escape Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 arkadaşlar bu tarz şeyler hep kapitali... neyse biliyorsunuz zaten bunlaarı tekrar hatırlatmak istemem. şuana kadar bütün sevgililerime 14 şubatta bi bok almadım. anlattım durumu ama yine de tavır yaptılar trip yaptılar ayrıldılar vs ama ben yine davamdan vazgeçmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 bir başarısızlık öyküsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 cok yüzeysel düşünüyorsun sıgıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Fiesta var mı fiesta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Meeeeh valla bazi sinirlari astiysaniz (gugudigugudigugudi) sevdiginiz bi yerde yemek arti gece gecirebilirsiniz. Benim aklimdan cesme gecmisti gecen 14subatta mesela... Su anda benzer sikintilar bende de var:( Edit: yaz ne alaka lan. 14subat. Cesme diyince yaz gelio aklima sfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 yazik ya yaptiginiz sey cok klise diye bir de trip yiyosunuz. halbuki önemli olan ne kadar tirt bir gün de olsa, formaliteden de kutlaniyo olsa o günü beraber gecirmek degil mi mmfffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Valla gullerle kapli bi otel odasi kadinlarda garip hormonlar salgilatiyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Bu fazla oldu. Aslında bi sonrakinin fazla olması lazımdı. Bişey oldu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Abi adam taktik verdi hmsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 escape said: arkadaşlar bu tarz şeyler hep kapitali.... gerektirir.. kapital yoksa bi bok zaten olm.. / no capital / no woman / demişti zamanında camaikalı bi dostum. sonra yanlış anlaşıldı sözleri.. daha sonrasında bu yanlış anlaşılan sözler çok daha yanlış anlaşıldı gerçi.. ama zenci haklıydı adamım! lanet olası kapitalistler!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Pardon yanlış oldu. Sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 yok pardon ya bu o değildi mevzular karıştı herneyse kimse cıkıp da sunu koymamış hemi http://www.karikaturler.gen.tr/karikaturler/umut_sarikaya/df216460bcaa811a13931d51958272ea.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Noliy la? Taktik istediniz verdig? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 escape said: tehlikenin farkında mısnız? http://4.bp.blogspot.com/_igEj0qYXhdI/TSZh7MaicGI/AAAAAAAADaw/buglsM5RcgA/s1600/1uidampul-akp-karanlik.jpg of allahtan çabuk bitti şu afişlerin modası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 alıcam kızı götürcem yemeğe işte.hediyeyi restaurantta vermicem evine bırakıyoken vericem işte sözde sürpriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Cogunluk alıcam goturucem yemege demıs peki o zaman bir sorum daha var istanbul avrupa yakasında kişi başı 100 lira veya daha az olan muzikli kaliteli bi mekan var mı ( kaliteli derken gunluk fast food yemege gıttıgımız tarzda bısı olmasın bana farketmezde hatunların sevebılecegı bı yer olsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 bence hiç bişi yapma. hiç birini beğenmez zaten. yakında ayrılırsınız. http://img.donanimhaber.com/upfiles/166338/1d2de3a9cb12dbace2a5d0034ae914b4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Sabah 6 da buluşun.Güzel bi kahvaltı yapın.Sonra gidin en sevdiğiniz film anime bişiler izliyin. Evde saklambaç oynayın. Evcilik oynayın.Barbie bebee yok mu bu gızın?. onu leğenin içine batırıp banyo yaptırın.bu kısmı atlattıktan sonra dışarıya çıkın. öğlen filan gezin tozun .bisiklete binin.Bi tane semaver bul.arabayla manzaralı bi yer bulduktan sonra yak semaveri güzel bi çay keyfi yapın filan işte. sonra akşama doğru kızı kuaföre bırak. Sende git bakım yap. Akşama kızın evine git. Burası çok önemli.Kız isteme /verme rp si yapın evde ikiniz.sonra dışarı çıkın güzel salaş bi rakı/balık mekanı bulun.ağırdan için. türk gibi. oha çok yoruldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 interperez said: Sabah 6 da buluşun.Güzel bi kahvaltı yapın.Sonra gidin en sevdiğiniz film anime bişiler izliyin. Evde saklambaç oynayın. Evcilik oynayın.Barbie bebee yok mu bu gızın?. onu leğenin içine batırıp banyo yaptırın.bu kısmı atlattıktan sonra dışarıya çıkın. öğlen filan gezin tozun .bisiklete binin.Bi tane semaver bul.arabayla manzaralı bi yer bulduktan sonra yak semaveri güzel bi çay keyfi yapın filan işte. sonra akşama doğru kızı kuaföre bırak. Sende git bakım yap. Akşama kızın evine git. Burası çok önemli.Kız isteme /verme rp si yapın evde ikiniz.sonra dışarı çıkın güzel salaş bi rakı/balık mekanı bulun.ağırdan için. türk gibi. oha çok yoruldum. http://www.lazyeights.net/Avion/fry-see-what-you-did-there.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 lawl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 eskiden 14 şubatmı vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 1583'ten beri var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 daha eski :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 24 şubat 1582'de gregorian takvim kabul edildi, miladi takvim işte.. öncesindekiler kayık kayık hep. yıl bile bi sürü yerde 1ocakta başlamıyore.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar