Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

14 Şubat 2011

Mithat

Öne çıkan mesajlar

escape said:

arkadaşlar bu tarz şeyler hep kapitali....

gerektirir..

kapital yoksa bi bok zaten olm..

/ no capital / no woman / demişti zamanında camaikalı bi dostum.
sonra yanlış anlaşıldı sözleri..

daha sonrasında bu yanlış anlaşılan sözler çok daha yanlış anlaşıldı gerçi..

ama zenci haklıydı adamım! lanet olası kapitalistler!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Cogunluk alıcam goturucem yemege demıs peki o zaman bir sorum daha var istanbul avrupa yakasında kişi başı 100 lira veya daha az olan muzikli kaliteli bi mekan var mı ( kaliteli derken gunluk fast food yemege gıttıgımız tarzda bısı olmasın bana farketmezde hatunların sevebılecegı bı yer olsun)
Sosyal ağlarda paylaş

Sabah 6 da buluşun.Güzel bi kahvaltı yapın.Sonra gidin en sevdiğiniz film anime bişiler izliyin. Evde saklambaç oynayın.
Evcilik oynayın.Barbie bebee yok mu bu gızın?. onu leğenin içine batırıp banyo yaptırın.bu kısmı atlattıktan sonra dışarıya çıkın.

öğlen filan gezin tozun .bisiklete binin.Bi tane semaver bul.arabayla manzaralı bi yer bulduktan sonra yak semaveri güzel bi çay keyfi yapın filan işte.

sonra akşama doğru kızı kuaföre bırak. Sende git bakım yap.
Akşama kızın evine git. Burası çok önemli.Kız isteme /verme rp si yapın evde ikiniz.sonra dışarı çıkın güzel salaş bi rakı/balık mekanı bulun.ağırdan için. türk gibi.

oha çok yoruldum.
Sosyal ağlarda paylaş

interperez said:

Sabah 6 da buluşun.Güzel bi kahvaltı yapın.Sonra gidin en sevdiğiniz film anime bişiler izliyin. Evde saklambaç oynayın.
Evcilik oynayın.Barbie bebee yok mu bu gızın?. onu leğenin içine batırıp banyo yaptırın.
bu kısmı atlattıktan sonra dışarıya çıkın.

öğlen filan gezin tozun .bisiklete binin.Bi tane semaver bul.arabayla manzaralı bi yer bulduktan sonra yak semaveri güzel bi çay keyfi yapın filan işte.

sonra akşama doğru kızı kuaföre bırak. Sende git bakım yap.
Akşama kızın evine git. Burası çok önemli.Kız isteme /verme rp si yapın evde ikiniz.sonra dışarı çıkın güzel salaş bi rakı/balık mekanı bulun.ağırdan için. türk gibi.

oha çok yoruldum.

http://www.lazyeights.net/Avion/fry-see-what-you-did-there.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...