldugunu kestirmeye calisiyorum, bir saniye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar