Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/45453/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Kız değil onlar dev kediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 doru demiş maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 ama ne pis sayıyo lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 -Ayı yani, iltifat etmeyi de bilmiyor. -Evet hocam, inşallah İşin komiği bir yana, bence inanılmaz pislikler dönüyor bu adamda, üstüne neden gidilmiyor bilmiyorum, bir anda ortaya çıktı sanki yıllar sonra masum din adamıymış gibi, bundan birkaç yıl önce tarikatı olan, genç kızları tuzağa düşüren bu adam değil miydi, ben mi yanlış hatırlıyorum, nasıl bu kadar rahat bu adam şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 gıllı ayı. reçelim diyo asdf. en başarılı videolardan biri ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Adnan madnan ama yemediği manken kalmamış elemanın, başarılı bence alanında sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Türkiyenin %70'i bunlar gibi genç kızlardan mı oluşuyomuş? nerde lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 tarikat dışından kızlar da çıkıyo bu programa. benim uzaktan bi tanıdık vardı. çağırıyolarmış 200-300 veriyolarmış program sunması için. işte inşallah falan de diyolarmış. adnan hakkında bişey demeyeyim valla paticiği de kapatır falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 00:59 daki kız nasıl umutsuz bakıyo.. Hocam iltifat ediyosun ama neler istiyosun bizden der gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 BEBEK RESMİ DİYO EVİN İÇİ BANYO DİYO LAN NEFESİM KESİLİYO DİYO ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Olm eşek diyo...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 0.59 kızın üstüne atlıcak sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ZUTUC9wkoyA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Kastım sonuna kadar seyrettimde maşallah ve inşallahı azaltmışlar baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 bizde bi tarikat kuralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 said: adnan hocanın yanında neden kızlar var e diğerlerinin yanında hep adamlar var işte! bunda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 kız değil onlar. sub. anladın sen onu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 bazen 90 dogumlulara rastlıyorum... lan adnan hocanın motorları dıye bır efsane vardır, o akdarmı yaslandık ya bı donem kasar hatuna kasar dııl motor dıyorduk bız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 ihlas motor wrruunn wruuuun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Emret dünyanın tüm masonları emrinde hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 adnan reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrunkDevil Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Sotto said: -Ayı yani, iltifat etmeyi de bilmiyor. -Evet hocam, inşallah İşin komiği bir yana, bence inanılmaz pislikler dönüyor bu adamda, üstüne neden gidilmiyor bilmiyorum, bir anda ortaya çıktı sanki yıllar sonra masum din adamıymış gibi, bundan birkaç yıl önce tarikatı olan, genç kızları tuzağa düşüren bu adam değil miydi, ben mi yanlış hatırlıyorum, nasıl bu kadar rahat bu adam şimdi.. Valla yanlış hatırlamıyorsam pek ünlü olmayan bir manken çıkıp demeç falan vermişti bana şöle böle yaptı diye. Ama o bu adammıydı yoksa başka bu taifeden birimiydi onu bilmiyorum. Fekat gel görki bugüne kadar dini tarikatlarda -ister müslüman ister başka din- hep bu tarz skandallar çıktığı için kimse şaşırmaz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Viktor said: bazen 90 dogumlulara rastlıyorum... lan adnan hocanın motorları dıye bır efsane vardır, o akdarmı yaslandık ya bı donem kasar hatuna kasar dııl motor dıyorduk bız... O motor denen tanımlama zaten mahkeme kayıtlarına geçmiştir. İlk defa bu adnan hoca davasında duyuldu lügata bunlar kattı. Kendi cemiyet mi diyelim tarikat mı diyelm her neyse işte faydalandıkları kızlara (cinsel yoldan) motor diyorlarmış. Alem adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar