Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

adnan hocanın yanında neden kızlar var

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

-Ayı yani, iltifat etmeyi de bilmiyor.
-Evet hocam, inşallah

İşin komiği bir yana, bence inanılmaz pislikler dönüyor bu adamda, üstüne neden gidilmiyor bilmiyorum, bir anda ortaya çıktı sanki yıllar sonra masum din adamıymış gibi, bundan birkaç yıl önce tarikatı olan, genç kızları tuzağa düşüren bu adam değil miydi, ben mi yanlış hatırlıyorum, nasıl bu kadar rahat bu adam şimdi..
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

-Ayı yani, iltifat etmeyi de bilmiyor.
-Evet hocam, inşallah

İşin komiği bir yana, bence inanılmaz pislikler dönüyor bu adamda, üstüne neden gidilmiyor bilmiyorum, bir anda ortaya çıktı sanki yıllar sonra masum din adamıymış gibi, bundan birkaç yıl önce tarikatı olan, genç kızları tuzağa düşüren bu adam değil miydi, ben mi yanlış hatırlıyorum, nasıl bu kadar rahat bu adam şimdi..

Valla yanlış hatırlamıyorsam pek ünlü olmayan bir manken çıkıp demeç falan vermişti bana şöle böle yaptı diye. Ama o bu adammıydı yoksa başka bu taifeden birimiydi onu bilmiyorum. Fekat gel görki bugüne kadar dini tarikatlarda -ister müslüman ister başka din- hep bu tarz skandallar çıktığı için kimse şaşırmaz sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

bazen 90 dogumlulara rastlıyorum...

lan adnan hocanın motorları dıye bır efsane vardır, o akdarmı yaslandık ya

bı donem kasar hatuna kasar dııl motor dıyorduk bız...

O motor denen tanımlama zaten mahkeme kayıtlarına geçmiştir. İlk defa bu adnan hoca davasında duyuldu lügata bunlar kattı. Kendi cemiyet mi diyelim tarikat mı diyelm her neyse işte faydalandıkları kızlara (cinsel yoldan) motor diyorlarmış. Alem adamlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...